Mislim da je je bio Dujmić u 17 na nekim vijestima. Ali mogućnost blokade i ovrhe Opatije i uključenih općina je svakako za 19:30.
Frankly, Dujmić i co. su mi niže na ljestvici nego Ostoja, on zna što hoće i kako, a ovi prvi se sad čude ko pura dreku zašto su u problemima. I pored vajnih pravnih savjeta koje imaju.
Pa tu je i Wikileaks, ako ništa drugo drago mi je da sudjelujem u pravoj bici Armagedonu, lats go all in [lol] [lol] [tongue]
Kao što vidimo još jedno obećanje o zaštiti malih dioničara je bilo čisti teatralizam, a pri tom se govornik načisto upljuvao tvrdeći kako je on karakterna i poštena osoba koja nedozvoljava manipulacije – nažalost u ovoj državi je pravda i pravo samo neki imaginarni pojam kojeg izigrava tko god je malo jači !! Pošto nam državne institucije nežele pomoći ( odnosno , oni nam i bacaju klipove pod noge ) morati ćemo se sami izboriti za svoja prava. Kao što je netko već prije napisao trebamo se sastati svi mi koji smo nezadovoljni ovom odlukom , ( a koji tražimo da Opatija ima ispoštivati prijašnju odluku ) da vidimo što i kako dalje. Možda bi bilo dobro da na prvom sastanku budemo sami ( bez odvjetnika ) kako bi se prvo međusobno dogovorili kako ćemo plaćati odvjetnika ,odnosno modalitet naknade za njegov – njihov rad.Također moramo znati tko je sve spreman ići i na vanjske EU institucije .
Za TS u Rijeci ova odluka u sporovima malih dioničara protiv Opatije ništa ne mjenja (provjereno) oni i dalje čekaju Upravni
Opatija mjenja pricu i vraća se na "izvorno" i nada se spasu sa Upravnog
Tražit ćemo Hanfu (i javno) koja je tužena na Upravnom da obavjesti sud o novim momentima tj da im dostavi odluke grada i općina o prihvaćanju Nagodbe (koju se oni sad vade da nisu još bili potpisali 😉 ) te na taj način priznali da se ne radi o izvornom stjecanju te da su svjesno imali nezakonite pobude
Budući da je to temelj njihove tužbe na Upravnom nekaa traže da se ista odbaci
Netko je pitao za Upravni..
Dakle Opatija je to podnjela u lipnju 2009, a ima nekih slučajeva u kojima je Upravni već rješio tužbe iz proljeća 2009. dok u slučaju Magme je trebalo 3 godine
Da ne pomisli netko da nisam za sastanak, ali za to treba i vremena i organizacije te ozbiljna priprema
Radi se o 30-40 ljudi i na taj sastanak treba doći sa par već jasnih i čvrstih opcija pa onda odlučiti, jer ako tamo dođemo svatko sa nekom idejom koja nije razrađena i provjerena i nepripremljeni to će potrajati a nećemo na kraju ništa napraviti. Pokušajte pripremiti ideje ovdje i razmjenite ih međusobno preko PM ili preko maila pa da napravimo neki dnevni red, provjerimo opcije pa onda možemo napraviti i sastanak.. Isto tako možda da se nađe po par dioničara po grupama i onda da se organizira sastanak.. Udruga će osigurati prostor za sastanak Odlazak kod odvjetnika ako ne znamo šta hoćemo isto nema smisla, dakle prvo treba odlučiti što dalje ili imati 2-3 opcije pa ići odvjetniku
Ponuda SNHO će važiti do kraja mjeseca što će reći da prije toga treba znati što dalje
Panika oko dionica LRH
Dujmic sada pise Kosorici …
I sada bi kosorica trebala što … urgirati na sudu?
Neki stvarno ne razumiju da je doba partije proslo i da komesari više ne ureduju!
Ovo su stvarno najgori mogući oblici jednoumlja a najgore da su to perjanice ovih koji bi trebali nasljediti ovaj kriminalni HDZ.
Ne znaš što je gore!
funky, ne radi se samo o nekima nego velika većina u društvu tako razmišlja. uzmi medijski eksponirani primjer radnica kamenskog ili trimota. one su se dovele u situaciju da nisu primile plaću 8 ili 10 mjeseci. i nisu jedine takve u državi. pa kako je to moguće?! to je ono razmišljanje iz komunizma: zaposlim se i miran sam do penzije, ako bog da privremene ili invalidske. ja bih im za svaki mjesec nakon drugog u kojem nisu primile plaću opalio 10 udaraca bičem. i to javno. pa šta ideš raditi ako ne primaš plaću za prošli mjesec i šta je još gore plaće su katastrofa i uvjeti rada isto. pa šta ne ideš tražiti drugi posao. nema više socijalizma dame i gospodo. dat ću primjer prijatelja: tip krene radit u jednoj privatnoj firmi i dogovori uvjete ali je čuo da plaće kasne par mjeseci. svejedno počne raditi i nakon šta mu plaća za kolovoz nije stigla ide vlasniku/direktoru na razgovor. ovaj mu odbrusi da šta se buni kad je novi a starije kolege nisu primile plaću od lipnja i ne bune se. frajer pop..di i kaže da ga ne zanimaju kolege i da šta ga je zapošljavao ako mu nije mislio dati plaću. kako je tip krupniji, nježno zaprijeti direktoru, odradi još jedan mjesec i dobije obe dogovorene plaće. nakon toga da otkaz i sad se bori za nać drugi posao. btw direktor i familija imaju 7-8 auta na firmu od mini coopera do bmw 6.
malo sam otišao off topic ali zato nam i je tako jer šutimo. više puta sam reagirao u institucijama i mogu reć da kad protokoliraju dopis da se malo drugačije ponašaju nego kad im samo usmeno objasniš problem.
Dobar dan!
Ovo mi je prvi post i zelila bi pozdraviti sve na forumu.
Jako bi vam bila zahvalna ako mi moze netko odgovoriti dali postoji nekakav rok za predaju tuzbe protiv Opatije na TS, radi obveze otkupljivanja dionica po 6000 kn.
Suprug mi je na brodu i ne ce doc do 5-tog mjeseca pa se bojimo da ne zakasnimo.
Unaprijed zahvaljujem…
Joj kad vidim tko nama vodi drzavu smrkne mi se.Kaze Dujmic:". A dogovor je propao zbog činjenice da se HFP nije očitovao na podnesak jednog malog dioničara LRH koji se usprotivio sklapanju nagodbe."
Kao ono u stilu ko hebe tog malog dionicara on je nitko i nista. Ma majmuncino jedna pa u tome i je cijeli problem da ako ovo sranje od drzave zeli biti pravna drzava onda treba provodit zakon bez obzira na sve.Tko ti je kriv sta si stavlja svoj potpis na nesto sto ni sam ne razumijes.