Ovo je silovanje pravne države. [lol] Pa oni su, oni stvarno nisu normalni. Jel oni ne vide da su njih tužbe na tužbe dovele do 2 milijarde duga prema SNHO. Jes oni zaboravli Astaldi i Hypo? Mislim nije da ja imam namjeru nekog vrijeđat ali koji to trogloditi rade. Ako oni krenu s tužbama i svojim glupostima mislim da paralelno s tim treb podić i kaznene prijave da se neke stvari ispitaju.
A najbolji je Dujmić, tj. predstavnici Opatije. Da im država skajla 100 puta, oni bi išli i 101. put. Ne razumijem čemu onda ta lokalna samouprava kad oni nisu u stanju lokalno samoupravljat.
Cilj je odugovlačiti a za dvije godine će cijena ionako biti 6000 kn.
Da, ako ne računaš kamaticu za tri godine (ako sam u krivu ispravite me ali mislim da je od obveze prošlo već 1 godina do sada), tako da je to
3×15%=45%
pa je to onda
8700 Kn
što nije mala razlika. A ja im ne dam niti lipe jer su smeća koje jedino poštuju one koji ih napraši po džepu i ume im ono najmilije-lovu.
A najbolji je Dujmić, tj. predstavnici Opatije. Da im država skajla 100 puta, oni bi išli i 101. put. Ne razumijem čemu onda ta lokalna samouprava kad oni nisu u stanju lokalno samoupravljat.
A najbolje je da taj isti Dujmić ima 100% potpore "reformiranog SDP-a", onog istog SDP-a koji kaže da su potpuno drugačiji od ovog HDZ-a.
Moralno dno, dna i neviđena dvoličnost i omalovažavanje glasača jer ipak mnogi nisu školovani ali nisu brate zbog toga budale.
Strašno!
Oćemo mi sad braćo moja da doguramo do 2 milijarde duga kao SNHO. [lol] Mogli bi nam dat onda 50% CO. Ako mogu popovima, što ne bi i nama. Onda ćemo se svadit s popovima u upravnom odboru.[lol]
Dražene ljući sam od onog tvog ajvara trenutno
Bil zmija crkla da ju ugrizeš [tongue]
Slagat ćemo mi registratore po ulici skupa s onom iz name [lol]
Leglo gujinje biblijskih razmjera se skupilo da zahebe male dioničare
HFP spašava Opatiju od ponude za LRH tužbom protiv vlastitog sporazuma
Kako se neslužbeno doznaje, na sastanku je dogovoreno da će se HFP žaliti na odluku Trgovačkog suda kojom je odbačena nagodba, a istodobno će pokrenuti novu tužbu kojom će HFP pokušati oboriti vlastiti sporazum iz 2007. godine na temelju kojega je Gradu Opatiji prenesen paket od 25 posto plus jedna dionica LRH.
I za to se trebalo sastančit? Jel se za to trati vrijeme vođe zemlje koja je u krizi? E sad ne znam možda više ni nismo u krizi ili nikad nismo ni izašli iz nje.
briga njih za krizu
ovo djeluje više kao "vazelin" za lokalnu "samoupravu"
HFP ce pokusati oboriti vlastiti sporazum iz 2007?! Ove postaje sve nakaradnije.
HDZ-SDP, da vas bar na izborima pomete neka treca opcija. Znam da je nema na vidiku… ali je Hrvatskoj nuzno potrebna.
auuuuuuuuuuuuuuuuuu!
strašna nam je država. Nek još sama od sebe zatraži neku odštetu…
Koji kriminal od države ovo nema nigdje. Sami će tužiti svoj sporazum da bi torbarima pomogli. Pa ima li ijedna evropska instanca koja bi ih mogla upozoriti za ovo pravno nasilje. Ovo je pravno nasilje kao da Srbija tuži Hrvatsku radi štete na tenkovima uništenim na trpinjskoj cesti.
ne,ne
ovo je kao da srbija tuži srbiju zbog agresije koja je izazvala štetu na tenkovima, pa neka onda ukinu odluku o napadu na vukovar, da dobiju nazad tenkove…