LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa ne bumo se tužili do vijeka vijekova
ovo treba prekinut da sve bude jasno i transparentno
pa kak komu bude samo izgleda da se anti baš i nedela

Kaj ovaj sa 100 komada želi nekog natjerat na prodaju?
Kome?
[lol]

je može cojeli tekst iz današnjeg novog lista
od gospona ostoje i stančića

pa ne bumo se tužili do vijeka vijekova
ovo treba prekinut da sve bude jasno i transparentno
pa kak komu bude samo izgleda da se anti baš i nedela

izgleda da njegova izjava da će "zaštiti male dioničare" u stvari znači ne učiniti ništa,
tako neće nas oštetiti
samo tako još puno više zaštićuje ostoju,a to nije rekao
pa nemožemo tvrditi da laže samo nije prerevan u obavljanju svog "volonterskog" rada
kojeg ipak mi poreznici plačamo da nebi došao u iskušenje uzet "kuverticu"
mogla bi mu puknut ručica da pokuša otipkat par rečenica o stanju predmeta ili se zamjerit
nedaj bože nekome tko ga bolje plača od nas poreznih obveznika.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

ovako ćemo i u 2011 pa promjena vlasti
i evo nas u europskoj 2012 a gdje smo mi
prvo pitanje :
gdje je stalo sa upravnim sudom
što se tiče ponude sn-a
gdje je stala ponuda sn-a
hoće hanfa čekat sa tom ponudom
2 godine kao i sa opatijinom
sudska nagodba to je već poseban slučaj

i na kraju gdje smo mi svi skupa
u banani
banani

Banana je ovdje već duže vrijeme,već sam prije godinu dana rekao da će ovdje biti trakavice i natezanja, a previše se i utjecaj viših interesa upleo u ovu situaciju u zadnjih nekoliko godina,po meni nekakve pozitivnije vjesti se neće događati do idućih izbora,a što se tiče teksta u N- Listu ,ništa posebno osim da se neće prodavati zapušteni obijekti,ići će se u obnavljanje u idućih nekoliko godina,ukratko.

ovako ćemo i u 2011 pa promjena vlasti
i evo nas u europskoj 2012 a gdje smo mi
prvo pitanje :
gdje je stalo sa upravnim sudom
što se tiče ponude sn-a
gdje je stala ponuda sn-a
hoće hanfa čekat sa tom ponudom
2 godine kao i sa opatijinom
sudska nagodba to je već poseban slučaj

i na kraju gdje smo mi svi skupa
u banani
banani

Banana je ovdje već duže vrijeme,već sam prije godinu dana rekao da će ovdje biti trakavice i natezanja, a previše se i utjecaj viših interesa upleo u ovu situaciju u zadnjih nekoliko godina,po meni nekakve pozitivnije vjesti se neće događati do idućih izbora,a što se tiče teksta u N- Listu ,ništa posebno osim da se neće prodavati zapušteni obijekti,ići će se u obnavljanje u idućih nekoliko godina,ukratko.
[/quote]

Baš lijepo da si nas opet podsjetion na tvoje stavove.
😉

Ako može za ubuduće … šalji samo novine/promjene stava jer se ovako ponavljaš, mi koji čitamo, jednom rječju svi zainteresirani osim "novih" kojima se neda pogledati malo u prošlost i kojima je sve "novo".
Lp,
Funky

kaj je ovo selektivna paljba na moje drage postove

kaj nam delaju
strašno treba ići na protest hanfi

101 otvori si blog…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

kaj je to
je ima toga za kupit u arena centru

Igra se kupnja, samo nije mi jasno koji balvan prodaje po ovakvoj cijeni…Mora da ima dobar razlog…

Pa i ne treba bog zna kakav razlog: Ostoja nudi 22xx, balvani prodaju za više i idu dalje…
ova priča će možda i završiti s 4000, 5000 ili 6000 kn jednog dana.

Možda.
Jednog dana.

New Report

Close