LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam izbjegavao to spominjati:

Vaš link
no čini mi se da stvari idu i brže nego što se je moglo zamisliti..

ima li istine u tim "necezuriranim" tekstovima neka svatko procijeni za sebe…

Vaš link

nevjerojatno, ako je i pola toga istina, bit će gadno za jaci& Co, a bogme i za Ostoju…. Ostoji bi bilo najpametnije da u svjetlu svih ovih događaja ponudi malim dioničarima otkup dionica po nekoj fer cijeni (npr. 4000-5000 kn) i da pokuša sve ovo zataškati jer ako se i ovdje počne kuhati, mnogi će iz te ekipe završiti u koncu, tj. Remetincu, a ostat će i bez LRH [rolleyes]

Vaš link

Banda lopovska. Bilo mi nekad i maložao onog pukanića ali svih će njih kad tad slična sudbina zadesiti. Ima i božje pravde.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

jel ima gdje snimak sinoćnjeg izvješča hrvatskog radija iz sabora, bilo je nekih progovaranja oporbe o privatizaciji hotela na obali

meni se nekak cini da ste zamijenili uloge glavnih aktera

po svemu napisanom prije bih rekao da je vlada rh lihvarila snho nego obrnuto [rolleyes]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Ma to sve treba rasturiti i raspisati jedan transparentni medjunarodni natjecaj za prodaju.. pa bi vidjeli koliko ti hoteli stvarno vrijede.

nevjerojatno, ako je i pola toga istina, bit će gadno za jaci& Co, a bogme i za Ostoju…. Ostoji bi bilo najpametnije da u svjetlu svih ovih događaja ponudi malim dioničarima otkup dionica po nekoj fer cijeni (npr. 4000-5000 kn) i da pokuša sve ovo zataškati jer ako se i ovdje počne kuhati, mnogi će iz te ekipe završiti u koncu, tj. Remetincu, a ostat će i bez LRH [rolleyes]

Dovoljno je da malo zaguglaš sa Ostoja DIOKI pa da lagano spajaš vijesti iz članka u članak. ali trenutaćno je (barem meni) interesantno ovo:

Foley je izvijestio kako mu je predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević rekao “da su se Sanader i Kosor nedavno svađali oko Kosoričina pristupa istragama o korupciji. Kosor je inzistirala da se glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću dopusti da slijedi sve tragove, dok je Sanader to vidio kao prijetnju sebi i svojim stranačkim poslušnicima” – piše Foley. “Izvor iz hrvatskih medija nedavno je ustvrdio da je Kosor Sanaderu izravno prijetila pravnim akcijama.” http://www.jutarnji.hr/wikileaks–nadan-vidosevic–kosor-izravno-prijetila-sanaderu-pravnom-akcijom/910327/

Sve se meni čini da je netko laganini mahnuo onom famoznom ekspertizom (nemuštim drukerajem, kako netko reće) Vladi ispred nosa (ali ne vjerujem da su baš svi bili neupućeni u deal) sa nadom da će se stvar riješiti tiho dogovorima na poslovnim ručkovima po sistemu pola meni, pola Bagi, pola tebi… a što sada ne dolazi u obzir. Po svemu sudeći Kosorica je zaista dala Bajiću odriješene ruke a kada će prljavi veš LRHa doći na red ne bih znao. Svašta je tu moguće.

Ma to sve treba rasturiti i raspisati jedan transparentni medjunarodni natjecaj za prodaju.. pa bi vidjeli koliko ti hoteli stvarno vrijede.

Tako ti je na svim dionicama. Svjež primjer Ina-e. Država kuka i pokušava se izvući iz bezizlazne situacije jer je neki stranac odlučio kupiti mercedes a mi cijelo vrijem mislili da je stojadin. Tako i ovdje i svugdje. Ovo će sve poletit samo je pitanje vremena.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Da sam ja na Ostojinom mjestu ponudio bi zasigurno iznos veći od prosječne tromjesečne cijene, jer ono što mu se može dogoditi jest situacija koja bi mu … zadala probleme u svakom slučaju.

Funky, 10.12.2010. u 11:17

Svašta je tu moguće

A to ne paše niti ovima izvana koji ovime lijepo manipuliraju .
Najbolji su borci protiv korupcije političari koji se bore protiv korupcije u tuđoj zemlji (a ne u svojoj!).
A takvi su ovi u EU!

Vaš link

[/quote]
između ostoje u remetincu i ponude
biram ovo prvo
bila bi to i moralna pobjeda svih onih koje je "nagovorio" na prodaju udjela
ponuda će već doći od nekog drugog jednog dana

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

mislm da je nagodba bila u dorhu i da su dali blagoslov
ono što pak nemouće poništit je ništetnost ugovora odnosno
pravo treće strane na odštetu a to bumo morali čekat najgore za sve nas je vrijeme
dok drugi lete i letit će mi smo tu gdije jesmo
najgore po sve nas kaj nemamo jakog kupca a s druge strane je

gospodin on

New Report

Close