hipotetski ako je snho ponuda odbijena
šta dalje koja je procedura
dali se time i poništavaju odluke zadnje skupštine lrh?
trebaju li mali dioničari sazvati novu skupštinu?
Ako se odbije trenutna ponuda ,mora dati novu ponudu sukladno rješenju Hanfe.
Ako tako ne postupi ,gubi upravljačka prava ,dok ne postupi po Zakonu i rješenju Hanfe.
Ako tako ne postupi ,gubi upravljačka prava ,dok ne postupi po Zakonu i rješenju Hanfe.
[/quote]
onda bi cijena rasla
moje skormno mišljenje je neko izlazi zato kaj mu je
dosta natezanja ima i drugih prilika
onda bi cijena rasla
moje skormno mišljenje je neko izlazi zato kaj mu je
dosta natezanja ima i drugih prilika
Ma daj? Pa je odmah netko kome je dosta natezanja stavio par stotina komada na ask i riješio se brige. [lol]
[/quote]
dali se za tu novu ponudu računa stari tromjesečni prosjek ili bi se računao novi?
Oho neko zna sve prije drugih koliko mi se čini….
http://www.hanfa.hr/
Fini gospon, to za prvu generaciju je još jutros bilo objavljeno, ali izgleda niste pratili.
[/quote]
dali se za tu novu ponudu računa stari tromjesečni prosjek ili bi se računao novi?
[/quote]
Računa se tromjesečni prosjek u trenutku stijecanja, i ako je on veći od cijene stijecanja, onda je taj prosijek mjerodavan, a ako je prosijek manji od cijene stijecanja, onda je mjerodavna cijena stijecanja.
Fini gospon, to za prvu generaciju je još jutros bilo objavljeno, ali izgleda niste pratili.
Nisam pratio da. Moje isprike za glupi post.
[/quote]
[/quote]
Računa se tromjesečni prosjek u trenutku stijecanja, i ako je on veći od cijene stijecanja, onda je taj prosijek mjerodavan, a ako je prosijek manji od cijene stijecanja, onda je mjerodavna cijena stijecanja.
[/quote]
Dakle, ako Ostoja dobije odbijenicu, trenutačna cijena (i prosjek cijena nakon navedednog perioda) mu ne mijenja ništa na stvari-sve ostaje status quo.
Jedino ako bi recimo Opatija dobila "oprost" onda bi ona bilo toliko dobre volje i dala ponovno ponundu po trenutačnom prosjeku …
Koliko je to vjerojatno ostaje vama na prosudbu.
😉
Imam LRH i ne bojim se to javno reći!