ljudi idemo novi je tjedan božićno ozračije
i pitanje koliko nas vijeruje u pozitivan rasplet i kada
po ovom sad ne bumo i u 2011 nikaj se rešili
jaoj tata koliko ovaj ima dionički
opet me poklopio ma gdje mu gori
mislim da se nekaj kuha protiv nas maličkih
bože pomozi
Ako tako misliš a što stojiš na kupnji?
A najviše volim slušat ove nadobudne kak pričaju o borbi protiv korupcije, kak će sve bit bolje… Činjenica da se nitko ne usudi kupit 50-ak komada LRH ispod 2200, a ponuda minimalna bi trebala biti 2250 ak se ne varam, meni govori sve o vjeri u institucije.
ZAŠTO VJERUJEMO U HRVATSKI TURIZAM
http://www.hrportfolio.com./hr/fondovi/fondovi_0_0_0_0/||Pitanja_i_odgovori|Pitanje|ZA-SHTO_VJERUJEMO_U_HRVATSKI_TURIZAM|84
vjerovati u institucije bi bilo ravno najesti se ludih gljiva 🙂 no tko zna možda nas pozitivno iznenade… ipak, možda put u EU bude pozitivno iskustvo. Btw. zašto kupovati po 2250 kad možeš od 2000 do 2100?
A najviše volim slušat ove nadobudne kak pričaju o borbi protiv korupcije, kak će sve bit bolje… Činjenica da se nitko ne usudi kupit 50-ak komada LRH ispod 2200, a ponuda minimalna bi trebala biti 2250 ak se ne varam, meni govori sve o vjeri u institucije.
vjerovati u institucije bi bilo ravno najesti se ludih gljiva 🙂 no tko zna možda nas pozitivno iznenade… ipak, možda put u EU bude pozitivno iskustvo. Btw. zašto kupovati po 2250 kad možeš od 2000 do 2100?
I to što kažeš, ali danima stoji na 21xx i nitko ništa.
Stoji jer nema pravne države da podupre. Svi bi kupovali da su sigurni da će na kraju priče ponuda biti objavljena… zakonski ako se ne objavi ponuda većinski stjecatelj biva kažnjen sa smješnom kaznom i opet nemora dati ponudu. Onda ide natezanje po sudovima, pa ako to prođe dobiješ svoje novce. Problem je što se rijetki (poput nas) žele uopće zahebavati s tim kad može kupiti INA-u i kapitalizirat dobit u 6 mjeseci.