A stvarno sam se jednim dijelom nadao da je Samodol drugačiji od ostale ekipe
hohohohoooo..
hvala majci, hvala ocu [lol] [lol] [lol]
fino me je Ostoja oženio ovdje [thumbsup]
jedina utjeha bi mi bila kad realiziram ovaj minus da USKOK prokopa malo gospodu Tešiju, Ostoju, Granića i ostale.
neka institucije rade svoj posao, ja ne kažem da su oni išta skrivili, mislim, meni to ‘opće ne igra ulogu [lol]
dobiti tolike hotele i vile za 40 milja € i to ne kešom
može samo dati naša vlada na žalost svih nas ostalih
zbog cega kolega? zbog nacina na koji je dosao na mjesto predsjednika hanfe?
zbog prijasnje karijere? zbog neke "satro" neovisnosti i strucnosti?
zbog one predstave u saboru?
zapamtite…politika postavlja mediokritete i klimavce i puno ce vremena proci dok se to ne promijeni u RH…sigurno 1-2 generacije…
dovoljno vam je bilo malo promotriti facu cijenjenog gospodina i bilo bi vam jasno da su vase nade promasene…
lijep pozdrav svima i sve naj u 2011.
buksa
Hrvatska Apsolutno Nema Fer Agenciju
godina nam je odlično počela [cry]…do sad sam čak i imao još kakve takve nade u "pravdu", ali nakon ovog mogu samo reći: "hebeš ovu lopovsku državu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
poštenje se definitivno ne isplati, čim si veći ljigavac bolje prolaziš u životu
Iako sam i sa 2250 u plusu nemam rijeci za ovakavu odluku. Trebalo bi preko media priupitati Vladu za koji sitnis su predali LRH.
Sve i da je htio, teško bi mogao nešto. Jer ovo je došlo od Vlade, HFP, i državnog odvjetništva. To je poteklo iz vrha. Nažalost izgleda da je jedini način da se ovima stane na kraj je upravo kao što je ona novinarka nu2 rekla: građanski neposluh. U međuvremenu, mi smo za njih samo bankomat.
Bez obzira na Opatiju i što se dogodi s tim, nije fer da SNH ima cijenu preuzimanja manju od 4000. No to je samo moje mišljenje. To šta oni izvode s Opatijinim paketom bi trebala bit njihova stvar, a ne naša.
A sad bi trebalo podnet kaznene protiv svih i svakog, samo u ovoj državi to neće puno pomoć. Hrvatski narode možeš se zabavljat sa Sanaderovim umjetninama, dok neka druga gospoda stječu bogatstva na mala vrata.
na žalost, da… odobrena je cijena 2250,00 Kn
"Uzimajući u obzir sve prethodno navedeno, Agencija je utvrdila da cijena koju Ponuditelj ističe u
ponudi za preuzimanje, od 2.250,00 kn po dionici Ciljnog društva, odgovara zakonskim kriterijima iz
čl. 16. st. 1. – 4. ZPDD-a, jer nije niža od cijene po kojoj je Ponuditelj stjecao dionice u razdoblju od
jedne godine prije dana nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje i od prosječne cijene u
zadnja tri mjeseca prije nastanka obveze objavljivanja ponude za preuzimanje"
"UPUTA O PRAVNOM LIJEKU
Protiv ovog Rješenja žalba nije dopuštena, ali se može pokrenuti upravni spor podnošenjem tužbe
Upravnom sudu Republike Hrvatske u roku od 30 dana od dana primitka ovog Rješenja."
sad ćemo morati na upravni sud… žalostno al to ti je tako u lijepoj našoj
sramotno!
meni je svega dosta, ajde neka netko digne cijenu sutra na 2200 kn i ja zauvijek odlazim odavde, dosta mi je bande lopovske!!!! [cry]
A još jedna stvar koja mi pada na pamet je hanfina blokada trgovinom LRH. Jako je dobro zaštićena bila cijena preuzimanja. Blokada je nastala pretpostavljam u onom trenutku kad je trebao biti najveći promet i najveći porast cijene. A hanfa je cijenu zadržala na ovim cijenama. Na traženje udruge nisu htjeli blokirat trgovinu iako se ni sad još ne zna ni tko pije ni tko plaća. No to je opet samo moje skromno mišljenje.