LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

može text +1

Može tekst pa ćemo slati.
Hvala,
Funky

+1

tnx
[/quote]

Kamelija, simbol Opatije!

@tiha voda

Od Hanfe smo informirani da je ista otvorila upravni postupak utvrđivanja cijene i da bi mogla utvrditi jeli zahtijev i ponuda SNHO "uredna" mora utvrditi cijenu stjecanja,

Zašto mislim da čekaju sud?

Iako je Hanfa na prva naša pitanja o mogučnosti postojanja 2 obaveze rekla da će objaviti ponudu SNHO bez obzira na obvezu Opatije, ja nekako mislim da ipak ćekaju da vide dali obveza Opatije ostaje.. Time bi mali dioničari ipak u trenutku objave ponude SNHO znali i mogli odlučiti hoće li ići na utuženje Opatije ili prihvatiti ponudu SNHO. To je nešto na što smo upozoravali Hanfu i tražili da se isto razjasni … Svima je naime jasno da Opatija ne može objaviti ponudu ali ukoliko obveza ostane mogu izabrati žele li tužbom istjerati svoje pravo ili prihvatiti ponudu SNHO.. Nebi bilo dobro i po mom mišljenju i nezakonito (čl.3.st 2. ZPDD) da se u trenutku objave ponude SNHO ne zna šta je sa obvezom Opatije..

Točno. Hanfa je do sad mogla utvrditi cijenu stjecanja. Dijelim mišljenje da istu neće javno objaviti dok Sud ne donese presudu o "ništetnosti" i "pobudama".
Parnica kao i svaka druga sporo ide, dug je put do pravomocne presude.
Strpljenja i ako ste likvidni dokup.

Ovdje ima da leti kad krene gore po običaju. Kanal je širi od Dunava [shocked]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ovaj stiskavac je samo zbog prosjeka!
Eksperti za izbjegavanje prava i pravila opet mute vodu, prave se sposobnim facama.. cijenjeni su, imaju para, zalizanu kosu i skupe naocale. Kako na ovoj dionici tako i drugdje u drustvu.. svugdje! Da smo u Japanu nebi mogao naci dobre ostrice za seppuku. Sve bi vec bile izlizane. Ali daleko smo mi od samuraja. Bljak!
Dokup.

isti kao oni koji kupuju udjele u indeksnim fondovima u kojima ina ima utjecaj na cijenu

pa su jadni morali blokirati trgovinu udjelima

jel kolege nisu baš kolegijalne

to su bljak kolege

moralno dno

a kao čude se i opravdavaju svoje postupke "biznisom"

a među takve spada i Ostojina ekipa

kaj je ovo je ja moram
započeti svak dan na forumu a
ti gazda idi pravit kobase nemaš
ono nekaj za fajt tekst smo stotke skupljaš
bumo prešli 2200 užas a ostale dioničke odu gore vrit

ja cekam da uvalim nekom svojih 10 kom kupljnih po 2040 prije koji dan

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Još jedan od aktera naše priče od danas je na putu za Remetinac?

Skoro je cijela ekipa sa državne strane (vlada i HFP) na putu za Remetinac. 4 potpredjednika HFP-a iz vremena sporazuma 2005 i 2007 , Polančeca koji je to odrađivao 2005, a bio je nazočan zajedno sa Sanaderom i 2007 … Ne znam šta je sa Grgom Ivezićem, jeli on samo svjedok u maestru ili su i njega negdje pokupili?

netko ne želi prodati po 22xx
već mu više paše po 21xx
neznaš dali se smijat ili plakat
e moj ante……..
u šta ti gledaš da mi je znati [pray]

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

ja cekam da uvalim nekom svojih 10 kom kupljnih po 2040 prije koji dan

buš ti to uvalio malo jeftinije

Kad je Ostoja bahat i neće da plati tih nekoliko postotaka od malih dioničara, usprkos što su u Remetncu većina onih s kojima je dogovorio sve ovo, možda bi mi ipak trebali opet navaliti na medije pa makar sve zadržali još par godina imao bih satisfakciju da ostane bez lrh. Iako ovo zvuči infatilno isto tako je zvučalo da će Sanader ići u Remetinac prije nekog vremena.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Gledam prilog iz zabranjene latinice, tema naravno privatizacija. Neki se još i danas bore za svoja prava i dionice. Valjda ćemo mi to brže ostvarit. Još malo pa bismo mogli pokrenut udrugu za koordinaciju udruga iz tog područja.
Uhapsilo danas i Ježića, a on je navodno imao nekakve veze sa SNom.

Only God, Muammar and Libya!

New Report

Close