Sud može odlučiti da ročište nije ni potrebno. Budući da postoji presuda VS koja ne dopušta da se nagodbom odlučuje o ništetnosti nekog pravnog posla Sud bi zapravo mogao (trebao) odbiti ovu Nagodbu.
Sud može odlučiti da ročište nije ni potrebno. Budući da postoji presuda VS koja ne dopušta da se nagodbom odlučuje o ništetnosti nekog pravnog posla Sud bi zapravo mogao (trebao) odbiti ovu Nagodbu.
Prije im je dao time-out da sami odustanu od nagodbe.
To ipak lijepše zvuči.
Pozdrav
OK hvala na odgovoru.
Srdačan pozdrav
Oni, koji djele jedinice su danas vrlo aktivni – i zaista budno prate, šta se piše na forumu… [tongue]
već neko vrijeme pratim pisanje oko ove dionice i doista mi nije jasto kako svima vama nije jasno da ne će ovdje biti nikakvog happy enda, kako je netko ranije zazivao, već da je tu odavna the end
nakon činjenice da su stranke pred nagodbom, da je gotovo sve riješeno, da se danas protrgovalo s svega 5 dionica lrh i s 0 dionica snho, mnogi i dalje vjeruju da će im nekakva udruga bračnih parova donijeti sreću?!
bojim se da svi koji su kupili iznad 2150 mogu počet zbrajat gubitke!
već neko vrijeme pratim pisanje oko ove dionice i doista mi nije jasto kako svima vama nije jasno da ne će ovdje biti nikakvog happy enda, kako je netko ranije zazivao, već da je tu odavna the end
nakon činjenice da su stranke pred nagodbom, da je gotovo sve riješeno, da se danas protrgovalo s svega 5 dionica lrh i s 0 dionica snho, mnogi i dalje vjeruju da će im nekakva udruga bračnih parova donijeti sreću?!
Da li jednostavno ne razumijete ili ste samo zavidni ili i jedno i drugo.
Što Vam mogu kolega.Puknite od zavisti kada se ne možete radovati uspjehu drugoga.
Da bi i sami zaradili morate kupiti neku dionicu.
Pozdrav
samo ti zbrajaj…
kako si to divno argumentirao, skoro si me nagovorio na prodaju. najjači argument su ti udruga bračni par i zakonski nevažeća nagodba (bar u dijelu, koji govor o ništetnosti) …
argumenti koji govore kontra tvojim stavovima izneseni su već više puta, ako ih ne želiš čuti, imaš drugi interes ili ne razumiješ, tvoja stvar. kao što je i tvoje stajalište, tvoje pravo.
ipak malo manje podcjenjivanja druge stran bilo bi na mjestu.
…još naročito udruge, koja je i u širem smislu trga kapitala u hrvatskoj za sada jedinstvena i jako dobra stvar. to bi bar svako mogao, da razumije, ako želi i nema drugih interesa, naravno.
…već neko vrijeme pratim pisanje oko ove dionice i …
…i ne želim ni da kupim, ni da prodam, već samo vama, da objasnim, o životu, dionicama i svemu…,
e, pa to si prijatelju mogao mnogo krače: 42 (vir: Adams)
nakon činjenice da su stranke pred nagodbom, da je gotovo sve riješeno
Kolega je meni dugovao neke novce.
Sada smo se kolega i ja dogovorili da je ugovor o tvojoj plaći ništetan i da zapravo ja je trebam dobivati svakog mjeseca cijeli iznos na temelju dugovanja mojeg kolege kojega eto više nema.
Stvarno smo sve dogovorili i nemamo kolega niti ja bilo kakva daljnja potraživanja i prema tome kako ti tretiraš ništetnost, ta je priča gotova. Zgodno!
kako si to divno argumentirao, skoro si me nagovorio na prodaju. najjači argument su ti udruga bračni par i zakonski nevažeća nagodba (bar u dijelu, koji govor o ništetnosti) …
argumenti koji govore kontra tvojim stavovima izneseni su već više puta, ako ih ne želiš čuti, imaš drugi interes ili ne razumiješ, tvoja stvar. kao što je i tvoje stajalište, tvoje pravo.
ipak malo manje podcjenjivanja druge stran bilo bi na mjestu.
…još naročito udruge, koja je i u širem smislu trga kapitala u hrvatskoj za sada jedinstvena i jako dobra stvar. to bi bar svako mogao, da razumije, ako želi i nema drugih interesa, naravno.
[/quote]
poznam par njih koji nikako ne mogu priznati poraz
a jedan od njih je extrem u rangu voditelja ove bracne udruge sto se bavim brigom za napustenu i nezbrinutu djecu.
jedan i drugi tupe li ga tupe
zamaraju svojim dugotrajnim i opseznim litanijama
ali nikako da uvjere suca da su u pravu,
vec samo djecicu koja nemaju pojma o pravu,
djecicu koja prizeljkuju goleme novce.
zakon nije jedan akt,
to nije strip o zagoru i ciku,
kapetanu marku i zalosnoj sovi,
kojeg je dovoljno procitati da bi se postalo strucnjakom za napad na crvene mundire,
vec treba poznavati cijeli niz zakona da bi se uopce mogao razumijeti nacin na koji zakonodavac odredjuje pravila.
da bi se moglo iznositi teze sto jest a sto nije nistetno treba ipak biti odvjetnik,
a to kolega Funky, nisi Bisakovi, niti ja, a cini mi se niti drazennini nismo.
stoga smanjite tenzije i dozvolite da netko misli suprotno,
a ako cemo bas,
ja sam do sada imao pravo u svemu sto sam napisao na ovoj temi,
a za razliku od mnogih drugih.
jedino sam se ja usudio pisati da ova dionica ne vrijedi 6000kn
i da nikada necete doziviti da vam itko plati temeljem obveze za preuzimanje niti slicnu cifru (kao niti onaj moj prgavac s pocetka price)
kako sada stvari stoje
dionica je u padu
i kada jos jace padne
ici ce ponuda za preuzimanje
na vrlo vrlo skroman iznos