LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje će biti ponuda ako je bude ne veća od 1500 pa tko voli neka izvoli tko neće neka mu ostane za vjeke vjekova i uspomena unucima o nepromišljenoj investiciji njihog pretka.

To si u pravu kad ovo ne bih prodavao unuci bi mi bila zahvalni, jer kad dođe vrijeme mojih unuka neznam koliko će drugih dionica u crobexu biti živo, a prilično sam siguran da ova hoće

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Onaj što je do nedavno derao po asku na 2500 mora da je oduševljen, što sad iste količine može pobrati na 2100….
Nevjerojatno kako ovo tržište uvijek nagradjuje one koji to najmanje zaslužuju….
nažalost, vrijedi i suprotno….

Odgovorno tvrdim da ga "boli tuki" kako veli jedan cijenjeni kolega a razlog za takvo "zdrastveno stanje" je da je isti "derao" po asku kad je ask bio na cca 900 do 960 u doba registracije ovog nick-a.

Ovaj put je kolega meister u pravu, treba posvađati udrugu, forum, itd. a bitni su i psihološki razlozi (panika "lobista" i povezanih osoba) ali pad cijene ne mora biti loš, treba novce od mađara nekam i potrošiti tak da …, "nastradal" bude opet ask do 2500 [tongue]

Čim se na bid postavi malo ozbiljniji nalog, poklopi se…bežanija.
Netko zna nešto što nije dobro po male?

pola milijuna kuna danas

konačno da se nešto događa

ma šta mi mislili o tome [lol] [lol]

oćel ići u 15.59 po bidu ? [lol]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

ne vjerujem u nikakvu bežaniju. vjerojatno će biti dobro po male dioničare, pa se sada želi skupiti što jeftinije

Nisu "nas udarili" po bidu na kraju trgovanja!!!
Znači "ponestaje municije".
Kupio 20 kom.
U ponedjeljak ponovno na bidu.Za mene dobra cijena.
Pozdrav

o inteligenciji pojedinih ulagaca se moze doznati ponesto iz trgovinskih podataka [lol]

dakle,
danas su najuspjesniji prodavatelji bili hitteri na 2140 (dionice na dva naloga po 20kom koje su uvalili nekim pacerima)
i
kupci pola take pola hit na 2100.

tko je ono rekao da je kupio 20kom (danas najskuplje dionice) [lol]

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Napokon se nešto počelo događati, što smatram pozitivnim, bez obzira što se može činiti da cijena pada iako je ona minimalno fiksirana na 2250,00 Kn ukoliko Ostoji to prođe ili 6000,00 Kn po trenutnoj obvezi Opatije.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Čim se na bid postavi malo ozbiljniji nalog, poklopi se…bežanija.
Netko zna nešto što nije dobro po male?

možeš postavit i ovako..možda je to baš dobro za male dioničare jer kupuje ostoja, da ostane čim manje slobodnih dionica za javnu ponudu po nekoj višoj cijeni

koliko se meni čini ostoja sad ne smije kupovati…a opatija ne smije prodavati…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

koliko se meni čini ostoja sad ne smije kupovati…a opatija ne smije prodavati…

možda, al može Micika ili Pero, svejedno…načina koliko hoćeš

New Report

Close