Da sam ja na Ostojinom mjestu ponudio bi zasigurno iznos veći od prosječne tromjesečne cijene, jer ono što mu se može dogoditi jest situacija koja bi mu … zadala probleme u svakom slučaju.
hah ah ha ha
da napravi tako onda bi samo "laksi" zavrsio u remetincu. pa nije blesav!
kako god okrenes nece on nit lipu platiti koju ne mora,
a ako mora u remetinec da mu niti preplacene dionice nece pomoci
@elroy23
radije procitajte originalni dokument jer ovo je kobinacija prijevoda, komentara i zakljucka.
original vise zvuci kao da je foley zapravo pravi bajic, a kosor raspjevana pokajnica [lol]
Ne slažem se, članak vjerno prenosi najvažnije informacije iz telegrama a što je vidljivo njihovim čitanjem i usporedbom sa člankom u Jutarnjem:
¶4. (C) Many well-informed sources have commented in particular on the shift in attitudes toward corruption between Kosor and her predecessor, Ivo Sanader. MFA State Secretary Davor Bozinovic told the Ambassador on October 26 that Kosor potentially is commencing an historic shift in governance in Croatia. He and others have noted that President Mesic is quietly supporting Kosor, his erstwhile presidential opponent, against the HDZ old guard.
¶4. (C) Bajic said his office is leading interagency teams established under orders from PM Kosor to deal with five priority cases involving state-owned enterprises (SOEs)…
¶5. (C) Chamber of Commerce President Nadan Vidosevic, a long-time HDZ member and now independent candidate for president of Croatia, told the Ambassador on October 27 that he also saw a change in approach. He claimed Sanader and Kosor had recently argued over Kosor’s approach to the corruption investigations. Kosor insisted that Chief State Prosecutor Bajic be allowed to pursue all leads, while Sanader saw this as a threat to him and other party cronies.
¶2. (C) In a series of meetings in early to mid-January, Croatian Chief State Prosecutor Mladen Bajic described several ongoing corruption probes to Poloff which target former Prime Minister Ivo Sanader, current and former ministers, and nearly all major state-owned enterprises (SOEs). Bajic said that Sanader has possible involvement in several cases, but the one in which prosecutors have gathered the most evidence involves illegal mediation between his friends and Hypo Alpe Adria Bank Group of Austria….
Do sada objavljeni telegrami koji se tiću Hrvatske mogu se pročitati ovdje: http://wikileaks.ch/origin/7_0.html
Da sam ja na Ostojinom mjestu ponudio bi zasigurno iznos veći od prosječne tromjesečne cijene, jer ono što mu se može dogoditi jest situacija koja bi mu … zadala probleme u svakom slučaju.
hah ah ha ha
a ako mora u remetinec da mu niti preplacene dionice nece pomoci
[/quote]
Nisam spomenuo zatvor (uopće) niti preplaćenosti LRH ukoliko to ne mora, nego sam spomenuo ono što On dobro zna…ali to je duga druga priča…
Srdačan pozdrav
mislm da je nagodba bila u dorhu i da su dali blagoslov
Nisam odvjetnik ali ako će DORH blagosloviti ugovore onda nam ne trebaju javni bilježnici.
Zašto bi Ostoja dao više? Neće ga pomilovati ako da malim dioničarima 4K po dionici. Ako postoji slučaj organi gonjenja ga moraju obraditi, a realno gledano i da Ostoja završi u bajbuku radi LRH ili bilo čega drugog to ne mijenja naš problem. Eventualno naš problem može samo prolongirati.
zeko
Zašto bi Ostoja dao više? Neće ga pomilovati ako da malim dioničarima 4K po dionici. Ako postoji slučaj organi gonjenja ga moraju obraditi, a realno gledano i da Ostoja završi u bajbuku radi LRH ili bilo čega drugog to ne mijenja naš problem. Eventualno naš problem može samo prolongirati.
to zekane reci im majstore
libo me tuki za pstoju i zatvor i remetinac ja
želim peneze čak mislim da bi članovi udruge mogli se probat
nagodit sa gosponom o nekoj fer cijeni izlaska naprimjer 4000
mislim das bi to mogli riješit kolege matrix90 i drazenni
aaaaaaaaaaa
…
Ne slažem se, članak vjerno prenosi najvažnije informacije iz telegrama a što je vidljivo njihovim čitanjem i usporedbom sa člankom u Jutarnjem:
khm khm
a gdje nestade najvažniji dio?!
iskreno meni je puno važniji zaključak gops foleya nego što je nadan tračao
dakle
a niti je ovo jedini telegram [wink]
khm khm
a gdje nestade najvažniji dio?!
iskreno meni je puno važniji zaključak gops foleya nego što je nadan tračao
dakle
Kolega, s obzirom da ste zaboravili, rijeć je bila o tome da li članak vjerno prenosi sadržaj telegrama a ne osobne preferencije glede sadržaja.
a niti je ovo jedini telegram [wink]
Kolega, na dnu mog posta na koji referirate je link na telegrame koji su slani iz zagrebačke ambasade a do sada su objavljeni na Wikileaksu.
da ste pročitali moj post dva reda više vidjeli bi da sam ja i te kako u pravu. novinar kad izreze pocetak i kraj citata i dalje ima citat ali koji najcesce nema smisao nereduciranog citata…
a ovo je isto dio citata ili su ovo "osobne preferencije"
bilo bi vam pametnije da ste sutili i prihvatili kritiku nego se ovako nemusto nastavili joguniti [bye]
Dečki, najte se svađat, petak je…
nego da li je netko možda sastavio ono pismeno kojim ćemo zatrpat hanfu?
da ste pročitali moj post dva reda više vidjeli bi da sam ja i te kako u pravu. novinar kad izreze pocetak i kraj citata i dalje ima citat ali koji najcesce nema smisao nereduciranog citata…
Kolega, to niste dokazali, nasuprot tome, ja mogu komparirati članak u Jutarnjem i teksta telegrama, ustvari, možemo to zajedno ako imate dobre volje, pa da vidimo što je to tako bitno izostavljeno i čime je to izokrenut smisao telegrama. Može?
Ostavljam vašoj mašti da pokuša doći do zakljućka.
Pa, kao što vidite ja bih nastavio dijalog, ako se modovi slože.
hah ah ha ha
a ako mora u remetinec da mu niti preplacene dionice nece pomoc[/quote]
ne slažem se da su mu iste šanse da će završit u remetincu sa korektnom ponudom
malim dioničarima ili bez nje i sa njezinim odugovlačenjem
koliko točno mu je remetinec bliži ovako teško je reći
ali sigurno mu je bliži [wink]
i zato mi nije teško ćekati
svako jutro se budim sretran
ili ponuda ili remetinec jednog dana za gospodu,teško se odlučit šta je bolje
isto kao i sa sanaderom
dali je bolje da je bio manje pohlepan i manje krao pa bez remetinca(kasnije zatvora) ili baš ovako
nek svako prosudi za sebe
volim gospodu u remetincu nemogu si pomoć [lol]