LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a jel se netko osjeća sposobon gostovati u jednoj polusatnoj emisiji na tv-u.. ali sam.. trebao bi ipak dobro poznavati ovu problematiku.. samo pitam.. dosta stalno mene slikaju..

a jel se netko osjeća sposobon gostovati u jednoj polusatnoj emisiji na tv-u.. ali sam.. trebao bi ipak dobro poznavati ovu problematiku.. samo pitam.. dosta stalno mene slikaju..

Ili Ti ili Bolanča. Ništa ne prepuštamo slučaju

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Dražen je u pravu. Bilo bi dobro da se pojavi i netko drugi. I u novinama i na TV. A kad bi to bio Bolanča kao što kaže kolega sokolić, svakako bi dobro došlo. Tako da bi bilo posebno dobro ako ima dioničara koji već imaju iskustva s novinama ili TVom da i oni nešto kažu kao mali dioničari osobno, a i ispred udruge. U suprotnom će ovi koji nam ne daju pare imat više materijala za blaćenje udruge.

Only God, Muammar and Libya!

Ili Ti ili Bolanča. Ništa ne prepuštamo slučaju
[/quote]

e kad bi vi znali ceg se ja sve odricem vise bi cjenili moju zrtvu ;))) danas sam trebao biti na puno ljepsem mjestu (i drustvu, neg se ne uvrijede kolege dionicari) nego da sastancim i sjedim za racunalom (podocnjaci su mi do poda i zato sam mislio da se bas ne slikam ja)

bogami ako ovo izguram i izdržim ima da mi sponzorirate jedan welness weekend ali ne u opatiji jer tamo necu moci neko vrijeme 🙁

dobro jel stvarno nema nikog od dolje, zar je to neki veliki problem..

Ako izguraš, mislim da ćemo se svi složit da dobiješ onaj welness ko bivši predsjednik.

Pamtim rečenicu pok. I. Račana: "SDP može izgubiti vlast ali ponos nikako. "

U Zagrebu su sačuvali vlast!

Jaka rečenica za čovjeka koji je sa svojim SDPom napustio Hrvatski sabor i nije htio glasovati za samostalnu Hrvatsku, a sada se njegovi sljedbenici otimaju za vlast u državi koju nisu htjeli !
[/quote]

@Ruki
,

ili ti mene nisi razumio ili sam bio nejasan … u svakom slučaju dijelim tvoje mišljnje, što sam i prethodnom zadnjom rečenicom pokušao poentirati
😉

[/quote]

Potpuno sam te razumio, no moj odgovor je imao političku konotaciju ( nisam mogao izdržati :-)) ), te je samo bio mali nastavak na rečenicu koju si ti citirao , a izgovorio pokojni Račan koji nije imao moralno pravo uopće izreći takvu rečenicu nakon svog sramnog djela kojim nije htio glasovati za samostalnu Hrvatsku !

Pozdrav

Ako izguraš, mislim da ćemo se svi složit da dobiješ onaj welness ko bivši predsjednik.

Misliš na onaj u kojem je bivši predsjednik vlade 😉

neka bude neki bivši radnik lrh pa ljudima su prodali donice
po milju maraka a sad poslje toliko godina cijena je skoro upola
manja ja sam se sjetio onog gospon direktora iz novog lista
pa pokušajmo sa njim stupit u kontakt ipak će najviše (po broju dioničara)
oni izgubit skupa sa nama treba nam lice radnika pravednika koji doista zna
što je lrh nekaj bio i kak je prošao u ovih 20 god

Misliš na onaj u kojem je bivši predsjednik vlade 😉

Bar buš saznal neke korisne informacije, bit ćeš što se ono kaže na izvoru [tongue]

Jel mi može neko od dijoničara sredit ajfon četir u vipu il temobajlu? [undecid] Kad god pitam nemaju, a svi ga nosaju. [angry]

neka bude neki bivši radnik lrh pa ljudima su prodali donice
po milju maraka a sad poslje toliko godina cijena je skoro upola
manja ja sam se sjetio onog gospon direktora iz novog lista
pa pokušajmo sa njim stupit u kontakt ipak će najviše (po broju dioničara)
oni izgubit skupa sa nama treba nam lice radnika pravednika koji doista zna
što je lrh nekaj bio i kak je prošao u ovih 20 god

super ideja sa radnikom
koji pita zašto sada dionice vrijede tri puta manje nego kad su ih oni kupovali

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

kolege, bilo bi lijepo da što više vaših pisamaca dođe u vladu u ponedjeljak .. i nemojte me citirati.. znate kako u skoli prolaze oni koji prepisuju 😉 biti cu gost na tv bujica u ponedjeljak u 20.00 i netko ce mi gadno platiti što nisam otišao na skijanje, no ima razloga zašto sam ja ostao … i zašto trebate i vi pisati sad..

Poslah 4 pisma, svim predsjednicima i još nekima..

kolege, bilo bi lijepo da što više vaših pisamaca dođe u vladu u ponedjeljak .. i nemojte me citirati.. znate kako u skoli prolaze oni koji prepisuju 😉 biti cu gost na tv bujica u ponedjeljak u 20.00 i netko ce mi gadno platiti što nisam otišao na skijanje, no ima razloga zašto sam ja ostao … i zašto trebate i vi pisati sad..

Kamelija, simbol Opatije!

New Report

Close