LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Realno gledano moguće je i da je to prodaja nečijeg dugovanja prema banci, ukoliko nije uspio otplatiti svoj kredit po dugu na dionicama. Sumnjam da je banci u interesu držanje dionica, oni ipak preferiraju keš odmah pa će ga oni preusmjerit gdje je njima interesantno.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

kakva prodaja brale ovaj nas je cementirao
a neznamo zakaj

9 sekundi nakon što je netko udario po asku 5 komada, u zadnjoj minuti odmah istom mjerom duplo po bidu, i to namjerno je dohvatio moj nalog na 2111,18, tek toliko da zadnja bude najniza u zadnja 4 mjeseca.
Uzgred budi rečeno, danas suprotna taktika na SNHO i dizanje 10% gore sa 7 komada…..

Ovakva Hanfa ne zaslužuje više da postoji….

9 sekundi nakon što je netko udario po asku 5 komada, u zadnjoj minuti odmah istom mjerom duplo po bidu, i to namjerno je dohvatio moj nalog na 2111,18, tek toliko da zadnja bude najniza u zadnja 4 mjeseca.
Uzgred budi rečeno, danas suprotna taktika na SNHO i dizanje 10% gore sa 7 komada…..

Ovakva Hanfa ne zaslužuje više da postoji….

????

pišete prijavu hanfi protiv samog sebe??
malo blesavo zar ne?

Stop telling lies about me and I'll stop telling the truth about you.

Kvart je sigurno zadovoljan što ga je dohvatilo ali je u pravu za trgovanje i to pogotovo na SNHO kojeg baš ne pratim detaljno ali danas nakon protrgovanih 200tinjak komada na 145 u jednom trenutku kupnja je bila na 112 kuna pa mi je to zapelo za oko i onda netko kupi 7 komada po 165?
Možda je čovijek u marginu ali morao bi znati da je to opasno i da bi zbog istog mogao imati problema, a i broker bi ga morao upozoriti. Mislim da je i SNHO u segmentu promatranja i Hanfa to prati ali ne reagira baš odmah. Brokerske kuće uvele su direktno izlaganje preko weba ali klijenti vrlo često ne znaju da se neke stvari ne smiju raditi.. Samo ne zazivajmo puno Hanfu jer će onda biti kao i u nekim drugim stvarima, treniranje strogoče na malima a veliki će raditi što im volja jer mali to naprave iz neznanja a veliki dobro prikriju

vidim ja da će ovo glatko na 2000kn, a zašto i ne bi kad nam je cijela država takva. hvala bogu ništa ne moram prodavat, jadni oni koji su na marginima

vidim ja da će ovo glatko na 2000kn, a zašto i ne bi kad nam je cijela država takva. hvala bogu ništa ne moram prodavat, jadni oni koji su na marginima

kakvi margini-nadam se da ljudi nisu bili toliko neuračunljivi da zbog ove trakavice u zadnjih pet godina zalažu dionice za margin i vjerovali u priče pojedinih članova u zadnjih godinu dana o cijeni 5000-6000 kn.

Možda Ostoja zna da će sud poništit ništetnost, tada će većina dioničara tužit Opatiju. Opatija će da bi otkupila male dioničare po 6000 kn morat prodavati svoje dionice pa će tad Ostoja od njih kupovati po još niže od 2000 kn. Možda i nije tako ludo kako izgleda [wink]

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

ne znam kolega. Mislim da kod nas ima dosta tih lakomih ljudi ili onih koji su već dobro pogubili novce na zse, pa se nadaju nekom kladioničarskom čudu i povratu novca.

Kvart je sigurno zadovoljan što ga je dohvatilo ali je u pravu za trgovanje i to pogotovo na SNHO kojeg baš ne pratim detaljno ali danas nakon protrgovanih 200tinjak komada na 145 u jednom trenutku kupnja je bila na 112 kuna pa mi je to zapelo za oko i onda netko kupi 7 komada po 165?
Možda je čovijek u marginu ali morao bi znati da je to opasno i da bi zbog istog mogao imati problema, a i broker bi ga morao upozoriti. Mislim da je i SNHO u segmentu promatranja i Hanfa to prati ali ne reagira baš odmah. Brokerske kuće uvele su direktno izlaganje preko weba ali klijenti vrlo često ne znaju da se neke stvari ne smiju raditi.. Samo ne zazivajmo puno Hanfu jer će onda biti kao i u nekim drugim stvarima, treniranje strogoče na malima a veliki će raditi što im volja jer mali to naprave iz neznanja a veliki dobro prikriju

molim te mi objasni zašto se to ne smije raditi? ako je prva ponuda na 165 svačije je pravo da kupi po toj cijeni, bezveze. pa cijena će drugi dan pasti na 50kn ako za to postoje razlozi. Isto tako porasti na 200. A to što je tržište nelikvidno nismo mi krivi. Nema tu hanfa šta raditi, to je zakon ponude i potražnje i svatko ima pravo na kupnju i prodaju po ponuđenim cijenama. I ja sam podigao VABU s 3 dionice 29% i to je moje pravo jer je prvi na asku s tim nalogom od 3 komada stajao i bio slobodan za prodaju. A ja sam prihvatio ponudu. drugo je ako sam sebi netko prodaje na dva različita računa. ohladite s glupostima.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

… i to je moje pravo jer je prvi na asku s tim nalogom od 3 komada stajao i bio slobodan za prodaju. A ja sam prihvatio ponudu. drugo je ako sam sebi netko prodaje na dva različita računa. ohladite s glupostima.

Sve pet, samo bih dodao da je (barem meni osobno) dvojbeno ako to možda netko radi u posjedu povlaštenih informacija a sa ciljem snižavanja cijene otkupa od malih dioničara.

… i to je moje pravo jer je prvi na asku s tim nalogom od 3 komada stajao i bio slobodan za prodaju. A ja sam prihvatio ponudu. drugo je ako sam sebi netko prodaje na dva različita računa. ohladite s glupostima.

Sve pet, samo bih dodao da je (barem meni osobno) dvojbeno ako to možda netko radi u posjedu povlaštenih informacija a sa ciljem snižavanja cijene otkupa od malih dioničara.
[/quote]

Iskreno, budalu koja prodaje po 2111 kada je ponuda od 2250 u Hanfi ne treba žaliti!

Ali plašim se da to nisu mali i nisu budale već se igra igra za nešto drugo. Kada skužimo mislim da će biti kasno jer kada mi svi pokazatelji govore da nema logike a to se događa sve jače … nije slučajno.

Netko od gurua burze nema ideju?

New Report

Close