koliko sam ja vidio ta logika ovdje ne pije vodu jer obje dionice i padaju i rastu u isto vrijeme…
a ne vidim zašto bi SNHO trebao padati bez obzira koju cijenu platio, u svakom slučaju to je dobar posao jer je dobio LRH….po meni SNHO treba ići samo gore, ali ovo je naša burza na kojoj nema logike, smisla niti bilo čega što ima veze s mozgom…
Fižulićima ostaje obveza javne ponude
http://www.poslovni.hr/vijesti/fizulicima-ostaje-obveza-javne-ponude-164034.aspx
hoće li ovako biti i za Novu Liburniju…???
Objavljene su odluke sa današnje sjednice hanfe (valjda su sad počeli sjedničit petkom) ===>>>opet ništa
p.s. mogla bi hanfa malo razmotrit svoju ulogu. Oni su kao regulator zbivanja, a koliko ja vidim oni se ponašaju kao neko ko želi da zaustaviti zbivanja. To nije baš isto…
Objavljene su odluke sa današnje sjednice hanfe (valjda su sad počeli sjedničit petkom) ===>>>opet ništa
p.s. mogla bi hanfa malo razmotrit svoju ulogu. Oni su kao regulator zbivanja, a koliko ja vidim oni se ponašaju kao neko ko želi da zaustaviti zbivanja. To nije baš isto…
Nekako mi se čini da je za Hanfu LRH " vrući krumpir " s kojim nezna što će i stoga tolika tajanstvenost. Imam rješenje za njih ; neka kontaktiraju Jacu – ona pravu odličnu krumpir salatu od toga i pravi je umjetnik u tome !
Poštovani!
Ako netko ima komadić vremena, molio bih kratak i koncizan odgovor.
Posjedujem desetak dionica LRH koje ne planiram prodavati. Moje pitanje: u tom silnom previranju oko LRH, postoji li mogućnost da ostanem na bilo koji način oštećen – ukoliko ne prodam dionice, tj. ostajem li ja zakoniti vlasnik svojih dionica – bez obzira na bilo kakvu malverzaciju od strane onih koji vode kolo oko LRH?
Hvala unaprijed!
@kozanostra
Bez obzira ne "epilog" ,ostajete zakoniti vlasnik dionica LRH .
pozdrav
Hvala!
ovako ćemo i u 2011 pa promjena vlasti
i evo nas u europskoj 2012 a gdje smo mi
prvo pitanje :
gdje je stalo sa upravnim sudom
što se tiče ponude sn-a
gdje je stala ponuda sn-a
hoće hanfa čekat sa tom ponudom
2 godine kao i sa opatijinom
sudska nagodba to je već poseban slučaj
i na kraju gdje smo mi svi skupa
u banani
banani
ovako ćemo i u 2011 pa promjena vlasti
i evo nas u europskoj 2012 a gdje smo mi
prvo pitanje :
gdje je stalo sa upravnim sudom
što se tiče ponude sn-a
gdje je stala ponuda sn-a
hoće hanfa čekat sa tom ponudom
2 godine kao i sa opatijinom
sudska nagodba to je već poseban slučaj
i na kraju gdje smo mi svi skupa
u banani
banani
da smo bili pametni pa podnjeli u roku zahtjev za poništavanje odluka zadnje skupštine
koje su nelegalne jer ih je ostoja donio sa 5% glasova ostali su nevažeći
s obzirom da nije podnio javnu ponudu(razlozi su nebitni jer je i on svjesno na to utjecao)
sada bi se ostoji žurilo pa bi sam podnio ponudu na koju bi većina pristala
ovako je dobio što je htio, da sa lrh radi šta hoće a ostalo nek se rasteže…….
a možda je i neko(udruga malih dioničara lrh) i podnio žalbu samo da mi to neznamo ili
nesmijemo znati
ako nije sad je prekasno