Istina, treba organizirati novu političku opcije, ove koje se nude su korumpirane i ne predstavljaju volju naroda.
E, moj Sliniću – malo je izvorno stečeno, pa onda nije izvorno stečeno, pa opet izvorno stečeno : dokle vi mislite mjenjati mišljenja i retoriku i gledati samo sebe ? Jeli vama jasno da oko 13% dionica drže mali dioničari ( sigurno i mnogi opatijci ) koji su vjerovali u firmu i njenu budućnost, te su stoga i kupovali dionice , a sada biste ih lijepo šutnuli u tur !Nije vama nitko kriv što imate nesposobne političare u Opatiji i što vas je Ostoja prevukao žedne preko vode – jer ste vi u svojoj pohlepnosti zanemarili upozorenja daćete morati dati javnu ponudu ako uzmete 25 + 1 dionicu 2007 i sada bi se kola trebala slomiti na malima !Mislim da to neće tako ići i da će sudovi imati posla, ako treba i do EUa!
daleko smo osli 😉 recite jer ima tko iz opatije ili rijeke da ga malo u ponedjeljak snime za ri tv.. imaju temu o lrh.. bit ce i gostiju u emisiji.. mislim da ovdje svi zaju dovoljno da nešto kažu… 2-3 minute (mene neće jer ja ne znam u 2-3 minute ;)) )
daleko smo osli 😉 recite jer ima tko iz opatije ili rijeke da ga malo u ponedjeljak snime za ri tv.. imaju temu o lrh.. bit ce i gostiju u emisiji.. mislim da ovdje svi zaju dovoljno da nešto kažu… 2-3 minute (mene neće jer ja ne znam u 2-3 minute ;)) )
Kada ce emisija biti na tvu tj. kada je na rasporedu?
Hvala
Da malo kometiram (jer ne mogu u originalni post).
Nitko niti na koji način ne spominje Ostoju, SNHO, podcijenjenu nagodbu, pljačku državnih obveznika, gubitak kontrolnog paketa Opatije … ne samo ovo za obvezu Opatije-stvarno vrlo principijelno od SDP-a.
Pamtim rečenicu pok. I. Račana: "SDP može izgubiti vlast ali ponos nikako. "
U Zagrebu su sačuvali vlast!
Jaka rečenica za čovjeka koji je sa svojim SDPom napustio Hrvatski sabor i nije htio glasovati za samostalnu Hrvatsku, a sada se njegovi sljedbenici otimaju za vlast u državi koju nisu htjeli !
Jaka rečenica za čovjeka koji je sa svojim SDPom napustio Hrvatski sabor i nije htio glasovati za samostalnu Hrvatsku, a sada se njegovi sljedbenici otimaju za vlast u državi koju nisu htjeli !
[/quote]
@Ruki,
ili ti mene nisi razumio ili sam bio nejasan … u svakom slučaju dijelim tvoje mišljnje, što sam i prethodnom zadnjom rečenicom pokušao poentirati
😉
netko veliki izašao…
Jel to odjednom prošla veća količina? Nekakav paket? Nisam danas pratio trgovanje.
E, moj Sliniću – malo je izvorno stečeno, pa onda nije izvorno stečeno, pa opet izvorno stečeno : dokle vi mislite mjenjati mišljenja i retoriku i gledati samo sebe ? Jeli vama jasno da oko 13% dionica drže mali dioničari ( sigurno i mnogi opatijci ) koji su vjerovali u firmu i njenu budućnost, te su stoga i kupovali dionice , a sada biste ih lijepo šutnuli u tur !Nije vama nitko kriv što imate nesposobne političare u Opatiji i što vas je Ostoja prevukao žedne preko vode – jer ste vi u svojoj pohlepnosti zanemarili upozorenja daćete morati dati javnu ponudu ako uzmete 25 + 1 dionicu 2007 i sada bi se kola trebala slomiti na malima !Mislim da to neće tako ići i da će sudovi imati posla, ako treba i do EUa!
izgleda da političari nisu još naučili igru zvanu zatezne kamate(nije im bilo dosta na lrh 100 mil eura)
pa će se za 5-10 godina opet čudit visini duga sa kamatama
15% godišnje je meni sasvim dobar razlog da nebudem nezadovoljan
a po nekim tumačenjima trebat će ih ostoja platit(to će biti poseban gušt)
i dalje situacija strpljen spašen
preporuka draženu i udruzi
prilikom odabira odvjetnikčkog tima
prednost dati onoj opciji koja se pristaje naplatiti u postotku
nakon završetka(dobivanja) spora
svakako mi je ta opcija puno interesantija
a odvjetnici koji nisu uvjereni u dobivanje ovog spora
bolje da se niti ne petljaju
ja ih neću financirati unaprijed,samo tako će dati svoj maksimum
i zvući naravno veću zaradu na kraju
svi sretni i zadovoljni to je moj moto