mudar nije ali možda shvati
vrhunac njegovog razumjvanja je rezultat na izborima
i za to mu treba vjerojatno netko da mu nacrta graf
prilično sam uvjeren da je upravo izgubio na sljedećim izborima
[bye]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/linic-samodol-kazneno-odgovoran-za-slucaj-lrh,102573.html
Dakle, spasi Opatiju a nas ko hebe …
Tipično politički idiotizam zbog kakvih je ovo i postalo slučaj !!
http://www.seebiz.eu/hr/burze/linic-samodol-kazneno-odgovoran-za-slucaj-lrh,102573.html
Sve je to ista bagra ali neka je očešao Samodola, što bi mi trebali reći nakon njegovog konformističkog "izračuna"
svakako da je Linić zadnji koji nekome po pitanju morala ima soliti pamet, no njegove tvrdnje o političkom radu hanfe u slučaju prvo neizdavanja rješenja kada je hdz bio na vlasti i rješenja čim se vlast promijenila nisu tvrdnje negu su činjenicu. i tu se nema što oduzeti ni dodati
svakako da je Linić zadnji koji nekome po pitanju morala ima soliti pamet, no njegove tvrdnje o političkom radu hanfe u slučaju prvo neizdavanja rješenja kada je hdz bio na vlasti i rješenja čim se vlast promijenila nisu tvrdnje negu su činjenicu. i tu se nema što oduzeti ni dodati
Može se nadodati da je ovo riješenje nasavak kontinuiteta
Lamentira samo zbog toga što je u Opatiji SDP. Tvrdi da je Samodol izdo rješenje kad je SDP došao na vlast. A po čemu je Linić bolji jer se sad buni za Opatiju samo zato jer je tamo SDP? Šta nije spomenuo malo sporazum i cijenu koja je odobrena SN Holdingu za LRH. To mu sad kao odjednom štima?
oberst
kao što sam i napisao. Linić je zadnji koji o tome ima što pričati, a sasvim sigurno bi isto napravio da je na samodolovom mjestu. No to ne mijenja stvari, radi se o očiglednoj korupciji, ovoj ili onoj. Sjetite se kako su 2007 i 2008 svi sve znali o sanaderu, mitu, korupciji, izvlačenju lovu iz države. Sve dolazi na svoje, pa će i ovo.
Za glavesine Opatije i ostalih, nije mi cudno da ne razume pravo i da su ovako naivni, pa kad sam vrh drzave "živi, ne vjerovatnom lakoćom življenja", što oćekivati od ovih na nižim razinama?
Ali nije mi jasan Ostoja. Mislim da i njemu ne odgovara ova situacija. Pa ako je on namjestio Polančeca za ministra, što se spominjalo!!? Pa nije valjda da je on u ovoj banani čist? Pa tko je, od aktera hrvatske zbilje? Sudovi, odvjetnici, političari, vlasnici novina, …????
Mislim da su im stvari malo izmakle kontroli- nitko od njih nema viziju ni kud sa opljackanim- pljackalo se radi pohlepe- TI LJUDI SU JADNIJI OD NAS KOJI SMO IMALI POVJERENJA U ZDRAVU EKONOMSKU LOGIKU I BILI SPREMNI RISKIRATI VLASTITI RAD I POŠTENO NASLJEĐENU IMOVINU
Ako ćemo van iz krize, ovo se nesmije događati.
Upravo je nevjerovatno da se svi prcamo oko riješenja a samo se sn holding pošteđuje, njima se svi klanjaju i podrazumijeva se da ništa neće ići na njihov teret. Čime li su ti torbari zadužili sav državni aparat, sve stranke, sve institucije da im se klanjaju. Povraća mi se, i da budem patetičan kad se samo sjetim zašto sam tri godine bio dragovoljac.