ipak gubi razliku. definitivno nije isto kupit po x ili x+% a prodati u oba slučaja po y
ne gubi…samo dobiva manje, ovisi s kojeg gledišta gledate…
@milion
To nije razlog.Vi to vjerovatno dobro znate.
SNHO je netransparentan holding koji će platiti nešto "puno više" nego je namjeravao.
I to je to!!!
Pozdrav
od kud to da će platiti više nego šta je očekivao? ti znaš koliko je očekivao platit? ti možda znaš koliko će platit? imaš li možda inside informaciju?
vidim da je svima sve jasno, a tko onda prodaje po 25xx, valjda oni kojima nije sve jasno .. ili.. ?
od kud to da će platiti više nego šta je očekivao? ti znaš koliko je očekivao platit? ti možda znaš koliko će platit? imaš li možda inside informaciju?
[/quote]
Naravno da znam kao i svi ostali.Predložio je tromjesečni burzovni prosjek u prijedlogu ponude za preuzimanje što je i objavljeno na ZSE(između 2200-2300).
Koliko će platiti ne znam,ali neće manje od cijene stjecanja,a kolika je ona,odlučuje Hanfa.
Pozdrav
[/quote]
Naravno da znam kao i svi ostali.Predložio je tromjesečni burzovni prosjek u prijedlogu ponude za preuzimanje što je i objavljeno na ZSE(između 2200-2300).
Koliko će platiti ne znam,ali neće manje od cijene stjecanja,a kolika je ona,odlučuje Hanfa.
Pozdrav
[/quote]
.hanfa je odlučila ali su se mali dioničari bunili…snho je po zakonu objavio ponudu za preuzimanje prije mj.dana(nemojte me sad hvatat za datume )..sad će se vidjet između vaših odvjetnika ko je jači :)inače po meni bi trbali dobiti 5000 po dionici i to OSTOJA ZNA (ne da mi se raspravljat o prvom prijenosu iz 2007 ali zna se kolko je bila dionica lrh,zna se kaj se desilo i čije obveze sada snho mora ispuniti) zato prestani fantazirat o nekim preplaćenim poslovima…ostoja može jedino manje platit i bojim se da će tak i biti. u svakom slučaju ,po meni, slijedi sex jer se i jedna i druga strana bude žalila blabla bla i nikad kraja cijeloj priči. jedina sigurno je da u imovini snho po novom postoji xy novih dionica lrh koje imaju neku tržišnu vrijednost…ukoliko sam neš predvidio ili nemam neki novi info koji mijenja cijelu priču uvažite isprike ali ne pratim ove 2 dionice jer mi nije na kraj pameti ulagat u tak neš
kaj ako prođe sn punuda na primjer 3200
Opatija je i dalje u obvezi.