LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Oooo vidim ja da tu ima i stručnjaka za specijalne operacije i psihološka djelovanja. Kad je tomu tako pa da priupitam jel vidi tko kakvu poveznici između ćorkiranja Ježića privatizacije Diokija i Ostoje. Ne čini li vam se da je ovaj posljednji opet u pobjedničkom taboru ili se ja to varam?

who dares, wins

odmah po objavi draženovih osobnih podataka sa više strana mu je sugerirano da službeno traži istragu
bilo bi to jako dobro sada da je učinjeno,nažalost propuštena prilika
dobra škola za ubuduće

ja sam poduzeo određene radnje, obavještene su nadležne institucije.. Sljedeći korak je bio da se obratim DORH-u i prijavim "nepozatog počinitelja", no to bi otišlo u smjeru terećenja novinara koji su bez provjere objavili potureni tekst i podatke koji se ne smiju objavljivati i sve bi se to svelo na tužikanje sa noinarima što je suprotno interesima udruge. Inače ja sam dobio informaciju tko je poslao tekst i iskoristit ćemo to kad nam i ako bude odgovaralo.. Imajte u vidu da je to bilo prije objave ekspertize, Samodolovog i Linićevog nastupa u saboru, reakcije Hanfe itd.. i "zaratiti" tada sa medijima koji su do tada jedini bili koliko toliko na našoj strani po mom mišljenju nije bilo baš najmudrije, ionako me mnogi doživljavaju kao da ganjam vjetrenjače ..

Oooo vidim ja da tu ima i stručnjaka za specijalne operacije i psihološka djelovanja. Kad je tomu tako pa da priupitam jel vidi tko kakvu poveznici između ćorkiranja Ježića privatizacije Diokija i Ostoje. Ne čini li vam se da je ovaj posljednji opet u pobjedničkom taboru ili se ja to varam?

Do prije dva dana bio je i Jezic u pobjednickom taboru [tongue]. Tko zna što nosi sutra? Možda Sanader pokrene pitanje Liburnije obzirom da je njegova vlada stopirala prodaju, a sad su je Kosorica i Čobi dali u bescijenje. Neće ni HDZ još dugo, a onda će Bajić udariti i po onima koji se sad čine nedodirljivi.

Da. Isto interesantna teorija. Svašta je moguće samo mi se čini da su ovi štogod iskusniji u muljaži pa sve nekako prolagode zakonima koji su ovako i onako rastezljiva kategorija. Ivi ne ide na ruku što iz ćuze više neće moći toliko galamiti kao sa slobode, mediji su mu okrenuli leđa, a na sudu se odgovara na pitanja sudca i striktno se drži teme rasprave. Moglo bi se nešto preko posrednika pokrenuti ali obično su oni koji su pritvoreni gubitnici dok se o Ostoji u tom kontekstu u opće i ne govori.

who dares, wins

odmah po objavi draženovih osobnih podataka sa više strana mu je sugerirano da službeno traži istragu
dobra škola za ubuduće

ja sam poduzeo određene radnje, obavještene su nadležne institucije.. Sljedeći korak je bio da se obratim DORH-u i prijavim "nepozatog počinitelja", no to bi otišlo u smjeru terećenja novinara koji su bez provjere objavili potureni tekst i podatke koji se ne smiju objavljivati i sve bi se to svelo na tužikanje sa noinarima što je suprotno interesima udruge. Inače ja sam dobio informaciju tko je poslao tekst i iskoristit ćemo to kad nam i ako bude odgovaralo.. Imajte u vidu da je to bilo prije objave ekspertize, Samodolovog i Linićevog nastupa u saboru, reakcije Hanfe itd.. i "zaratiti" tada sa medijima koji su do tada jedini bili koliko toliko na našoj strani po mom mišljenju nije bilo baš najmudrije, ionako me mnogi doživljavaju kao da ganjam vjetrenjače ..
[/quote]

Ovo me živo zanima! Kad budete bili spremni, molim Vas da prenesete i tu na forum!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

koja smo mi jada
čak nas pomalo i kd napušta odlaze i slovenci
a tržište cvijeta izgleda da nas je ostoja dobro oprašio

Od svih dionica ja se ukopa u lrh i ptkm. Svugdje uskok dejstvuje a u ove dvije najveće perilice još ne.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Od svih dionica ja se ukopa u lrh i ptkm. Svugdje uskok dejstvuje a u ove dvije najveće perilice još ne.

za LRH još kužim da se žališ, bila je nedavno na 2600, sad je na 2100, ali PTKM koja je usprkos ogromnim gubicima napumpa na burzi sa 110 kn na čak 170 kn, stvarno ne vidim što ti tu ne valja?!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

za LRH još kužim da se žališ, bila je nedavno na 2600, sad je na 2100, ali PTKM koja je usprkos ogromnim gubicima napumpa na burzi sa 110 kn na čak 170 kn, stvarno ne vidim što ti tu ne valja?!
[/quote]
Hoću vidjeti da se neće više nabavaljati sirovina od Ježića po previsokom cijenama, hoću vidjeti da se češlja i ova nagodba s ostojom jer je to kriminal ma koliko mi šutjeli o tome, hoću čišćenje do kraja jer će onda ptkm vrijedit 700 a lrh 6000

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

dobra škola za ubuduće

[/quote]
e sad dali su bez provjere objavili(jadni neupućeni) ili uzeli kuverticu za to,nećemo nikad saznat
mislim da je ovo drugo a u tom slučaju ih netreba žalit nego nagazit
i međe njima ima puno "sanadera"

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Neka igre počnu

http://www.vecernji.hr/vijesti/sanader-nije-marginalna-tema-granicem-je-lobirao-hypo-clanak-228076

Neka igre počnu

http://www.vecernji.hr/vijesti/sanader-nije-marginalna-tema-granicem-je-lobirao-hypo-clanak-228076

Erm…da probam pogoditi ključnu rijeć…lobisti? [lol]

New Report

Close