moram samo iskreno kostatirati 10.05 2010
komada koliko je prošlo i koliko je dana bila cijena iznad 2700
da se razumjemo ja sam do grla u lrh-u ali nije uredu
da tako navlačimo forumaše za cijenu svako od nas ima
svoj novac i svoj put a ovi koji daju jedinice i navlače na kupnju/prodaju
nek pošalju punomoć kod dražena pa da vidimo koliki broj dionica imaju
ja sam njoj od 2005
i za kraj
sude mi zato što svoje volim
sve ok kolega, nikako ne želim da netko moj post tumaći kao navlačenje.. i ja sam u LRH odavno (ma šta novine pisale o tome 🙂 ) samo srećom tada u manjem broju.. Ovo je samo kao mala zanimljivost da cijena iako je najavljena ponuda po prosjeku ipak raste.
@101
kolega, vidim da teško proživljavate sve ovo…čuvajte zdravlje, većini ovdje je također teško…trenutno smo u dionici koja jedina u ovome trenutku ima potencijala za rast zbog razloga o kojima je već sve rečeno, a i pad nije već toliko katastrofalan kao u drugim dionicama…ostalo je teška katastrofa, barem još 2-3 godine…čuvajte srce i šampanjac u frižideru [proud]
kaj ću kad volim jedinice ma teško možemo na ovakvim
informacijama probiti 2700 koje usput nije probivena 0d 2008g
čak i na dan rešenja hanfe 2009 ostoja to dobro drži
evo ja malo povadio podatke o trgovanju
prvo "replika" ili ispravak netočnog navoda 😉
Dakle najviša cijena u proteklih godinu dana je od 10.5.2010 i to 2.890 kuna
Zadnji puta je cijena bila viša (2.900 kuna) još 12.8.2008.
Prosjek mjesec dana prije potpisivanja sporazuma je bio 2.030 kune
Prosjek 3 mjeseca prije potpisivanja sporazuma bio je 2.250 kuna
Prosjek od potpisivanja sporazuma do danas je 2.390 kuna
a u zadnjih mjesec dana 2.590 kuna
Promet od potpisivanja sporazuma (60 dana) bio je 5,4 mil a 60 dana prije sporazuma bio je 3,8 mil Što će reći da je promet nakon sporazuma veći za 42% a pros.cijena zadnjih mjesec dana je porasla za 27% na prema prosj.cijeni mjesec dana prije sporazuma
Ne treba sad iz ovog izvlačiti neke velike zaključke, samo eto za kolegu 101 i malo optimizma.
Zato ako potraje ova "agonija" još jedno 2 mjeseca i kolega 101 će biti na svom targetu (tj ulazu?)
Ja apeliram da onda ipak potraje još jedno godinu dana :)))
[/quote]
Dražene,
nisi spomenuo koliku korekciju je u tom periodu doživio CROBEX i skup "dobrih i validnih" dionica.
Ako se i to uračuna onda je LRH među najboljima i najisplativijima.
A o njenoj perspektivi u budućnosti neka svatko misli što želi … jer sve bitno je stvarno na ovom forumu već rečeno!
Lp,
Funky
[pray] 6250
hanfa opet ništa. može li se postaviti pitanje kaznene odgovornosti zaduženih u hanfi zbog odugovlačenja?
hanfa opet ništa. može li se postaviti pitanje kaznene odgovornosti zaduženih u hanfi zbog odugovlačenja?
Kolega uz sve uvažavanje,to što ste sada iznijeli je besmisleno.
Hanfa mora (i mi smo to tražili) utvrditi sve činjenice vezano za cijenu stjecanja!
I to očito čini , a Vi bi ih progonili što u ovom slučaju odgovorno postupaju!
Pozdrav
očito se nismo razumjeli. jedno je uzeti sve činjenice u obzir a drugo je, karikirat ću, donosit odluku 3 godine
Neće Hanfa probiti rok (14 dana od uredno dostavljenog zahtjeva). Samo nisu još dobili "urednu" ponudu i zatraženu dokumentaciju. Budući da je SNHO namjera bila ponuditi prosjek tj dokazati da je cijena stjecanja ispod njega prva dostavljena ponuda i dokumentacija očito nije "zadovoljila" Hanfu. Svaki dan koji se čeka vjerovatnije je da se udaljavamo od te početne ponude. Dakle što bi Parni valjak rekao: Vrijeme je na našoj strani…
pa ak nisu dobilu urednu ponudu onda mu nisu ni trebali
pustiti upravljačka prava
Točno tako!
Neznam po kojoj se to logici može dogoditi da netko dobije većinski paket i ima upravljačka prava prije nego objavi ponudu za preuzimanje.
Ako i postoji neki dio zakona po kojem se tako nešto tolerira, treba ga hitno mijenjati jer krši sve ono zbog čega instrument obveze podnošenja ponude za preuzimanje i postoji!
Neće Hanfa probiti rok (14 dana od uredno dostavljenog zahtjeva). Samo nisu još dobili "urednu" ponudu i zatraženu dokumentaciju. Budući da je SNHO namjera bila ponuditi prosjek tj dokazati da je cijena stjecanja ispod njega prva dostavljena ponuda i dokumentacija očito nije "zadovoljila" Hanfu. Svaki dan koji se čeka vjerovatnije je da se udaljavamo od te početne ponude. Dakle što bi Parni valjak rekao: Vrijeme je na našoj strani…
da ali mogli bi malo i informirati javnost u međuvremenu o stanju predmeta dok ne dobiju"uredno dostavljen zahtjev"
jer možda na ovakav način stvaraju atmosferu neizvjesnosti
a i mi ih plačamo uostalom da to rade,nisu volonteri
I eto, prodje još jedna sjednica, i opet ništa….. [angry]
Ali, ako kolega drazenni kaže da što dulje sve to traje, to bolje za nas, ja mu vjerujem….
Samo, volio bih to imati napismeno, s ovjerom bilježnika i s nekim konrektnim brojkama da sve to potkrijepe….. [lol]
Onda bi mi bilo malo lakše….. [smiley]