LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

imam osjećaj da bi čak i da netko stavi na prodaju 1000# na 2500 nestalo u roku 5 min…

probaj ti stavit 1000 komada na kupnju na 2500 kn pa da vidimo koliki bi ti se iskrcali [wink]
[/quote]
nažalost nemam benzina…:) unutra sam koliko mi situacija dopušta 🙂

ali da imam ne bih dvojio oko toga…nevezano za ponudu…dugoročno zicer…stranci vole naše more i naše hotele u svome vlasništvu…a i ostoja zna šta vrijedi…nije on lud…jedina stvar na ovome svijetu čemu vrijednost konstantno raste od početka svijeta i vremena su nekretnine…

www.lociraj-popust.com

probaj ti stavit 1000 komada na kupnju na 2500 kn pa da vidimo koliki bi ti se iskrcali [wink]

Probao sam. Sistem kaže "Vaša kupovna pozicija je preslaba za otvaranje ovog kupovnog naloga. Izmjenite parametre naloga."… Molim za savjet – šta da uradim sada??? [lol] [lol] [lol]

HANFA -> ništa.

HANFA -> ništa.

Ja bih samo volio kad bi nas hanfa barem donekle izvijestila o stanu stvari. Svi znaju da je ovo sada vrlo važna stvar i da je interes javnosti velik…mogli bi se malo prilagoditi tome…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

pa to sam još nekidan komentirao da bi bilo pristojno (da ne kažem da su obavezni) objavit datum i sat kad će donijet odluku

Ovdje upišite svoj komentar…

Vrlo ste umjereni, kolega.
Ja bih rekao da je njihovo ponašanje prema javnosti sramotno.
Samo onda kad su se počnu pojavljivati napisi u medijima na njihov račun smatraju da se odmah moraju oglasiti i razjasniti stvari…..
Pa ne može se ovako rastezati stvari unedogled bez saznanja o tijeku dogadjaja….
Netko ih mora pozvati na red…..

netko? možda dorh?

možda ipak treba imati novinara na platnom spisku, ili dva tri, ovisno koga treba stisnut…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Dakle evo sad znamo da je SNHO predao ponudu nakon 19.8. tj vjerovatno 20og jer je rok bio 22 a to je nedjelja

kao drugo garancija je na 290.178.000,00 što je na sve dionice (mi, Opatija i HFP=128967) tj 2250 kuna što je i bio prosjek. Naravno ne znamo jeli poslje bilo promjena garancije. Garanciju je izdala OTP banka e sad ne znam ima li to kakve veze sa Podravkinim dionicama :))) Ajmo sad teorije zavjere (Polančec, ostoja, OTP…)

Šalu na stranu. No znamo i da se HFP i Opatija ne mogu javiti na ponudu jer dionice kod HFPa su zapravo od SNHO ali će ih dobiti naknadno ili u novcima, a Opatija ne smije otpuštati dionice

Sad ako možda nije morao dati za dionice kod HFP-a koje su zapravo njegove ali sa odgodnim uvjetom to bi bilo 2467 ali ako to sve misli potrošiti samo na nas onda je to 6.914

No budući da je najavio prosjek onda je to vjerovatno ono prvo

Vaš link

Dakle evo sad znamo da je SNHO predao ponudu nakon 19.8. tj vjerovatno 20og jer je rok bio 22 a to je nedjelja

kao drugo garancija je na 290.178.000,00 što je na sve dionice (mi, Opatija i HFP=128967) tj 2250 kuna što je i bio prosjek. Naravno ne znamo jeli poslje bilo promjena garancije. Garanciju je izdala OTP banka e sad ne znam ima li to kakve veze sa Podravkinim dionicama :))) Ajmo sad teorije zavjere (Polančec, ostoja, OTP…)

Šalu na stranu. No znamo i da se HFP i Opatija ne mogu javiti na ponudu jer dionice kod HFPa su zapravo od SNHO ali će ih dobiti naknadno ili u novcima, a Opatija ne smije otpuštati dionice

Sad ako možda nije morao dati za dionice kod HFP-a koje su zapravo njegove ali sa odgodnim uvjetom to bi bilo 2467 ali ako to sve misli potrošiti samo na nas onda je to 6.914

No budući da je najavio prosjek onda je to vjerovatno ono prvo

Vaš link

1) Ono prvo je 2250 ili 2467?
2) Ako sam dobro razumio, ovaj link ne govori da Hanfa prihvatila tu ponudu nego da je ona išla na početku sukladno onome što je Ostoja i rekao-ŽELIO.

Funky,

Dobro si razumio,početna ponuda je bila "moje želje moje snovi" by Darko Ostoja.

New Report

Close