LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nema ovdje pada više ispod 2050-2100,lova od INE potaknut će mnoge ulagače da dopune portfelje ovom dionicom dok je ovako nisko jer svi znamo da će na prvu dobru vijest odletjeti na 2600-3000 kn, a možda i iznad toga [thumbsup]

oće oće, nema da fali [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

što se tiće eventualnog raspetljavanja cijelog "deala" i mogučnosti da neki od protagonista završe u remetincu i utjecaja toga na cijenu :
bez sporazuma HFP-SNHO nema ni Nagodbe HFP-Opatija, a to znaći da ostaje Opatijina obaveza i to po 6250 kuna i ništa je više onda ne može od toga spasiti (a prošla su vremena tužbi koje godinama stoje po ladicama) – dakle nebi se toga trebali bojati

Nezgodno je jedino što je "deal" odradila trenutna vlada. Ja bi rekao da su nasjeli na vješto "izlobiranu" priću… Polančec je pokrenuo stvar mjesec dana prije odlaska i stvar se nastavila kotrljati uz pomoć lobista ali i još nekih zainteresiranih aktera koji su ostali u sustavu i za sada još vješto izbjegavaju da ih povežu.. Ne radi se tu samo o Sanaderu, Polančecu, Rončeviću i ovih par ljudi koji su isplivali.. To je sustav i način rada koji se 20 godina koistio za financiranje stranaka, izbora i političkih projekata i to kako na državnoj tako i na lokalnim razinama, a rekao bi i svih stranaka. Reketarenje javnih ali i većih privatnih tvrtki je bila javna tajna.. Progooglajte malo, SNHO je npr financirao kampanju HDZ-a i satelita 2004. Kod ovih je problem što je poveći dio završio i na privatnim računima ali ko garantira da tako nije bilo i u drugim slučajevima jer radi se o ogromnim iznosima koji su se prali u svrhu financiranja stranaka i budući da je isto vrlo mutno i netransparentno zasigurno je bilo puno više slučajeva kada je to završavalo i u nečijem đepu.

A kad bi DORH želio provjeriti tko se to protivi transparentnoj i zakonitoj privatizaciji LRH na koju udruga poziva neka iščačkaju tko je novinarima dostavio podatke (podaci su tajni i nalaze se samo u SKDD i kod brokera) i plasirao članak u Večernji i Poslovni o meni, tko je uspio blokirati pristup našem serveru iz Hrvatske preko svih providera bez ikakvog pismenog naloga ( ja sam naivno postavio web na server svoje tvrtke pa mi je i sve ostalo bilo blokirano 7 dana), kako dopisi koje sam poslao na EU komisiju u Zagrebu nisu uručeni (2x) dok ih osobno nije predao slovenski ataše za ekonomska pitanja iz Slovenske ambasade.. Možda je to i cijeli niz slučajnosti, no ipak kad sad čitam ove tekstove na necenzurirano + protagonisti istih koji su dobrano povezani i sa slučajem LRH nekako mi je ta teorija slučajnosti sve dalja..

…tko je uspio blokirati pristup našem serveru iz Hrvatske preko svih providera bez ikakvog pismenog naloga ( ja sam naivno postavio web na server svoje tvrtke pa mi je i sve ostalo bilo blokirano 7 dana)…

nije vrag da je stala prodaja iVARA radi toga :)))))))))))))))))

www.lociraj-popust.com

kratak osvrt na sva tri pasusa 😀

1. poništenje novog sporazuma ne aktualizira 6250. ta obaveza jednako (ne)egzistira s i bez ovog novog sporazuma.

2. financirali su oni sve. pa nisu ludi da igraju na samo jednu kartu (npr neki stariji sdpovac iz rijeke)

3. a kad ja pišem da je to tako, da živimo u HR, onda me svi zakuljite! upravo iz istih razloga sam uvjeren da ovaj vaš pokušaj nema šanse. ma podsjeća me sve ovo malo previše na jednu cervantesovu knjigu….

