Je li tko pisao Jovanovicu, pa i on je iz rijeke poput Linica, s time da bi potonji mogao biti iduci ministar unutarnjih poslova, a Linko je dinosaur?
Tom liku sam pisao svojedvremeno kada smo bili na početku osnivanja udruge, znači 8/2010, čak i na sdp-ov site, nisu ni o poslali od odgovora. Linić me razočarao, sada kada sam malo više pratio te licemjere, shvatio sam da se bave samo politikantsvom, ne politikom, ma gade mi se i on i većina drugih političara. Pisao sam bio i Kajinu, ids-u, ništa nisu odgovorili.
U ovoj turi pisama osim predsjednicima, poslah i Lesaru i Kosoru iz HSLS-a, vidjet ćemo dali su oni moderni političari, pa komuniciraju s bazom!
Možda da pošalješ telegram i komad janjetine u privitku. [angry]
[/quote]
Da su SDP prijatelji ovdje jako aktivni i prate sva zbivanja, pokazuje i komesar zadužen za ovaj segment, koji dijeli jedinice svima koji ne pišu lijepo o "socijal demokratskoj partiji" (ili "stranki demokratskih promjena" ili kako se već sada zove).
Nadam se da mu moj post neće promaći jer znam da sam pogodio mjesto.
😉
eto nam opet akcije
Tom liku sam pisao svojedvremeno kada smo bili na početku osnivanja udruge, znači 8/2010, čak i na sdp-ov site, nisu ni o poslali od odgovora. Linić me razočarao, sada kada sam malo više pratio te licemjere, shvatio sam da se bave samo politikantsvom, ne politikom, ma gade mi se i on i većina drugih političara. Pisao sam bio i Kajinu, ids-u, ništa nisu odgovorili.
U ovoj turi pisama osim predsjednicima, poslah i Lesaru i Kosoru iz HSLS-a, vidjet ćemo dali su oni moderni političari, pa komuniciraju s bazom!
[/quote]
Da su SDP prijatelji ovdje jako aktivni i prate sva zbivanja, pokazuje i komesar zadužen za ovaj segment, koji dijeli jedinice svima koji ne pišu lijepo o "socijal demokratskoj partiji" (ili "stranki demokratskih promjena" ili kako se već sada zove).
😉
[/quote]
gamad komunjarska
neće vidjet mojeg glasa niti onih kojima mogu preporučit za koga glasati
pokazali su da su i kao kradeze samo željni vlasti radi svojih guzica
Kolega, hvala na podršci, ocjene me ne zanimaju, a Linić me stvarno razočarao.
[/quote]
😉
[/quote]
Kolega, hvala na podršci, ocjene me ne zanimaju, a Linić me stvarno razočarao.
Mene baš i nije. A sad, malo nagađanja, nekako mi se čini da baš on ima prstiće u inzistiranju na
25% +1 pa otud i panika oko obveze, a možda će na kraju balade morati objašnjavati i kako to da usprkos tih famoznih 25% + 1 Opatija nema prava koja je očekivala da će imati. Istina, to je domena budućeg ali po meni vrlo izvjesna.
samo što nisu napisali da i politika i gospodarstvo smrde na veliko
skuplja sn samo pitanje je koliko će skupit
ma gledajte ma nije opatija upitna već kak je darko mogao
preveslat državu i lrh platit 350 mil kn i to ne novaca
zašto država nije rekla da mu je dala lrh za 6000 milja
i svi sretni i zadovoljni opatija u tmo slučaju nemora preuzet
ovaj ispada čist mali sretni a ne ovak sramota za vladu i njezine savjetnike
O tome se i radi, ja ne tražim 6000 od SNHO, već od Opatije na što imam zakonsko pravo, a od SNHO tražim onoliko po koliko mu je prodala država, e sad ako je država dala po 2250 onda bi trebale radit kaznene prijave, to sve po mom mišljenju, a koje sam stvorio na temelju dostupnih mi informacija. A sad druga je stvar da je Opatija mogla s državom ili/i SNHO uredit zajedničko djelovanje i riješit to na korist svih upletenih strana.
Kolega, slažem se s Vama 101 %, a sitacija u koju se dovela Opatija je greška politike, ili politikanata koji ne vide posljedice svojih odluka, jer kome će odgovarati?
O tome se i radi, ja ne tražim 6000 od SNHO, već od Opatije na što imam zakonsko pravo, a od SNHO tražim onoliko po koliko mu je prodala država, e sad ako je država dala po 2250 onda bi trebale radit kaznene prijave, to sve po mom mišljenju, a koje sam stvorio na temelju dostupnih mi informacija. A sad druga je stvar da je Opatija mogla s državom ili/i SNHO uredit zajedničko djelovanje i riješit to na korist svih upletenih strana.
Mali dioničari: Grad Opatija obvezna je podnijeti ponudu za preuzimanje LRH