LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel itko pisao Liniću?

Only God, Muammar and Libya!

Jel itko pisao Liniću?

Pa eto mogao si ti a meni je glupo ovako licitirati tko je kome i što poslao.
Ja sam poslao sve potpisano punim imenom i prezimenom

Ako je nekome falio, evo našeg Linića opet … u svom dobrog poznatom bombarderskom izdanju:
Vaš link
Ovo je valjda podstrek žalji da se pozitivno utjeće na Jadranku Kosor i isti HDZ koji je izabrao Samodola.
A evo kako je to nekada govorio:
Vaš link

Jel itko pisao Liniću?

[/quote]

Pa nećmo sad prejudicirat o tome jel netko kome i što poslao. Pitam jer me zanima na koji mail mu je netko pisao, ako je pisao.

Tom liku sam pisao svojedvremeno kada smo bili na početku osnivanja udruge, znači 8/2010, čak i na sdp-ov site, nisu ni o poslali od odgovora. Linić me razočarao, sada kada sam malo više pratio te licemjere, shvatio sam da se bave samo politikantsvom, ne politikom, ma gade mi se i on i većina drugih političara. Pisao sam bio i Kajinu, ids-u, ništa nisu odgovorili.
U ovoj turi pisama osim predsjednicima, poslah i Lesaru i Kosoru iz HSLS-a, vidjet ćemo dali su oni moderni političari, pa komuniciraju s bazom!

Jel itko pisao Liniću?

Kamelija, simbol Opatije!

Jel itko pisao Liniću?

[/quote]

Pa nećmo sad prejudicirat o tome jel netko kome i što poslao. Pitam jer me zanima na koji mail mu je netko pisao, ako je pisao.
[/quote]
Kako je Linić predvodnik nove generacije SDP-ovaca koja se u "kopjuter" kuži ko marica u krivi pim..k, evo jedine stranice koja govori kako do druga Slavka “emajlom”:
Vaš link
Dakle samo preko SDP-ove glavne mail adrese koju čita prvo neki PR filter a tek onda se možda isporučuje drugu Slavku.

Tom liku sam pisao svojedvremeno kada smo bili na početku osnivanja udruge, znači 8/2010, čak i na sdp-ov site, nisu ni o poslali od odgovora. Linić me razočarao, sada kada sam malo više pratio te licemjere, shvatio sam da se bave samo politikantsvom, ne politikom, ma gade mi se i on i većina drugih političara. Pisao sam bio i Kajinu, ids-u, ništa nisu odgovorili.
U ovoj turi pisama osim predsjednicima, poslah i Lesaru i Kosoru iz HSLS-a, vidjet ćemo dali su oni moderni političari, pa komuniciraju s bazom!

Možda da pošalješ telegram i komad janjetine u privitku. [angry]

Sutra vam je o Liniću i LRH u tiskanom izdanju Poslovnog

‘Nek se Linić zamisli o svojoj ulozi u LRH’

http://www.poslovni.hr/vijesti/nek-se-linic-zamisli-o-svojoj-ulozi-u-lrh–168665.aspx

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

I treba da se zamisli, ne samo zamisli već i promisli. On je jedan od aktera koji je i doveo do ovoga, a da bi u zadnji čas promijenio stolicu. Sad ćete najvjerovatnije čuti kako je kriva Vlada i kako eto on tu ništa ne može pa šuti. Eto što ostade od glavnog protivnika pifova.

josipovic navodno cita cak i osobno jedan dio.. naravno pregledaju to prije i sortiraju.. kako vidimo pocela je predizborna pa sad sluzbe malo vise obracaju paznju i na ono sto ljudi pisu.. npr sigurno premijerka ne cita svaki mail ali vjerujem da dobije neki izjestaj da je dobila npr 30 pisama nezadovoljnih dionicara lrh koji ukratko traze to i to..

udruga izlazi sutra i sa jednim priopcenjem, a moglo bi biti zanimljivih momenata i u tv bujici.. nazalost ja odmah poslje emisije idem na put pa necu moci onako ekspeditivno to objaviti i na stranicama udruge pa eto to nek neko proba drugi snimiti i staviti na jubito ili barem prericajte tu na forumu kolegama koji ne mogu gledati tv bujicu

mozda zanimljivo?

Vaš link

evo malo se i tu spominje ostoja

Vaš link

New Report

Close