LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolega, 100 % sam uz Vas.
Mislim da je trenutak da se sve pobjedonosne opcije razmotre i da ih javimo Draženu.

"A ovi snovi o 7000 kuna, jel se to odnosi na nas ili na tužbu u kojoj SNH traži 7000 kuna "

To su bili snovi da se ova jadna država počela čistiti korupcije i kriminala, ali je java nešto drugo.
Ostoji svaka čast, jedan je od rijetkih koji je podmazao sve one koji su mogli minirati ovu pljačku. Mali dioničari to nisu mogli, jer je ova država u kojoj mali ljudi i dioničari nemogu do prava. To je i poruka ove Latinice od maloprije

Ljudi,

Ajmo malo manje malodušnosti i pokušajmo realno i hladne glave sagledati na sve.
"H" (cijelo ime mi se gadi izreći) je odlučila kako je odlučila i tu u biti je bilo malo nade za nas da dobijemo potpunu satisfakciju željenim iznosom.
Propust je da je dozvoljeno da u istom trenutku budu dvije ponude ali trenutačno je Jaca&HDZ jaka i ovaj ustupak njihovom tajkunu i njihovoj odluci je nešto s čime se moramo pomiriti u ovom trenutku.

Ali … ono što je i dalje naš adut jest Opatija i tu se ništa nije promijenilo! Obveza i dalje ostaje i sve je postavljeno da se taj spor dobije … nažalost po nas na sudu.

Svi koji nemaju vremena čekati ili nisu u gotovini neka izađu a ja ostajem i idem na sud.
@Dražene, molim te da sve usmjeriš ka tom cilju jer sada se nema stavrno što čekati.

Ovo je borba koja neće biti lagana a izgleda niti kratka jer je ulogi jako jako velik pa tako i zarada koja ima i svoj rizik.

Tko to može prihvatiti i računa da je rizik vrijednosno dovoljan s obzirom na mogućnost zarade neka ostane i potraži satisfakciju s nama na sudu koji neće kratko trajati ali eto barem 15% kamata nam osigurava dobar prinos.
[/quote]

Kamelija, simbol Opatije!

Da u blokadi je SNHO i LRH.
Evo pravne države na djelu!

Da pojasnim.
Kupnje LRH praktično nema (20 komada iznad 2000) a prodaja (do 2250) je 6 komada.
I to je razlog za blokadu?
E moj samodole (s malim "S")!

kaj sad čekamo
možda se odvrti
upravni i trgovački sud ali nada je sad bitno manja
sve je to ista banda još je gospon kazal da neće oštetit male dioničare
ja sam igrač sa burze ali radnici su kupovali po nominali kaj sa njima
treba napravit bum pa dok nas bum neb nas je…

Ovo sto ovdje čitam je čisto lajanje na mjesec!!!

Odluka HANFE je sveto pismo, znamo iz ponude Opatiji [lol]

Mogli su bar zaštiti male dioničare da su odmah ovo objavili
da se pretovarimo na vrijeme

Ova blokada danas je smjesna zaštita!!!
Da nije kolege 101 jos nitko nebi ni znao za ponudu!!!

Ova situacija sa dvije ponude je tragikomicna i ubija tržište ma koliko mi sutjeli o tome!!

A pozivanje na zakone i pravne lihvare mogu si nabiti na …

zbog ovakvih pravnih i nemoralnih fora nam je i cijeli planet i banani

Pozdrav svim pusionicarima kao sto sam i sam [shocked] [undecid]

