LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dao bih prijedlog da udruga zakupi stranicu u VL ili JL te da objavi otvoreno pismo javnosti šta se događa u ovom cijelom procesu…možda dopis koji je dražen slao hanfi…

Podržavam ideju.

dao bih prijedlog da udruga zakupi stranicu u VL ili JL te da objavi otvoreno pismo javnosti šta se događa u ovom cijelom procesu…možda dopis koji je dražen slao hanfi…

Drazene ovo je dobar prijedlog …
Zvao sam vecernji list.
Subota: 29730+PDV
Pon-Pet: 21840+PDV
Nedjelja: 18480+PDV

Izdanje je za cijelu HR.

Mislim da je to prihvatljivo samo treba požuriti!

i kaj sad? jel treba podnjet tuzbu odmah?

možda bolje za početak u Novom listu, VL nas je ionko dosad ignorirao, JL nikako (EPH) ipak smo mi za te dionice dali novce

http://www.ripe.hanfa.hr/vijesti/priopcenje-za-javnost-u-svezi-objavljivanja-ponude-za-preuzimanje-drustva-liburnia-riviera-hoteli-dd/

i ovo priopćenje HANFE od jučer tvrdi da je Opatiaj još u obvezi…….

do kada je ono zadnji rok za podnošenje tužbi, pa nemamo više koga čekati. tužimo ih , lijepo platimo odvjetnika i vidimo se na sudu, pa taman trajalo tri godine…ionako smo čekali već tri godine….
a ako naši sudovi po političkoj liniji onda idemo na EU sudove……taman do tada smo i unutra… [thumbsup]

ovdje je lijepa i godišnja kamata….15°% [cool]

znači ipak trg.sud odlučio da Opatija svakom tko im ponudi dionicu LRH MORA ju kupiti po 6000k? ako odbije plaća kaznu po svakom tužitelju…..od kada će to biti na snazi?

Kune nisu problem, kuna nema

http://www.ripe.hanfa.hr/vijesti/priopcenje-za-javnost-u-svezi-objavljivanja-ponude-za-preuzimanje-drustva-liburnia-riviera-hoteli-dd/

Ne znam jel netko pogledao ali ta web stranica je stranica tzv."RIPE".
RIPE=Regulatorno-informativni-publikacijsko-edukacijski servis Hanfe
Do sada nikada nisam čuo za taj servis !

Koga sve mi ne plaćamo u ovoj jadnoj državi … sigurno imaju i nadzorni odbor!

Polako kolege, objaviti će oni naše stavove i bez da plaćamo oglase. Ovo je sad zanimljiva tema, sazvat ćemo i pressicu.. Treba prvo složiti stavove, ali i pripremiti pravne poteze, od piskaranja po novinama nećemo daleko doći ako ne poduzmemo istovremeno i neke druge poteze. Sutkinja je morala odbiti nagodbu i bez podneska ali se je trebalo ipak osigurati. isto je i sa Upravnim..
Moramo održati Opatijinu obvezu živom da bi mogli tužiti

Stav je da se sad treba krenuti sa tužbama, radim na pripremi ali naravno da i sami možete krenuti. Više puta sam rekao ne igra skupna tužba.

mene zanima ako sada kupim dionice lrh je li imam pravo tužiti opatiju

čini mi se da smo postali "teži" od HAC-a i HEP-a zajedno……

Ima li netko za preporučiti dobrog odvjetnika u Rijeci….???

svima nam je u cilju da tužba prođe, tako da se ista treba dobro pripremiti…a ako skupna tužba nije moguća…neka se podnese hrpa pojedinačnih tužbi…zajedno smo jači i imamo veću težinu…tri šake jače udaraju nego jedna 🙂

www.lociraj-popust.com

mene zanima ako sada kupim dionice lrh je li imam pravo tužiti opatiju

Može ih tužiti čak i SNHO ;))

New Report

Close