LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bit će da svi šute i pomalo kupuju? Sad je -10% od onog što je SN holding ponudio, ali neki bi i jeftinije 🙂

tako je kolega, ja bih po 5 kn

samo , uvijek se moras zapitati tko ti prodaje
[/quote]

A to je kao mnogo važno obzirom na promet hartijom?

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

HANFA je ovdje stvarno pretjerala, kod ine blokada jer nije jasno što mol točno hoće, a ovdje je sve transparentno? Minimum je neko priopćenje što se čeka da bi se očitovali.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Zašto netko prodaje?Tko zna,možda mu je dosadilo čekanje a hitno mu treba lova,ili namjerno ruši zbog nekog razloga…a opet može biti i nešto posve drugo.
Ja sam kupovao ispod 2200 nakon što su ovo ljeto objavili dogovor sa Ostojom i čudio se zašto netko prodaje ispod 2250,a bilo ih je… a sad se opet čudim i opet kupujem..

"Only dead fish swim with the stream"

@sokolić

Mislim da Hanfa čeka Sud (budući da je tražila da je se o istom obavještava).. A šta čeka Sud?

Eto 101, sad više ne šutimo i kupujemo 😉

@sokolić

Mislim da Hanfa čeka Sud (budući da je tražila da je se o istom obavještava).. A šta čeka Sud?

Sud čeka da vidi hoće li se Remetinac i dalje puniti ili je sve ovo fingiranje

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Ne čeka HANFA sud. Jedno s drugim nije u nikakvoj vezi.

Šta nije taj sud to već trebao riješiti ako se ne varam još prije nekih 2 tjedna?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

hihihhi
izgleda da sam vam se pridruzio na dnu
10 kom na 2040

nije puno ali veseli

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

K/P??
Kapa dole režiserima ove tragikomedije
[sealed]

đe nestade prodaja odjednom i pojavi se kupnja?
lako tako… [lol]

neko će najebat..ili kupci ili prodavači…treba kupit jeftino a prodat skupo…bolje biti mald i bogat nego star i siromašan [lol]

na kraju uvijek naguze sirotog invertera [pray]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

A i evo prijedlog svima.

Ako vam je dosadilo čekati, svatko od Vas neka pošalje dopis Hanfi s pritužbom, zahtjevom da ovo konačno riješe. Zatrpajte ih količinom pa možda nešto i naprave. Udruga može pisati, ali to je za Hanfu, jedan uruđbeni, jedan ko nijedan.

A ako im stigne 20, 30, 40, 50 zahtjeva, drugačije će gledati na stvari i vjrovatno se pomaknuti.

New Report

Close