@delux
Sorry kolega ,prosjek mi je 2010 kuna.
Najskuplje sam platio 2300 kuna.
Nije trenutno neka zarada,ali biti će uskoro.
Pozdrav i hvala na brizi!
budalu koja prodaje po 2111 kada je ponuda od 2250 u Hanfi ne treba žaliti!
….
Netko od gurua burze nema ideju?
kad se bisakovi pred nekih 1-2 mjesec čudio "koja budala prodaje ispod 2500 kn", jedan kolega odgovorio mu je da je to logično jer će cijena ubrzo opet pasti ispod te granice. na to ga je bisakovi izvrijeđao, urlao mu o njegovoj ZAVISTI jer nema LRH i neznanju, a sad?
ludo me zanima misli li se barem ispričati kolegi i priznati da je kolega bio u pravu, a ne bisakovi?
[/quote]
eto, to sam bio ja (i nista je ne ocekujem od njega) [wink]
ispada da su sve moje prognoze na ovoj dionici do sada bile tocne (a sto naravno ne znaci da mi je drago sto me drugi nisu poslusali i prodali na puno visim razinama).
bile su dvije opcije, a kao sto obicno i biva, kad se netko polakomi, ostane kratkih rukava i onda se srdi. ali ne razumijem sto sam mu ja kriv!? ja jos uvijek nisam kupio lrh…
da samo podjestim, moja procjena od pocetka ljeta je bila da ce cijena prema 1650 … ima još vremena….
ps
slobodno zakuljite
da samo podjestim, moja procjena od pocetka ljeta je bila da ce cijena prema 1650 … ima još vremena….
zaboravio si samo jednu sitnicu…KADA?
Katastrofa ti je procjena! Cijena je u srpnju bila 2000 kn, u međuvremenu je bila i 2600, sad je 2100… To je gatanje ala Milan Tarot, a ne argumentirana analiza. Kako će cijena na 1650 kad imaš u tijeku preuzimanje koje ne može biti ispod 2200??? To što netko danas prodaje po 2100 ne znači ništa. Možda čovjeku gori, treba mu za bubreg, doktora, odvjetnika…
11.06.10. | 09:48
meister | privatna poruka | profil | korisnik je na listi ignoriranih korisnika | pogledaj poruku
korisnik od: 15.12.2009.
…no moja diskusija ide u pravcu ako se do 1.12 ništa ne riješi …
a do danas se bas i nije nsto rijesilo……
@cadilac
nije iz graha. rekao sam da ce cijena na razine prije nego sto su pocele lakome kupnje dionica "platis 1600 dobis 6000". pogledajte malo graf (u prilogu)
@funky
objasnio sam, ali vi to ne zelite prihvatiti jer zelite 6000.
Katastrofa ti je procjena! Cijena je u srpnju bila 2000 kn, u međuvremenu je bila i 2600, sad je 2100… To je gatanje ala Milan Tarot, a ne argumentirana analiza. Kako će cijena na 1650 kad imaš u tijeku preuzimanje koje ne može biti ispod 2200??? To što netko danas prodaje po 2100 ne znači ništa. Možda čovjeku gori, treba mu za bubreg, doktora, odvjetnika…
Nije problem to što se uvijek nadje netko tko prodaje debelo ispod cijene važeće ponude za preuzimanje…..ima trenutno puno takvih slučajeva na raznim dionicama……
Problem je u tome što je vrlo lako moguće da se ovdje igra jako prljava igra…..a ekipa koja ordinira zna kako iscrpiti postojeće i obeshrabriti potencijalne ulagače….
Lako je sad pametovati, ja sam tri godine u ovoj dionici jer sam ocijenio da neće ići u stečaj i da će kad tad vrijediti 6000 kn. Najbolje bi bilo da sam sad pokušao hvatati valove i da mi se dogodi kao onome ko je jučer izašao iz INE. Sokolić izlazi na 6000 pa bilo to sutra ili za tri godine.
O kojim ti lakomim kupnjama govoriš. O onima iz 2007. kad je AZ kupovao INGRU po 60tkn i kad su u jednom danu Openheim i ostali članovi bande unovčili svoje papire za 60,000,000.00 kn. A danas novinarčići pišu kako je eto Openheim založio zamislite svoje privatne dionice vrijeden čak 5,7 milijuna kuna kao kolateral nekom kreditu. Toliko o lakomosti. Što se tiče LRH, a koji je ovdje tema, svi mi koji smo govorili da će biti sporazum bili smo u pravu. Svatko tko je kupio LRH prije 1 god. u debelom je plusu već danas. Pogledaj gdje su druge perjanice Crobex pa usporedi s LRH. Tebi je bar to lako, imaš te puste grafikone, vidi se da nešto i znaš o dionicama pa izvoli. Ja to ništa ne kontam ali sam dovoljno pismen da znam kakva su mi prava i koliko mi vrijedi ovaj vrijednosni papir. Nadalje, mogućnost da cijena bude i 6k postoji i nije baš zanemariva kako ti to želiš prikazati. A možda bude 2500 ili 3500, ali sasvim sigurno cijena NEĆE BITI 1650KN.