LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

onda shopping 🙂

Jel Dujmić napisao pismo Kosorici? Ako je, onda će poštar biti vjerovatno naš vrli lobista. Nadam se da pismo neće biti dalje proslijeđeno na Ustavni sud.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

kakvo prosljeđivanje?

pa svi u kompletu došli su Kosorici "na volej", Čobi je ljepo rekao da su odriješili slučaj "težak" 1,8 milijardi a ekipa po svom

Ma da netko je drugi kriv :))

Ne spominje da im je Hanfa unaprijed rekla prije potpisivanja 2007 da će ući u obvezu pa su opet uzeli 25%+1 !!! Nisu se sjetili da da uzmo 25% i čekaju privatizaciju pa onda kupe tu jednu po kolko god, evo mogli su sad po 2200… Ne kriva je Hanfa jer im je poslala "čestitku" i sad bi Kosorica trebala valjda "natjerati" Upravni sud da to poništi? Jeli on uopće svjestan što prića. Nek novinari priupitaju Hanfu jeli mu poslala prekršajnu prijavu zbog neispunjenja obveze objavljivanja. 20.000 kuna njemu i 1.000.000 Opatiji.. gdje je to zapelo? Drže suci prekršajnog u ladici?

Vjerovatno se u ono vrijeme rukovodio sintagmom " svi smo mi Drivo " !!

Sve ovo sto čitam jos uvijek je samo lajanje na mjesec!!!

Samo se možemo iskukati jedni drugima, istresti frustacije,
Al od tog malo koristi ….

Soap opera 😉

Vaš link

Evo malo kreativnosti

http://www.business.hr/hr/Komentari-i-analize/Kompanije/Komentar-LRH-najbolja-hrvatska-soap-opera?homesrclink=carousel

I šta sad? Nitko ništa!!

A samo trbaju donijet nekakvu odluku na svim mogućim sudovima tako da ja mogu odlučiti sto mi je činiti!!! Ovako mogu samo plakati …. od smijeha ….. i ove naše bananice od države!!

kaj sad dalje ako se ovak nastavi bude nas
počel hvatat panikaina treba skupština još ovog tijedna
i pritisekat upravni sud i hanfu da objavi presudu
pa kak bude a ne da ostoja kupuje dioničke za siću
ako je stvarna cijena 6 pa ovo ima samo u lijepoj našoj

evo ovako..
sad je vec 3-4 forumasa predlozilo sastanak, a jos par na pm i mail.. moja je duznost da onda nesto organiziram. za ozbiljnu skupstinu treba malo vise, od prostora materijala itd a i rekao sam vec da kad se nadje 30-40 ljudi to treba biti dobro organizirano jer u protivnom cemo samo izgubiti vrijeme.. predlazem da sutra posto je neradni dan ili u petak popodne odrzimo jedan ad-hoc sastanak i to oni kojima je zgodno doci jer su blizu zg i slicno a ostalima cemo onda mailom i ovdje reci sve ili zakazati skupstinu udruge.. ja sam sutra prije podne s odvjetnikom i nocas radim na pripremi materijala za njega tako da ne mogu nesto pretjerano pripremiti za sastanak ali eto nek nas se nadje i 5-6 nas pa cemo onda obavjestiti i ostale o svemu.. predlazem sutra kaptol centar u 17h.. moj telefon znate i mail

ma gledam presude upravnog suda sve odbijene i netraju sve godinama neke
traju i kraće mislim da sud kaže svoje pa kak bude

Točno tako!! Nek kažu sto je pa da znamo!!

Ovo sto nam rade je zločin!!!!

Ako je 2250 Nek se elite i to nam kažu a ne ovo mrcvarenje!

Tražimo li puno od naše pravne države??

Ako može Dujmic pisati vladi možemo i mi!

I nek oni pišu Upravnom sudu da nešto odluci! Sto god!
Samo prije nego se moramo izjasnit po ovoj ponudi!
I ne zadnji sekund jer imamo margine pa se moramo izjasnit par dana prije krajnjeg roka zbog papirologije!!

ups ispravak ja zaboravim koliko je sati a meni je noc jednako radna kao i dan i da mozda sutra bas do sutra nece svi vidjeti ovaj post.. dakle ovako, ja cu biti sutra u 17 u kaptol centru i tko moze neka dodje sutra a u petak posto je radni dan bit cu u kaptol centru u 18, cohiba bar na katu gdje su kina
ne moram imati neke znakove raspoznavanja jer svi me znate ako ne osobno onda iz novina 😉
molim vas da ako imate neke ideje i prijedloge to napiset i na papir i posaljete mi na mail ili provjeriti.. posaljite mi na mail i da vidim tko ce doci da nas ne dodje 40 jer to nema smisla..
telefon i mail ima na stranici udruge tko ga ne zna.. oni koji ne mogu doci neka ne brinu jer ja cu sve staviti na stranice udruge i poslati na mailove

New Report

Close