LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link

u petak posto je radni dan bit cu u kaptol centru u 18, cohiba bar na katu gdje su kina

A ne bi u torte i to, ja ću doć kad bude tamo sastanak [tongue]

Only God, Muammar and Libya!

tamo ćemo rezati tortu i piti šampanjac jednom nadam se ne tako dalekom prilikom 😉

vi koji ste u zg slobodno dođite ja plaćam kavu ( ako nemam dosta uzet cu od clanarine 😉 )

slabo ste prijavljujete jeli razlog neradni dan ili sto nije sastanak u "torte i to"

ima nas na braniku Hrvatske(dunav)

ja budem dosao na skup udruge a ovak
nekak pametno za kazat neznam jedino funky
ima ocijene na formu ko ja ha ha ha

tamo ćemo rezati tortu i piti šampanjac jednom nadam se ne tako dalekom prilikom 😉

vi koji ste u zg slobodno dođite ja plaćam kavu ( ako nemam dosta uzet cu od clanarine 😉 )

slabo ste prijavljujete jeli razlog neradni dan ili sto nije sastanak u "torte i to"

Napisao si negdje da dođu oni koji imaju prijedloge, vjerovatno nitko nema nešto novo pametno predložiti. Ja da sam u Zagrebu bi sigurno došao.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

mene već tri dana osim lrh pere i neka živina, inaće bi došel ali ovako bojim se da sve vas ne zarazim

nego cijena stjecanja utvrđena od hanfe je cca 1000 kn manja od knjigovodstvene (bvps), samim tim oštečena je RH, kolike su šanse poziva vrlog gradonačelnika Princu s bijelim kolima i plavom reklamom da mu spasi djevu bajnu, jer ovim rješenjem ts rijeka stekli su se elementi ništavnosti sporazuma i samim tim rješenja hanfe (sporazum kako je to opisala hanfa nezaljučenjem nagodbe nije konzumiran u cijelosti)

trebalo bi bez obzira na sve kontaktirati dotičnog i pokušati mu objasniti situaciju da Opatiju spašava samo zajednička ponuda s snho-m ( ostaje kontrolni paket i snho preuzima obvezu), dakle utvrđenje ništavosti sporazuma jer je na štetu RH, isto tako "pada" rješenje hanfe, sklapanje novog s jasno definiranim obavezujućim uvjetima prema malim dioničarima, na kraju krajeva ipak je definirano potraživanje snho-a prema državi pa je istoj jeftinije isto isplatiti a dionice prodati nakon revalorizacije vrijednosti tvrte, naravno ako je gradonačelnik u "talu" onda poništenje sporazuma nema smisla već ostajanje nove liburnije bez kontrolnog paketa čini se logičkim

A večera, zna se, u NK Jarunu.[tongue]

@hlebinac
Gradonačelnik da je mudar bi se već sam javio jer je sad valjda vidio da se dogodilo ono na što je upozoravan, no što on radi, ponovno traži pomoć od istih onih koji su ga i doveli u ovu situaciju. Toliko o njemu.

mudar nije ali možda shvati

ima nas na braniku Hrvatske(dunav)

ja budem dosao na skup udruge a ovak
nekak pametno za kazat neznam jedino funky
ima ocijene na formu ko ja ha ha ha

Što se tiče vas koji ne možete sastaničit, pišite. Pišite svima, roditeljima, familiji, susjedima, političarima, institucijama, crkvi, svima. Što je napravia Opatija kad nije dobila 25%? Izašli su na ulice prosvjedovat protiv SN Holdinga. Bila je izborna godina i sporazum je pao. Ako su se mogli oni borit, možemo i mi. Ne smije se dopustit da ovo prođe kao još jedna u nizu privatizacija na hrvatski način uz blaćenje malih dioničara od kojih mnogi vjerojatno imaju dionice duže od Opatije. Treba svima reći i objasnit što su napravili i što rade kolege iz HDZa i SDPa. A ova oporba koja šuti, ak misli da tak može dobit izbore onda svaka čast.

Dražene, daleko mi je Zg zab taj sastanak, a i radni dan mi je….ali slobodno i jedna kavica za društvo na moja račun….

http://www.business.hr/hr/Komentari-i-analize/Kompanije/Komentar-LRH-najbolja-hrvatska-soap-opera?homesrclink=preporuke [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

nije nas bilo puno ali bilo je produktivno.. ne mogu bas po forumu pisati sto smo dogovorili jer to ipak cita i druga strana, no ne brinite o svemu cete biti na vrijeme obavjesteni.. slicno je bilo i sa ovom nagodbom, nisam bas smio pisati da to drzimo pod kontrolom, a sad se neki pitaju gdje je tu bila udruga.. ima malih dionicara lrh svagdje i znali smo tocno sto i kako se dogadja a i poduzimali smo sve sto je trebalo da to ne prodje.. tako cemo nastaviti i dalje..nekad moras pustiti i drugu stranu da zabije.. autogol 😉

vidim da se pise .. netko mi je danas rekao da navodno josipovic cak i sam cita mailove.. pa onda navalite 😉

New Report

Close