pa nije bilo razloga za čekanje i kod prve objave
može dva mjeseca ali dvije godine što je puno, puno je
ma ovo je sve jedno veliko s
pa nije bilo razloga za čekanje i kod prve objave
Ako se ne varam bio je spor na Upravnom sudu čiju presudu je HANFA čekala, ne vidim da sada postoji slićna prepreka. Strpljen – spašen.
Sve tiho je bilo… Samo napomena: 7.10. objavljena bila je "ekspertiza", a 21.10. je tačno 14 dana nakon toga. I 21.10. HANFA ima sjednicu… Nadamo se, da su sa "ekspertizom" dobili sve materjale i ovaj četvrtak konačno saznamo, kolimo nama vrjede hoteli…
Ma ne treba njima redovna sjednica za to. Ovo im je sigurno br.1 na top-listi prioriteta, tako da čim donesu rješenje, može se očekivati objava na nekakvoj izvanrednoj sjednici ili sl.
Osim toga, vidi se kako su "ažurni" u objavljivaju odluka sa sjednice. Ova zadnja održana u četvrtak 14.10. je bila obznanjena na webu tek u ponedjeljak. Ipak ne vjerujem da bi sličan scenarij bio u slučaju LRH, jer bi to procurilo van u roku keks…..
Ne znam kako vi, ali ja sam već lagano ostario čekajući HANFU da ovo privede kraju….. [yawn]
pa zar ne bi trebali prvo objaviti kad će objaviti odluku tako da svi znamo npr 30.10. u 13:00. kako se zna vani kad idu koje objave i prema tome se gradi taktika trgovanja
pa zar ne bi trebali prvo objaviti kad će objaviti odluku tako da svi znamo npr 30.10. u 13:00. kako se zna vani kad idu koje objave i prema tome se gradi taktika trgovanja
Ovaj ti je dobar!
pa objavili su, uzmite sporazum i zbrojite iznose tužbenih zahtjeva pa podjelite sa iznosom novca i dionica, na tu "krumpir šalatu" nadodajte zatezne kamate i to je ta cifra [lol]
Ako neda ponudu od 6000 idemo svi zviždati u latinicu