LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

makar se kupnja naslagala pa tko mora nek proda
ako bude 6 pojest će se živ

mudar nije ali možda shvati

vrhunac njegovog razumjvanja je rezultat na izborima
i za to mu treba vjerojatno netko da mu nacrta graf
prilično sam uvjeren da je upravo izgubio na sljedećim izborima
[bye]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

http://www.seebiz.eu/hr/burze/linic-samodol-kazneno-odgovoran-za-slucaj-lrh,102573.html

Dakle, spasi Opatiju a nas ko hebe …
Tipično politički idiotizam zbog kakvih je ovo i postalo slučaj !!

http://www.seebiz.eu/hr/burze/linic-samodol-kazneno-odgovoran-za-slucaj-lrh,102573.html

Sve je to ista bagra ali neka je očešao Samodola, što bi mi trebali reći nakon njegovog konformističkog "izračuna"

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Njemu je samo krivo sto nije našao način da nas zahebe i kad ju u pitanju Opatija

svakako da je Linić zadnji koji nekome po pitanju morala ima soliti pamet, no njegove tvrdnje o političkom radu hanfe u slučaju prvo neizdavanja rješenja kada je hdz bio na vlasti i rješenja čim se vlast promijenila nisu tvrdnje negu su činjenicu. i tu se nema što oduzeti ni dodati

svakako da je Linić zadnji koji nekome po pitanju morala ima soliti pamet, no njegove tvrdnje o političkom radu hanfe u slučaju prvo neizdavanja rješenja kada je hdz bio na vlasti i rješenja čim se vlast promijenila nisu tvrdnje negu su činjenicu. i tu se nema što oduzeti ni dodati

Može se nadodati da je ovo riješenje nasavak kontinuiteta

Lamentira samo zbog toga što je u Opatiji SDP. Tvrdi da je Samodol izdo rješenje kad je SDP došao na vlast. A po čemu je Linić bolji jer se sad buni za Opatiju samo zato jer je tamo SDP? Šta nije spomenuo malo sporazum i cijenu koja je odobrena SN Holdingu za LRH. To mu sad kao odjednom štima?

Only God, Muammar and Libya!

oberst
kao što sam i napisao. Linić je zadnji koji o tome ima što pričati, a sasvim sigurno bi isto napravio da je na samodolovom mjestu. No to ne mijenja stvari, radi se o očiglednoj korupciji, ovoj ili onoj. Sjetite se kako su 2007 i 2008 svi sve znali o sanaderu, mitu, korupciji, izvlačenju lovu iz države. Sve dolazi na svoje, pa će i ovo.

Za glavesine Opatije i ostalih, nije mi cudno da ne razume pravo i da su ovako naivni, pa kad sam vrh drzave "živi, ne vjerovatnom lakoćom življenja", što oćekivati od ovih na nižim razinama?
Ali nije mi jasan Ostoja. Mislim da i njemu ne odgovara ova situacija. Pa ako je on namjestio Polančeca za ministra, što se spominjalo!!? Pa nije valjda da je on u ovoj banani čist? Pa tko je, od aktera hrvatske zbilje? Sudovi, odvjetnici, političari, vlasnici novina, …????
Mislim da su im stvari malo izmakle kontroli- nitko od njih nema viziju ni kud sa opljackanim- pljackalo se radi pohlepe- TI LJUDI SU JADNIJI OD NAS KOJI SMO IMALI POVJERENJA U ZDRAVU EKONOMSKU LOGIKU I BILI SPREMNI RISKIRATI VLASTITI RAD I POŠTENO NASLJEĐENU IMOVINU

Ako ćemo van iz krize, ovo se nesmije događati.

Upravo je nevjerovatno da se svi prcamo oko riješenja a samo se sn holding pošteđuje, njima se svi klanjaju i podrazumijeva se da ništa neće ići na njihov teret. Čime li su ti torbari zadužili sav državni aparat, sve stranke, sve institucije da im se klanjaju. Povraća mi se, i da budem patetičan kad se samo sjetim zašto sam tri godine bio dragovoljac.

I znate što, nebih se ja ovdje ufao samo u udrugu, ma treba organizirati cijelu političku opciju i izači na izbore, koliko sam shvatio previše je ovdje pametnih ljudi da se ta energija izgubi u osobnim intersima.

New Report

Close