Sukladno očekivanjima više forumaša da će Upravni sud donijeti pravorijek sukladno pozitivnim odredbama zakona,izražavam određenu sumnju jer se ne radi prije svega o klasičnom Sudu već
samostalnom sudu Hrvatske koji kontrolira zakonitost upravnih akata.
Bojim se da bi ovaj sud lako mogao biti podložan političkim utjecajima!
Nadam se da griješim.
Pozdrav
polako, nema žurbe
mi smo tu kako se čini samo kolateral koji mora štititi svoj ulagački interes
čudnovato ponašanje političara ostavlja dojam (bar meni) da je u pitanju neki lov na "lisice"
u pitanju je ipak vrijednost cca tri milijarde
zamisli
i ja se pitam kako je HFP SNHO Opatija trokut smislio da zahebe male dioničare
i kako je moguće da HANFA mogla odobriti ponudu po 2250 kad ispada da je 58,58% LRH-a SNHO stekao po manjoj cijeni, dakle manje od 400 mil kn
a svakoj je šuši jasno da taj postotak LRH-a vrijedi oko 1 mlrd kn pa možda i znatno više
pec pec HANFA, nisi dobra …
jeste gledali gradonačelnike na ri kanalu
još busmo i izgubili grad.lovrana kaže da je cijena od 2250
realna
pravi zgodni ekonom.analitičar vrsni znalac
jeste gledali gradonačelnike na ri kanalu
još busmo i izgubili grad.lovrana kaže da je cijena od 2250
realna
pravi zgodni ekonom.analitičar vrsni znalac
Rođeni političar. Ne shvaća da je to govorio u TV prijenosu svojim građanima koji su iste dionice plaćali tri puta više.
Znam, vrijednost onda ne znaći da mora biti ista i sada, ali objasni to bivšim radnicima LRHa. Opet, glasaćima tih gradonačelnika.
Komadina je svojedobno LRH procijenjivao na 3 milijarde
s načelnikom lovrana sam imao ljetos zanimljivih razgovora ;))
nije mi vjerovao da u lovranu ima 200 dioničara lrh, a na izborima u prvom krugu je za njega glasalo ukupno 660 ljudi!!!
http://www.poslovni.hr/vijesti/ima-stofa-i-za-nove-istrage-oko-lrh-168756.aspx
ima "štofa" nego šta … [shocked]
Očito se širi svijest o tome kako će upravni sud zapečatit sudbinu opatije, pa su se svi odjednom digli na noge.neka. možda je i ranije trebalo malo razmišljati…