Netko dobro sasipa po bidu tko bi to mogao biti ima tko kakvu ideju.
Meni je zanimljivo da je i kupnja prilično ojačala. Prije mjesec dana sa ovakvim lupanjem po bidu bili bi na 1500 valjda…
Hebem ja naše fondove, 160 komada se nudi po cijeni od 2109 kn a preuzimanje će biti najmanje po 2250 kn. I sad da to traje godinu dana to je pristojna kamata. Nikoga ne interesira, a ja presušio već odavno
Hebem ja naše fondove, 160 komada se nudi po cijeni od 2109 kn a preuzimanje će biti najmanje po 2250 kn. I sad da to traje godinu dana to je pristojna kamata. Nikoga ne interesira, a ja presušio već odavno
Pitanje je koliko će godina trajati ova trakavica poznavajući naše sudstvo barem 15-20 godina a pronos od 10% na rok od 20 godine morate se složiti i nije baš bajan.
Naši fondovi čekaju da cijena dođe na 6500 i onda kreću u kupnju…naravno da vam se (vama koji plaćate 2. stup mirovinskog) to čini glupo ali to je samo zato jer ste stoka sitnog zuba, kako je već davno zaključeno, i ne razumijete ništa…
Pretjera sam ja za 1 godinu ali i ti si brate s 20 g [lol]
Čuj, kak su dobli nalog da kupuju inu tak možd imaju nalog da ne kupuju ovo. [lol]
ako bude dokap još bu smo gopspon ostoji bili dužni
Sve se događa s razlogom. Samo će nam vrijeme pokazat koji je razlog ovakvoj trgovini. Neki su se ovdje pitali zašto je SNHO kupovao onih 7-8k LRH dok je na tržištu bilo možda boljih i unosnijih kupnji, međutim sad smo vidjeli da je ovih 7-8k bilo presudno da se na skupštini ima 75%. Mi možemo sad samo nagađat da je to bilo zbog toga. Isto tako će možda postat jasnije zašto se sad događa ovo što se događa.
tko će prvi opalit ovaj gore ili ovaj prema dolje
pitanje je sad sve smo dalje i dalje od cilja nema nas
nigdje a peneza nemamo bojim se
da su trans. dogovorene a od malih nema
iovako straha
Tanka je "crta" između očaja i euforije!!!
Slično je nedavno bilo sa Inom.Vrlo malo ih je kupovalo po 1700-1800 kuna,a sada je svi hoće iznad 3100,
a u poslovanju kompanije ništa nova?
Isto tako,ako LRH "pređe" recimo 4000 ili 5000 kuna,svi će je kupovati?
Psihologija "tržišta" je vrlo čudna stvar.
Opatija i dr. imaju obvezu preuzimanja po oko 6000 kuna,a SNHO najmanje 2250 kuna,pa ipak se
prodaje po 2100 kuna i niže???
Pozdrav