Sad bi se trebao uključiti budući kupac s koji bi sad malo dignuo ljestvicu i pokupio što više po ovim cijenama a onda skupa s Opatijom dao ponudu na 6000 kn, naravno sve u dogovoru s Ostojom. [cool]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
U svakom slučaju trenutna cijena je smiješno niska. Ova umjetna vrijednost od 2250 ispod koje se cijena vrti nema nikakvu podlogu osim psihološke. Vidit ćete da će i fondovi uskoro počet kupovat lrh na 3 do 4 tisuće kad se napravi revalorizacija i dignu krediti za obnovu hotela. Iako ne sumnjam da će cijena na burzi doći do 6 tisuća kuna prije negoli na sudu utužimo opatiju ja ću ih tužit iz principa. Najbolje bi bilo da si malo pobroje koliko će to pojedinačnih i skupnih tužbi ukupno biti u igri pa da nađu neki kompromis kojim bi izgubili svojih 25% a poštedili gradsku imovinu. To im je moj prijedlog.
Lijepo prodaju po 2250 i kupe po 6000. Ništa ne gube imali 25% po 2250 ili 8% po 6000, zar to nije isto? [cool]
Evo dujmić kaže kako je pasivnost hfp-a dovela do ovakve sudske odluke…
http://www.opatija.hr/Default.aspx?art=3998&sec=16
Zna Dujmić onu kinesku(japansku?) da je bolje šutjeti i da ljudi misle da si glup nego nešto reći pa to potvrditi.
Poštovani kolege, imam par dionica kupljenih po 1700-1800 kada ste ovdje pisali da mora ići ponuda grada Opatije po 6000….recite dali sam sada u obavezi to prodati Ostoji , a neda mi se trošiti na neke tužbe neznam koga, ili ih mogu zadržati na vlastiti rizik pa što ispadne ?
iz teksta:
Imali smo prijedlog nagodbe kojim je problem mogao biti brže riješen. Ostajemo na početnim pozicijama, prema sporazumu iz 2007. Imamo dionice i čekamo presudu Upravnog suda RH o tome jesmo li obvezni izdati obvezujuću ponudu. Dakle, situacija je jednaka onoj prije pokušaja sklapanja nagodbe zaključio je gradonačelnik Dujmić.
Recimo da jednog lijepog dana Upravni sud odlući da su obavezni izdati ponudu, smatraju li se onda ova i ponuda SNHOa konkurentskim ili…?
Nije rekao što onda kad Upravni sud kaže da su obvezni, što će onda raditi sjediti i plakati? Sad ih Hnafa treba ljepo još opaliti prekršajnim prijavama i gradove i općine i gradonačelnike. (za to ne treba čekati nikakav Upravni)
Znači odlućili se se za čekanje a prozivaju HFP za pasivnost 😉
Ne znaju da je Upravno sudu također dostavljena njihova odluka o prihvatanju nagodbe u kojoj izjavljuju da ipak nije bilo izvorno stjecanje? Pa neće ni Upravni više dugo razmišljati..
Nije rekao što onda kad Upravni sud kaže da su obvezni, što će onda raditi sjediti i plakati? Sad ih Hnafa treba ljepo još opaliti prekršajnim prijavama i gradove i općine i gradonačelnike. (za to ne treba čekati nikakav Upravni)
Znači odlućili se se za čekanje a prozivaju HFP za pasivnost 😉
Ne znaju da je Upravno sudu također dostavljena njihova odluka o prihvatanju nagodbe u kojoj izjavljuju da ipak nije bilo izvorno stjecanje? Pa neće ni Upravni više dugo razmišljati..
Nadam se da će razmišljati a ne činiti ono što im se kaže
Zna Dujmić onu kinesku(japansku?) da je bolje šutjeti i da ljudi misle da si glup nego nešto reći pa to potvrditi.
[/quote]
pravi majstori ovi iz opatije – baš kad odluči upravni sud, biće dužni kupiti i dionice od sn holdinga po cijeni 6 tisuća, ne samo ove koje je od države dobio, nego i ove koje, će sada kupiti po 2.200.
nisam vjerovao kakva banana država je hrvatska. sada vidim i predlažem jednu novu uniju u kojoj bi bile slovenija, hrvatska, bugarska i romunija – tim državama u eu nije mjesto…
"a vi ste mene nazvali lopovom…" – Ante Samodol u hr saboru…!
žalostno…
Pa naravno, što će Ostoji samo LRH, kad može pokupiti i svu imovinu Opatije i inih… [lol] [lol] [lol]
Pa naravno, što će Ostoji samo LRH, kad može pokupiti i svu imovinu Opatije i inih… [lol] [lol] [lol]
Nekako mi se vidi da već razmišlja o tome…čovjek se jednostavno voli suditi i stvarno je dobar u tome. Opatijo jadna ti majka…Šta je najgore u pravu je… sve po zakonu…