LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kaj je ovo nebumo valda čekali proljeće
a gledam švabe alj vera još malo i 7

mislim da je ova blokada od ostoje na 2400-2700
blokira nas sa par stotinu kom možda i 1000 on kupuje i prodaje neki dan kupnjai prodaja
čisti dogovor ma koliko nas je držao dolje na milju do dvije iako je sve bilo dogovoreno sa
hfp veći je problem što nitko ne kupuje(nijedan fond) za to bi se trebala zapitati cijela udruga
bojim se jedino vremena

mogao bi se ostoja zeznut kao i fižulić [wink]

Neće se zeznut Ostoja, ne podcjenjuj [kiss]

Pratio sam stanje na gledalici – praktički se svodi na trgovinu do 13h – otkine se sve do 2500, s time da je očito da se nalozo preslažu svakih 15 min i to točno u sekundu – u 10:15 i 10:30 + brana od 50 kom na 2600kn ( prodaja toliko stabilna skoro 600 kom, tako da se svaki put čisti čim se netko približi brojci od 2600)

Pametnima dovoljno [tongue]

Neće se zeznut Ostoja, ne podcjenjuj [kiss]

Pratio sam stanje na gledalici – praktički se svodi na trgovinu do 13h – otkine se sve do 2500, s time da je očito da se nalozo preslažu svakih 15 min i to točno u sekundu – u 10:15 i 10:30 + brana od 50 kom na 2600kn ( prodaja toliko stabilna skoro 600 kom, tako da se svaki put čisti čim se netko približi brojci od 2600)

Pametnima dovoljno [tongue]
[/quote]

Ja baš i nisam pametan…može objašnjenje?
[huh]

a kaj da veli nego čekat pa kak pukne
može na 2300 a može i preko 6 mislim da bi
spas za obje strane bili 4500 i prema mirnom i brzom
rešenju sve strane u slučaju bi trebale ići

imam osjećaj da bi čak i da netko stavi na prodaju 1000# na 2500 nestalo u roku 5 min…

www.lociraj-popust.com

Samo mi se čini ili zbog osjetljivih informacija HANFA čeka 16:00 sa objavom odluka 54. sjednice?

imam osjećaj da bi čak i da netko stavi na prodaju 1000# na 2500 nestalo u roku 5 min…

A zašto mislite da je 2500 tako značajna brojka?
Ne mislite valjda da ovaj koji lagano skuplja veće količine računa na zaradu izmedju 2500 i 2600 ili nešto slično?

probaj ti stavit 1000 komada na kupnju na 2500 kn pa da vidimo koliki bi ti se iskrcali [wink]

na 2500-2600 si na 20% od nominalne vrijednosti od 3200
pa neće valjda pustit da ode na 3000 onda svatko zna da ide na nominalu a u boljoj
varijanti i iznad

i vi mislite da će nešto biti objavljeno. Meni iskustvo govori da će ovo ipak dobit sudski epilog

New Report

Close