Nemojmo se zavaravati dragi kolege, procesuiranje Sanadera je politička igra s kojom se HDZ vraća u utrku na slijedećim parlamentarnim izborima. Bez tog poteza HDZ bi postao manjinska stranka s obzirom da su uspješno doveli zamlju na rub ponora. Ovako su Jadranka i HDZ ponovno "in" u "zajedničkoj" borbi protiv korupcije. Igra za INA-u je čisto mazanje očiju, mađari hoće veće cijene plina i kroz ovaj potez stišću Vladu da im popusti, što ona i čini. Plinski biznis je zlatna koka jer INA ima monopol. Sve to s Ostojom nema ama baš nikakve veze, niti je on igrač koji je ubrao tvrtku koja će ima bilo kakav veći interes za hrvatsko gospodarstvo. Naravno ne znači da jednog dana neće i on doć na red, ali naivno je očekivati da bi se to moglo dogoditi uskoro.
Politička igra u kojoj se netko usput rješava i političkih protivnika, a ovi koji su ostali moraju šutit i radit šta im se kaže jer će u suprotnom i oni bit uhapšeni.
Najtragičnije od svega je što se ni dan danas ne zna iznos konačnog duga upravo zbog toga što na jednoj strani imate dionička društva koja bi trebala biti odgovorna dioničarima, a s druge strane Vladu i HFP koji bi trebali bit odgovorni narodu. By the people, for the people… da li oni uopće mare za narod? Da li je toliko teško reći jednu brojku. Kao da trebaju javno objavit šifru za lansiranje nuklearnih projektila.
Dug bi navodno bio 1,8 mlrd, a nas zabavljaju sa svojim slučajevima i procesima koji nisu ni za kavu u usporedbi s ovim. Jedna emisija na temu privatizacije nije smjela biti prikazana na HRT. Toliko o borbi protiv korupcije.
a zašto se sve češće provlači po forumu da bi nas 4000kn zadovoljilo? to je bitno manje od 6250 i ja na to ne pristajem. imam dojam da ostoja priprema teren preko foruma da sebi uštedi 2250kn po dionici
pa recima da smo tih 4000 dobili prije ponuda mola to bi sada u dionicama ine vrijedilo i više od 6250
ako sam dobro izračunao
[/quote]
Budemo tražili propuštenu dobit sudskim putem. [lol]
4000 KN ne bi bilo u redu, jer Opatija traba dat 6250, a SNHO cijena stjecanja koja bi trebala bit veća od 4000 kn.
Politička igra u kojoj se netko usput rješava i političkih protivnika, a ovi koji su ostali moraju šutit i radit šta im se kaže jer će u suprotnom i oni bit uhapšeni.
Najtragičnije od svega je što se ni dan danas ne zna iznos konačnog duga upravo zbog toga što na jednoj strani imate dionička društva koja bi trebala biti odgovorna dioničarima, a s druge strane Vladu i HFP koji bi trebali bit odgovorni narodu. By the people, for the people… da li oni uopće mare za narod? Da li je toliko teško reći jednu brojku. Kao da trebaju javno objavit šifru za lansiranje nuklearnih projektila.
Dug bi navodno bio 1,8 mlrd, a nas zabavljaju sa svojim slučajevima i procesima koji nisu ni za kavu u usporedbi s ovim. Jedna emisija na temu privatizacije nije smjela biti prikazana na HRT. Toliko o borbi protiv korupcije.
odličan post oberst, a ponovio bih ovo boldano. borba protiv korupcije je samo iz dva razloga:
1. merkelica je pop… kad su im austrijanci uvalili hypo, pa je sanader postao kolateralna žrtva
2. hdz želi umanjiti gubitak za iduće izbore jer kad padnu s vlasti svi će u bajbukanu
zanimljivo je da još nije podignuta nijedna optužnica dok se dotičnog/dotičnu nije izbacilo iz stranke
da su htijeli transparentnost nebi ni bilo ništetnosti niti
takve nagodbe zato nam je i sve tak kak je
čak nemožemo ni izrčunat za koliko je sn preuzeo lrh
koliki je bio taj dug e tu hanfa trebala reći svoje a ne
ko na ini a ne da neko cijedi male dioničare sa prodajom par stotinu kom
kad možemo očekivat okončanje spora na trgovačkom sudud
pa nebu valjda vodili to godinama
i jedno ak neko zna dali je prekinut spor na upravnom sudu
Jel hanfa danas ima sjednicu? Pa nećemo valjda dočekat Novu bez ijedene presude, odluke, rješenja… [undecid] Kakav će mi to bit doček. [angry]
Jel hanfa danas ima sjednicu? Pa nećemo valjda dočekat Novu bez ijedene presude, odluke, rješenja… [undecid] Kakav će mi to bit doček. [angry]
Imaš neke tajne moći … da nisi ti budući "vidoviti Milan"?
😉
Imaš neke tajne moći … da nisi ti budući "vidoviti Milan"?
😉
[/quote]
Nema ništa, počela sezona skijanja, čekati 4. mjesec.
"HND-u kazna od 8.000kn
Nevjerojatno! Sud zabranio prikazivanje Latinice"
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/12/16/0770006.html
Eto, a ja ne vjerujem u institucije ove države. Sram me može bit. Možda bi se moglo reći da su svi jednaki, samo su neki jednakiji od drugih. Ali moram pazit i šta pričam jer bi me moglo utamničit još.
jaoj tata koliko ovaj ima dionički
opet me poklopio ma gdje mu gori
mislim da se nekaj kuha protiv nas maličkih
bože pomozi
jaoj tata koliko ovaj ima dionički
opet me poklopio ma gdje mu gori
mislim da se nekaj kuha protiv nas maličkih
bože pomozi
Siguran sam da se ne kuha ništa (za sada) samo neki znaju kako bolje ploditi novce koji su im u LRH i idu u tu opciju.