do kad ćemo čekati nećemo valjda na ponudu čekat do 2011
Strpljenje je moć.
S vremenom i dudov svilac postane svila!
s vremenom i cvijet postane jabuka, a jabuka otpadne i istruli… treba to riješit čim prije da znamo na čemu smo, ako je 3000 da se kaže 3000 ako je 4000 da se kaže 4000… nema ništa od čekanja, čekat mogu oni koji su na vrhu lanca, a mi koji smo na dnu imamo svoj rok trajanja
Strpljenje je moć.
S vremenom i dudov svilac postane svila!
[/quote]
Kupnje skoro da i nema…
Neka si samodol malo vidi na anketi iz prakse koliko povjerenja dioničari imaju u njegov rad. Više skoro niko ni ne očekuje skoro riješenje. Sramota. Očekivao sam više od HANFE.
kat
Kupnje skoro da i nema…
Neka si samodol malo vidi na anketi iz prakse koliko povjerenja dioničari imaju u njegov rad. Više skoro niko ni ne očekuje skoro riješenje. Sramota. Očekivao sam više od HANFE.
kaj očekivat zakon je napravljen da bi štitio one velike
mogli bi čekat objavu ponude kao i od opatije 2 godine
pa tužba ovo nema u p.m
U ovom slučaju LRH znači lagano radi hanfa
pa podignuti ćemo tužbu…ne boj se…hanfa bi trebala dati rješenje uskoro…SNHO treba dati ponudu sukladno rješenju…ponuda Opatije i dalje stoji…
Udruga će, pretpostavljam, koordinirati podnošenje tužbi…i čekamo…zatezne 14% p/y…pa nek traje…EU se približava…zakoni sve više štite male…korupcija se otkriva…na kraju krajeva među nama su i građani EU koji mogu podnijeti žalbe svojim veleposlanstvima…
Nema straha…
pa podignuti ćemo tužbu…ne boj se…hanfa bi trebala dati rješenje uskoro…SNHO treba dati ponudu sukladno rješenju…ponuda Opatije i dalje stoji…
Udruga će, pretpostavljam, koordinirati podnošenje tužbi…i čekamo…zatezne 14% p/y…pa nek traje…EU se približava…zakoni sve više štite male…korupcija se otkriva…na kraju krajeva među nama su i građani EU koji mogu podnijeti žalbe svojim veleposlanstvima…
Nema straha…
ma nismo svi zagorci
ma kak je moguće da zakon dopusti
upravljanje društvom a da neobjavi ponudu
baš se mislim što je ljudima koji su tužili
opatiju i kad više završava upravni sud u svezi opatije
Odgođeno ročište za nagodbu Opatije i dr. i HFP-a pred Trgovačkim sudom u Rijeci od 12.11 2010.
Ovo bi trebalo biti dobro za nas.Izvor:www.zse.hr.
Pozdrav
http://www.zse.hr/default.aspx?id=32746
ma kaka odgoda