Kao i ja, i mnogi drugi, ljudi su već jako umorni od čekanja da se ovo riješi.
Neki će zato lagano udarat po bidu, ako im prekipi…..
Možda HANFA na kraju i donese pravedno rješenje za male dioničare, ali s ovim razvlačenjem su prekrdašili sve granice.
EDIT: Upravo rekoh, a ono 50 komada po asku, tek toliko da me razuvjeri….. [thumbsup]
eto, uzelo mi 50 dionica, a samo sam se malo zahebavao u dosadnom danu [undecid]
sad si i ti fazovo svoje [lol]
ko je kupio nek se javi na PM da probamo dogovorit povratak uz naknadu,
hvala
eto, uzelo mi 50 dionica, a samo sam se malo zahebavao u dosadnom danu [undecid]
Srećom, imaš ti još par stotina pride, zar ne….? [wink]
hm… a sjednica hanfe je nejvjerojatnije završila malo prije ovoga…jel to cure informacije (ovaj puta nebih imao ništa protiv toga:)
ipak nije naše, zvao sam dečke u ured, gledam na ajfonu, imali smo dnevni nalog, tako da nisu meni oteli [thumbsup]
hvala svima na brizi [kiss]
kaj ću kad volim jedinice ma teško možemo na ovakvim
informacijama probiti 2700 koje usput nije probivena 0d 2008g
čak i na dan rešenja hanfe 2009 ostoja to dobro drži
evo ja malo povadio podatke o trgovanju
prvo "replika" ili ispravak netočnog navoda 😉
Dakle najviša cijena u proteklih godinu dana je od 10.5.2010 i to 2.890 kuna
Zadnji puta je cijena bila viša (2.900 kuna) još 12.8.2008.
Prosjek mjesec dana prije potpisivanja sporazuma je bio 2.030 kune
Prosjek 3 mjeseca prije potpisivanja sporazuma bio je 2.250 kuna
Prosjek od potpisivanja sporazuma do danas je 2.390 kuna
a u zadnjih mjesec dana 2.590 kuna
Promet od potpisivanja sporazuma (60 dana) bio je 5,4 mil a 60 dana prije sporazuma bio je 3,8 mil Što će reći da je promet nakon sporazuma veći za 42% a pros.cijena zadnjih mjesec dana je porasla za 27% na prema prosj.cijeni mjesec dana prije sporazuma
Ne treba sad iz ovog izvlačiti neke velike zaključke, samo eto za kolegu 101 i malo optimizma.
Zato ako potraje ova "agonija" još jedno 2 mjeseca i kolega 101 će biti na svom targetu (tj ulazu?)
Ja apeliram da onda ipak potraje još jedno godinu dana :)))