Bit će da svi šute i pomalo kupuju? Sad je -10% od onog što je SN holding ponudio, ali neki bi i jeftinije 🙂
tako je kolega, ja bih po 5 kn
samo , uvijek se moras zapitati tko ti prodaje
[/quote]
A to je kao mnogo važno obzirom na promet hartijom?
HANFA je ovdje stvarno pretjerala, kod ine blokada jer nije jasno što mol točno hoće, a ovdje je sve transparentno? Minimum je neko priopćenje što se čeka da bi se očitovali.
Zašto netko prodaje?Tko zna,možda mu je dosadilo čekanje a hitno mu treba lova,ili namjerno ruši zbog nekog razloga…a opet može biti i nešto posve drugo.
Ja sam kupovao ispod 2200 nakon što su ovo ljeto objavili dogovor sa Ostojom i čudio se zašto netko prodaje ispod 2250,a bilo ih je… a sad se opet čudim i opet kupujem..
@sokolić
Mislim da Hanfa čeka Sud (budući da je tražila da je se o istom obavještava).. A šta čeka Sud?
@sokolić
Mislim da Hanfa čeka Sud (budući da je tražila da je se o istom obavještava).. A šta čeka Sud?
Sud čeka da vidi hoće li se Remetinac i dalje puniti ili je sve ovo fingiranje
Šta nije taj sud to već trebao riješiti ako se ne varam još prije nekih 2 tjedna?
hihihhi
izgleda da sam vam se pridruzio na dnu
10 kom na 2040
nije puno ali veseli
đe nestade prodaja odjednom i pojavi se kupnja?
lako tako… [lol]
neko će najebat..ili kupci ili prodavači…treba kupit jeftino a prodat skupo…bolje biti mald i bogat nego star i siromašan [lol]
na kraju uvijek naguze sirotog invertera [pray]
A i evo prijedlog svima.
Ako vam je dosadilo čekati, svatko od Vas neka pošalje dopis Hanfi s pritužbom, zahtjevom da ovo konačno riješe. Zatrpajte ih količinom pa možda nešto i naprave. Udruga može pisati, ali to je za Hanfu, jedan uruđbeni, jedan ko nijedan.
A ako im stigne 20, 30, 40, 50 zahtjeva, drugačije će gledati na stvari i vjrovatno se pomaknuti.