LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pazi lika na kraju kaže: mislim, netko za ovo mora odgovarat [lol] [cry]
ne znam bili se smijao ili plakao [bye]

ovaj Dujmić stvarno je "hlebinac" ili "sadi tikve s SN Holdingom" koje se Opatiji & Co. o glavu razbijaju

ako cijenjeni čita forum ( a sigurno nema zanimljivijeg posla ) trebao bi se zapitati sljedeće,

jel on kao zastupnik svojih sugrađana misli da bi isti trebali nekom prodati svoje vlasništvo koje su prije 15 g. plačali po 1000 DEM za 2250 kuna, jel njegova "pinkica" kao člana NO LRH-a vrijedi više od godina odricanja i ulaganja njegovih sugrađana?

jel shvaća da je radeći na štetu malih dioničara i svojih sugrađana a da bi neki "tajkun" ostvario korist, uz očito svesrdno razumijevanje vrha te iste stranke osramotio istu, je li to ta pravDa?

jel razumije da bi mali dioničari ukidanjem obaveze Opatije bili pred "zid" i onda malo šire sagledali " zakonitost " stjecanja a to nebi sigurno išlo na korist potpisnicima sporazuma

Ma da netko je drugi kriv :))

Ne spominje da im je Hanfa unaprijed rekla prije potpisivanja 2007 da će ući u obvezu pa su opet uzeli 25%+1 !!! Nisu se sjetili da da uzmo 25% i čekaju privatizaciju pa onda kupe tu jednu po kolko god, evo mogli su sad po 2200… Ne kriva je Hanfa jer im je poslala "čestitku" i sad bi Kosorica trebala valjda "natjerati" Upravni sud da to poništi? Jeli on uopće svjestan što prića. Nek novinari priupitaju Hanfu jeli mu poslala prekršajnu prijavu zbog neispunjenja obveze objavljivanja. 20.000 kuna njemu i 1.000.000 Opatiji.. gdje je to zapelo? Drže suci prekršajnog u ladici?

malo mi tlak "skočil"

"biseru" sigurno nije palo na pamet izjaviti da su snho i opatija djelovali zajednički i pokrenuti upravni spor protiv rješenja kojem se odobrava ponuda snho-u u visini 2250 kn

pazi lika na kraju kaže: mislim, netko za ovo mora odgovarat [lol] [cry]
ne znam bili se smijao ili plakao [bye]

ne samo da je nepismeni čoban već je i prvoklasni glupan
to je kombinacija za katastrofu
čestitam svima koji su glasali za njega [thumbsup]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

kad spominješ glasanje kakve sve kretene ljudi biraju po lokalnim upravama dođe mi da budem za javno glasanje pa da se zna kome treba oduzet pravo glasa.

netko će odgovarati, netko izgubiti, a netko dobiti pare. tko je tko u ovoj priči?

G. Dujmic misli da smo opet na pocetku. Par cinjenica ga demantira. Priznali su da je stjecanje 25%+1 dionice nije bilo izvorno. Obveza objavljivanja ponude ostaje. Privatizacija je nastavljena bez prava glasa Grada Opatije. SNHO je dobio 57,39 LRH-R-A. SNHO moze dokapitalizirati LRH bez Grada Opatije i time im ‘uzeti’ kontrolni paket.

Bitka za kontrolom LRH je za Grad Opatiju – izgubljena. Bilo bi im bolje da pokusaju spasiti gradski proracun. Ovo prozivanje HFP je cisto politikanstvo. Kad smo kod politike, zanimljivo je da se ni Linic vise ne javlja. Zadnje je izjavio kako je zadovoljan jer Opatija ima kontrolni paket.

G. Dujmicu nisu stvari na pocektu, vec pri kraju. Politicari bi trebali odgovarati osobnom imovinom za odluke koje donose.

Predlazem vam da se dogovorite sa SNHO. Date zajednicku ponudu po 6250. Sve dionice kupljene u ponudi dobiva SNHO a zatim mu predate i ‘kontrolni paket’ kao protuuslugu. Spasavajte proracun i grad od bankrota, LRH ste vec izgubili.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

dao bih prijedlog da udruga zakupi stranicu u VL ili JL te da objavi otvoreno pismo javnosti šta se događa u ovom cijelom procesu…možda dopis koji je dražen slao hanfi…

www.lociraj-popust.com

Ma drug Dujmić opet novinarima koji očito nisu upoznati s temom baca floskule i političke parole, baš kao što je to i prethodno radio, i on i drug Čobanković i ostatak društva.

Srećom pa se uvijek na te presice šalju očito novinari koji uopće ne poznaju temu ili ih uopće nije briga, pa nemaju šta pametnog ni za pitat nego samo prenose bisere i mudrosti druga Dujmića koji bi to po partijskoj liniji odmah riješio. Taj drug dioničar, bundžija, je na kraju svemu kriv 🙂

E sad da je drug novinar pročitao sudski zaključak, mogao je pitati druga Dujmovića, o čemu on priča jer je jasno da bi i bez druga bundžije sudsko rješenje bilo isto.

I otvara se finalno pitanje, kad se to novinarstvo pretvorilo u PR.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

bezanija sa aska..ceka se okidac [proud]

Funky, 05.01.2011. u 13:28

Sutkinja koja ima onaj spor koji čeka objavu presude je rekla da što se nje tiće ovo rješenje o odbijanju nagodbe za nju ne mijenja situaciju. Ona i dalje čeka Upravni…

Ako je to tako onda čemu Trgovački sud i svi sudovi općenito jer je dovoljan jedan koji će očito o svemu odlučivati.
Ako to nije dosta onda treba u njega instalirati samo jednog suca i to je onda vrhunac jednostavnsti i pravna nirvana kojoj teži svakak vlast.

Ovo više stvarno svatko tko je iole normalan ne može više podnositi.

New Report

Close