LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako danas ne bude zadnji dan ovog mrcvarenja, moglo bi se ozbiljno posumnjati u ovu izjavu:

"….HANFA je samostalna pravna osoba s javnim ovlastima u okviru svog djelokruga i nadležnosti propisanih Zakonom o Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (NN 140/05) i drugim zakonima, te odgovorna Hrvatskom saboru. Zabranjen je svaki oblik utjecaja na rad Agencije koji bi mogao dovesti u pitanje zakonom utvrđenu samostalnost i neovisnost…"

moze k/p?

Žao mi je što se nisam ukrcao LRH-a [cry]

Šta tezgarenje ispod tezge nije urodilo plodom?

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

imaš info sa sjednice hanfe ili samo zjbvš?

ali ste izašli sa zaradom [proud]

Kune nisu problem, kuna nema

Evo objavljene su odluke sa 52 sjednice i ništa. Bit će da im kao fali još nešto da donesu odluku, iako mislim da ako im ovo sve dosada nije dovoljno, teško da sad postoji još neki ključan dokument koji bi im pomogao. Mislim da im se malo gaće tresu ali neka, takav im je poso…samo da im se džepići ne počnu treset…

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Šta tezgarenje ispod tezge nije urodilo plodom?
[/quote]

imaš info sa sjednice hanfe ili samo zjbvš?
[/quote]

ali ste izašli sa zaradom [proud]
[/quote]

Pozdrav kolege

Žao mi je što nisam ranije prodro unutra, zaista mi je žao.

Ne zajebavam,nego iskreno mislim [embarass]

Sjednica je nebitna za to, zaista nebitna [embarass]

Srdačan pozdrav

A tko ti sad brani da se ukrcaš, ako misliš da će bit pozitivan scenario ima dobre zarade i po 3200 a kamoli po 6000. Prije će biti da se iskrcavaš

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/92484/Fizilici-moraju-dati-ponudu-za-preuzimanje-Magme.html

ovo bi se moglo odnositi i na LRH…"Hanfa odlučuje da je zajednička obaveza sa suprugom Biserkom važeća jer zakon ne poznaje pojam greške ili zabune u stjecanju"

Evo objavljene su odluke sa 52 sjednice i ništa. Bit će da im kao fali još nešto da donesu odluku, iako mislim da ako im ovo sve dosada nije dovoljno, teško da sad postoji još neki ključan dokument koji bi im pomogao. Mislim da im se malo gaće tresu ali neka, takav im je poso…samo da im se džepići ne počnu treset…

Ne mora znaćiti ništa ali vidim da ni "profesori" nisu više toliko aktivni…

A tko ti sad brani da se ukrcaš, ako misliš da će bit pozitivan scenario ima dobre zarade i po 3200 a kamoli po 6000. Prije će biti da se iskrcavaš
[/quote]

Polagano kolega ne brzajte s ishitrenim zaključcima, ne iskrcavam se.

Srdačan pozdrav

New Report

Close