LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Istina, treba organizirati novu političku opcije, ove koje se nude su korumpirane i ne predstavljaju volju naroda.

Kamelija, simbol Opatije!

netko veliki izašao…

www.lociraj-popust.com

E, moj Sliniću – malo je izvorno stečeno, pa onda nije izvorno stečeno, pa opet izvorno stečeno : dokle vi mislite mjenjati mišljenja i retoriku i gledati samo sebe ? Jeli vama jasno da oko 13% dionica drže mali dioničari ( sigurno i mnogi opatijci ) koji su vjerovali u firmu i njenu budućnost, te su stoga i kupovali dionice , a sada biste ih lijepo šutnuli u tur !Nije vama nitko kriv što imate nesposobne političare u Opatiji i što vas je Ostoja prevukao žedne preko vode – jer ste vi u svojoj pohlepnosti zanemarili upozorenja daćete morati dati javnu ponudu ako uzmete 25 + 1 dionicu 2007 i sada bi se kola trebala slomiti na malima !Mislim da to neće tako ići i da će sudovi imati posla, ako treba i do EUa!

daleko smo osli 😉 recite jer ima tko iz opatije ili rijeke da ga malo u ponedjeljak snime za ri tv.. imaju temu o lrh.. bit ce i gostiju u emisiji.. mislim da ovdje svi zaju dovoljno da nešto kažu… 2-3 minute (mene neće jer ja ne znam u 2-3 minute ;)) )

daleko smo osli 😉 recite jer ima tko iz opatije ili rijeke da ga malo u ponedjeljak snime za ri tv.. imaju temu o lrh.. bit ce i gostiju u emisiji.. mislim da ovdje svi zaju dovoljno da nešto kažu… 2-3 minute (mene neće jer ja ne znam u 2-3 minute ;)) )

Kada ce emisija biti na tvu tj. kada je na rasporedu?
Hvala

Ajmo malo press clippinga:
Vaš link
i
Vaš link

Ajmo malo press clippinga:
Vaš link
i
Vaš link

Da malo kometiram (jer ne mogu u originalni post).
Nitko niti na koji način ne spominje Ostoju, SNHO, podcijenjenu nagodbu, pljačku državnih obveznika, gubitak kontrolnog paketa Opatije … ne samo ovo za obvezu Opatije-stvarno vrlo principijelno od SDP-a.

Pamtim rečenicu pok. I. Račana: "SDP može izgubiti vlast ali ponos nikako. "

U Zagrebu su sačuvali vlast!

Jaka rečenica za čovjeka koji je sa svojim SDPom napustio Hrvatski sabor i nije htio glasovati za samostalnu Hrvatsku, a sada se njegovi sljedbenici otimaju za vlast u državi koju nisu htjeli !

Jaka rečenica za čovjeka koji je sa svojim SDPom napustio Hrvatski sabor i nije htio glasovati za samostalnu Hrvatsku, a sada se njegovi sljedbenici otimaju za vlast u državi koju nisu htjeli !
[/quote]

@Ruki
,
ili ti mene nisi razumio ili sam bio nejasan … u svakom slučaju dijelim tvoje mišljnje, što sam i prethodnom zadnjom rečenicom pokušao poentirati
😉

netko veliki izašao…

Jel to odjednom prošla veća količina? Nekakav paket? Nisam danas pratio trgovanje.

Only God, Muammar and Libya!

E, moj Sliniću – malo je izvorno stečeno, pa onda nije izvorno stečeno, pa opet izvorno stečeno : dokle vi mislite mjenjati mišljenja i retoriku i gledati samo sebe ? Jeli vama jasno da oko 13% dionica drže mali dioničari ( sigurno i mnogi opatijci ) koji su vjerovali u firmu i njenu budućnost, te su stoga i kupovali dionice , a sada biste ih lijepo šutnuli u tur !Nije vama nitko kriv što imate nesposobne političare u Opatiji i što vas je Ostoja prevukao žedne preko vode – jer ste vi u svojoj pohlepnosti zanemarili upozorenja daćete morati dati javnu ponudu ako uzmete 25 + 1 dionicu 2007 i sada bi se kola trebala slomiti na malima !Mislim da to neće tako ići i da će sudovi imati posla, ako treba i do EUa!

izgleda da političari nisu još naučili igru zvanu zatezne kamate(nije im bilo dosta na lrh 100 mil eura)
pa će se za 5-10 godina opet čudit visini duga sa kamatama
15% godišnje je meni sasvim dobar razlog da nebudem nezadovoljan
a po nekim tumačenjima trebat će ih ostoja platit(to će biti poseban gušt)
i dalje situacija strpljen spašen
preporuka draženu i udruzi
prilikom odabira odvjetnikčkog tima
prednost dati onoj opciji koja se pristaje naplatiti u postotku
nakon završetka(dobivanja) spora
svakako mi je ta opcija puno interesantija
a odvjetnici koji nisu uvjereni u dobivanje ovog spora
bolje da se niti ne petljaju
ja ih neću financirati unaprijed,samo tako će dati svoj maksimum
i zvući naravno veću zaradu na kraju
svi sretni i zadovoljni to je moj moto

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

bumo videli ali se bojim
da malu ribu ne popapa velika
ja neizlazim pa ako treba do koske
čak se razmišljam za dokup

New Report

Close