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

@homervngog
iVAR se ne prodaje, njime samo mitim novinare da nas "poguraju" :))

@meister

Zašto ovo pod 1.? Uvjereni ste da se ukoliko opstane obveza Opatije to neće moći istjerati sudski?
(napominjem da je u jednom sporu već bila zaključena glavna rasprava i najvljena objava presude)

Treba s ovim na latinicu što prije

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

@sokolic
zaboravljate da je latinica u zadnje vrijeme skroz uskopljena

@drazenni

da odnosno ne. uvjeren sam da će sud poništiti odluku hanfe s obrazloženjem "pobude"

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

uvaženi kolega meister ako sud i poništi
odluku hanfe dali mi kao treća strana imamo pravo na naknadu

i još jedno pitanje kolika bi bila cijena preuzimanja da nema opatije
od sn holdinga jer svi mi se nadamo da je bar 3200

treba pogledati i drugu stranu

unaprijed zahvalan

Sud (TS) ne može poništiti odluku Hanfe.. Može poništiti Sporazum iz 2007 ali time Opatija ostaje bez dionica, pa im iste HFP mora ponovo dodjeliti, i onda obveza ponovo nastaje ukoliko se to ne dogodi dok je SNHO objavio ponudu..
Eventualno bi Upravni mogao "poništiti" hanfino rješenje ali sad je Opatija "priznala" da se ne radi o izvornom stjecanju što je temelj njene tužbe na Upravnom, tako da bi rekao da Upravni otpada

Naravno da se na "silu" sve može napraviti, a jesu li ta vremena prošla vidjet će se uskoro. Zakon i rješenje Hanfe, situacija na TS (nagodba, tužbe) trenutno su na strani "malih" ..

Postoje 2 obveze objave ponude jedna po 6250, druga po najmanje 2250 (s upitnikom jeli cijena stjecanja ipak bila viša i Hanfa je pokrenula utvrđivanje istog)

Da, i kolega 101 je u pravu, zakon predviđa i nadoknadu štete koja bi proizašla trećim stranama u slučaju sklapanja ništetnog ugovora, dakle postoji i to kao opcija ( u sporazumu je tu obvezu od HFPa preuzeo SNHO)

što se tiće eventualnog raspetljavanja cijelog "deala" i mogučnosti da neki od protagonista završe u remetincu i utjecaja toga na cijenu :
bez sporazuma HFP-SNHO nema ni Nagodbe HFP-Opatija, a to znaći da ostaje Opatijina obaveza i to po 6250 kuna i ništa je više onda ne može od toga spasiti (a prošla su vremena tužbi koje godinama stoje po ladicama) – dakle nebi se toga trebali bojati

Nezgodno je jedino što je "deal" odradila trenutna vlada. Ja bi rekao da su nasjeli na vješto "izlobiranu" priću… Polančec je pokrenuo stvar mjesec dana prije odlaska i stvar se nastavila kotrljati uz pomoć lobista ali i još nekih zainteresiranih aktera koji su ostali u sustavu i za sada još vješto izbjegavaju da ih povežu.. Ne radi se tu samo o Sanaderu, Polančecu, Rončeviću i ovih par ljudi koji su isplivali.. To je sustav i način rada koji se 20 godina koistio za financiranje stranaka, izbora i političkih projekata i to kako na državnoj tako i na lokalnim razinama, a rekao bi i svih stranaka. Reketarenje javnih ali i većih privatnih tvrtki je bila javna tajna.. Progooglajte malo, SNHO je npr financirao kampanju HDZ-a i satelita 2004. Kod ovih je problem što je poveći dio završio i na privatnim računima ali ko garantira da tako nije bilo i u drugim slučajevima jer radi se o ogromnim iznosima koji su se prali u svrhu financiranja stranaka i budući da je isto vrlo mutno i netransparentno zasigurno je bilo puno više slučajeva kada je to završavalo i u nečijem đepu.

A kad bi DORH želio provjeriti tko se to protivi transparentnoj i zakonitoj privatizaciji LRH na koju udruga poziva neka iščačkaju tko je novinarima dostavio podatke (podaci su tajni i nalaze se samo u SKDD i kod brokera) i plasirao članak u Večernji i Poslovni o meni, tko je uspio blokirati pristup našem serveru iz Hrvatske preko svih providera bez ikakvog pismenog naloga ( ja sam naivno postavio web na server svoje tvrtke pa mi je i sve ostalo bilo blokirano 7 dana), kako dopisi koje sam poslao na EU komisiju u Zagrebu nisu uručeni (2x) dok ih osobno nije predao slovenski ataše za ekonomska pitanja iz Slovenske ambasade.. Možda je to i cijeli niz slučajnosti, no ipak kad sad čitam ove tekstove na necenzurirano + protagonisti istih koji su dobrano povezani i sa slučajem LRH nekako mi je ta teorija slučajnosti sve dalja..

odmah po objavi draženovih osobnih podataka sa više strana mu je sugerirano da službeno traži istragu
bilo bi to jako dobro sada da je učinjeno,nažalost propuštena prilika
dobra škola za ubuduće

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close