Pravna država u kojoj partija donosi odluke, a institucije služe samo da bi našle opravdanja i obrazložile te odluke. Činjenica ostaje da je LRH sad privatizirana po 2250. Tolko o nedodirljivosti, borbi protiv korupcije, transparentnosti, novoj pravednosti i pravDA. Svi nešto šute i mute. Trebalo bi njih malo priupitat neke stvari. Lako je vodit solilokvije pred kamerom i odgovarat na unapred zadana novinarska pitanja. Više ni ne gostuju po emisijama, gostovao je Polančec pa su ljudi potrgali daljinske da smanje boju jer su mislili da im je prejaka od njegovih crvenih obraza. Crvenili bi se oni svi tako. Najgore od svega je što ćemo sada najvjerojatnije tužit Opatiju da naplatimo svoja potražinja, a nećemo se naplatit od gradskih otaca ni gospode u saboru. Naplatit ćemo se od proračunskih novaca, a zato nismo krivi mi, već gradski oci i gospoda u saboru. Pa ako netko hoće prozivat za pohlepu, molim uputite svoje konstatacije na te adrese. Cijelu ovu stvar je trebala izvest Opatija u zajedničkom djelovanju sa SNH ili/i državom. Ovako ćemo mi završit na sudu, Opatija bi lako mogla ostat bez kontrolnog paketa, a prava glasa nemaju ni sad. Treba im čestitat na njihovom utjecaju pri privatizaciji LRH što im je i bio cilj.

Only God, Muammar and Libya!

Vaš link

da danas je kad je odluka donešena a dok su muljali zadnja dva mjeseca onda se trgovanje moglo odvijati. šta ova ekipa iz hanfe misli da su nedodirljivi. koga ne spremi hdz u zatvor spremit će ko god dobije izbore. [angry]

Volio bih da je tako, ali mi se čini da se u zatvara samo na temelju unutarstranačke borbe za prevlast. Ako oporba prešuti ovu privatizaciju na hrvatski način kao što su do sad manje više šutili, onda na izbore ne vrijedi ni izlazit.
Umjesto da traže one popljačkane milijarde i sprječavaju ovakve privatizacije, oni skupljaju umjetničke slike. Idem sad brže posakrivat svoje slike.

to što si rekao da ne treba izlazit na izbore je jako opasno. upravo tako hdz i traje pod parolom svi smo mi isti. da me se krivo ne shvati ja za sdp (a ni hdz) neću glasat jer smatram da nam treba kompletna promjena. zato je uvijek bolje izaći makar radi radi provjetravanja. u sdpu je linić jak i zato smo ovde popušili. i sdp i hdz imaju masla na glavi u ovoj priči i nama sad treba jak novinar koji će otkriti gdje su i kada postigli zajednički dogovor oko lrh, po principu nemojte vi nas pa nećemo ni mi vas.

to što si rekao da ne treba izlazit na izbore je jako opasno. upravo tako hdz i traje pod parolom svi smo mi isti. da me se krivo ne shvati ja za sdp (a ni hdz) neću glasat jer smatram da nam treba kompletna promjena. zato je uvijek bolje izaći makar radi radi provjetravanja. u sdpu je linić jak i zato smo ovde popušili. i sdp i hdz imaju masla na glavi u ovoj priči i nama sad treba jak novinar koji će otkriti gdje su i kada postigli zajednički dogovor oko lrh, po principu nemojte vi nas pa nećemo ni mi vas.

Da, opasno je to što sam rekao, slažem se, ali opet se bojim da ovdje neće bit drugog načina. A kako reče onaj gospon jučer u latinici: u Istri nema ni s od slobodnog novinarstva, bojim se i da je tako u cijeloj državi, a gostovanje gđe Babić nu2 to samo potvrđuje. Jedino što nam je ostalo je internet jer su sve ostalo zakrčili.

OK. Ajde mi reci za koga da glasam?

Onu Ružu Tomašković (ili kako se već žena zove) koja je na Korčuli raskrinkala dilere droge nema nigdje više a jedino bi takva žena mogla nešto postići u ovoj žabokrečini.

Treba im čestitat na njihovom utjecaju pri privatizaciji LRH što im je i bio cilj.
[/quote]

Evo teme za uvijek prisutnog Milankovića i njegov "ekonomski team".
Neka pojasne nama neznalicama kako su stvarno pomogli (općini, malim dioničarima) i općenito, na transparentnosti privatizacije i što sada planiraju u budućnosti napraviti na "putu" ka daljnoj transparentnosti privatizacije ove dionice?

New Report

Close