LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi smo mi malo prolupali. Ne valjaju nam cipele od 300 kn ali one od 1500 su nam super:)

Ja bih te za 1500 ali na sniženju po 300. Međutim nikad ih ne snize niže od 1100. [angry]

Only God, Muammar and Libya!

Izašle odluke sa hnafine sjednice…===>>>kao i obično (ništa)

Nista dok Trgovački sud ne kaže svoje, iako ne vidim prepreku da se utvrdi cijena stjecanja na temelju vještačenja.
[/quote]
neće si valjda sad pokvarit skijanje naš volonter ante

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

KD BANKA prodaje.
Ne vidim razloga braniti cijenu kad je čovjek navalio da proda treba se povući nazad to mu pokupiti i poslije dignuti ljestvicu pa neka gleda i uživa.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Jel’ iza tog racuna moze biti vise investitora?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Jel’ iza tog racuna moze biti vise investitora?

Može ali mislim da je to jedan račun.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

ne pa to je bio fond

iza tog računa je više investitora kao i kod abanke

nadam se da nebumo ispod 2000 u novu godinu

kad više možemo očekivt nekaj sa suda bilo upravnog ili trgovačkog

Slijedeće godine…

Slijedeće godine…
[/quote]

Ili da bi bili 100% sigurni bolje je reći sljedeće desetljeće.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

New Report

Close