LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prvo je 2250, dakle ovo je garancija koja je ishođena radi podnošenja ponude Hanfi nakon ulaska u obvezu. Budući da je SNHO i najavio prosijek pretpostavljam da je to i ponudio. (prosijek je bio cca 2250)
Pri podnošenju zahtjeva Hanfi između ostalog mora se dostaviti i garancija da bi Hanfa zahtjev smatrala urednim i krenula u postupak odobravanja, no budući da je od 20.8 do danas prošlo već skoro 80 dana očito je da zahtjev nije bio uredan, tj Hanfa je zatražila dopune.. kao što je i objavila Hanfa je otvorila postupak utvrđivanja vremena i cijene stjecanja te u tom postupku je od SNHO zatražila dodatne podatke kojima bi mogla utvrditi cijenu stjecanja. Budući da smo mi u podnescima Hanfu obavještavali o određenim dokumentima o kojima smo imali saznanja i tražili njihovu objavu kad bi podatak dobila i procijenila da je isti potrebno objaviti onda je ito i naložila (sporazum, ekspertiza, nagodba, podnošenje nagodbe…)

Koliko to može trajati?
Pa sad dosta zavisi od stava koji je Hanfa zauzela. Ako npr Hanfa traži da se prvo obavi "ništetnost" da bi onda mogla dopustiti objavu ponude i time "zaštititi" ulagače da se ne dogodi da postoje dvije ponude (tj ponuda i obveza Opatije) onda će se morati čekati da sud odobri nagodbu te po poništavanju Opatijine obveze će dopustiti ponudu SNHO-a (ne znamo jesu li utvrdili da je cijena stjecanja veće i zatražili da se ponuda izmjeni/dopuni) Sud nikako nebi smio dozvoliti "ništetnost" i po odbijanju suda da sklopi nagodbu, hanfa bi u tom slučaju mogla i odbiti ponudu SNHO-a

No tu mi malo ne štima to što vijeće grada Opatije je ovlastilo gradonačelnika na potpis nagodbe tek po objavi ponude SNHO, sad jeli on ipak to napravio ili je negdje provućena ta odluka a da to nismo vidjeli ne znam. Naravno druga pretpostavka je da je Hanfa zaključila postupak utvrđivanja cijene, dobila svu zatraženu dokumentaciju i krenula u postupak odobravanja ponude (14 dana + 7 dana da je SNHO objavi).. Budući da se Opatiji žuri da dobije glasove a i svoj cilj ostvaruju samo ako se nagodba sklopi za vrijeme ponude SNHO-a oni su pokrenuli sudsku nagodbu i HFP je to uputio na sud(treba neko vrijeme da se to provede)

Naravno ni mi ne sjedimo baš skrštenih ruku.. Obavjestili smo hanfu o nedopustivosti ovakve nagodbe, razlozima, te poduzetim radnjama da se ista spriječi.

Na kraju ćemo imati ili situaciju da nitko osim malih dioničara nema glas ili će ostati na životu Opatijina obveza (i Opatija neće imati glas) – naravno postoji i još nekoliko verzija i podverzija 🙂

Ako krene u smjeru da nitko nema glas osim nas koliko nam fali glasova do 5% koliko je potrebno za izvanrednu skupštinu? Na kojoj ćemo Dražena instalirati za predsjednika Uprave, 101 za predsjednika Nadzornog, bisakovića za šefa marketinga a sokolić će biti čuvar plaže u zimskom periodu

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

info o garanciji je stvarno pozitivan. sada je posve jasno, da sn holding (ako ide u preuzimanje u dogovoru sa opatijom) ima dovoljno novca, da pošteno – po zakonu, a boga mi i po vrijednosti lrh – isplati male dioničare.

inače ako sn holding misli otezati do krajnih granica, slažem se sa Draženom, da će prije ili kasnije ostati važeći glasovi samo od malih dioničara. u tom primjeru predlažem, da čim prije sazovemo skupštinu i zamijenimo nadzorni odbor.
druga strana mora, da shvati, da mislimo ozbiljno, jer ako je politika svoj dio lrh dala za "ništa", jer u stvari nije njen. mi svoj ne možemo, jer smo ga i stvarno kupili, sa pravim novcem, a ne dobili, sa ekspertizom….

ok, i ekspertiza je nešto koštala:))

Ako krene u smjeru da nitko nema glas osim nas koliko nam fali glasova do 5% koliko je potrebno za izvanrednu skupštinu? Na kojoj ćemo Dražena instalirati za predsjednika Uprave, 101 za predsjednika Nadzornog, bisakovića za šefa marketinga a sokolić će biti čuvar plaže u zimskom periodu

Ne "fali" nam ništa,jer se računaju samo oni s pravom glasa.
Hvala na povjerenju vezano za "moju buduću funkciju" iako ste sebi izabrali najlagodniju.
Pozdrav

Ne "fali" nam ništa,jer se računaju samo oni s pravom glasa.
Hvala na povjerenju vezano za "moju buduću funkciju" iako ste sebi izabrali najlagodniju.
Pozdrav

[/quote]

Tada bi cijena LRH narasla sama od sebe jer bi svi htjeli u Upravu i Nadzorni odbor! [thumbsup]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

kolko sokole treba do 5%
od ponedeljka su mi nalozi na 23 lipe
air jordan

vidi sokole air j

može li netko staviti k/p pls

www.lociraj-popust.com

Najbolje ponude [ LRH-R-A ]
Kupnja Cijena
1

2.493,01
1

2.493,00
2

2.492,00
3

2.484,01
3

2.450,23
4

2.415,00
5

2.302,05
8

2.244,00
2

2.243,00
12

2.242,00
20

2.241,00
20

1.222,22

Cijena Prodaja
2.572,99

3
2.573,00

2
2.574,00

2
2.575,00

4
2.590,00

1
2.605,00

6
2.619,00

3
2.620,00

5
2.650,00

50
2.670,00

13
2.690,00

10
2.700,00

5
2.741,00

2
2.746,00

4
2.750,00

64
2.800,00

1
2.835,00

2
3.000,00

12
3.199,00

9
3.299,00

1

zakaj antu nisu pitali za lrh i koliko hanfi
treba da donese odluku o objavi za preuzimanje
ovak ispada da ostoja upravlja tvrtkom a da nije objavio
pravomoćnu ponudu to ima samo u hrvatskoj

Na ponudi na kupnji stabilizator cijene čine svega 5 kom, dok na ponudi na prodaju čini 100 kom ( od tih 100 kom 50 kom postavljeno je na 2650, dok se ostalo rascjepkalo na 2573,4,5,8).

Svi su to dnevni nalozi, tako da kreiraju umjetno stanje na k/p.

New Report

Close