LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

jedino što mene u cijelom tom dokumentu brine su stranice 15 i 16 u kojima se lijepo nabraja postupanje HANFA-e po političkoj naredbi. Doduše, koliko se sjećam, onda još Samodol nije bio tamo, ali postoje i neki kasnije primjeri u kojima je vidljivo da se tu baš nije nešto promijenilo. Ili pušu neki drugi vjetrovi?

Ono su ipak bila neka druga vremena i nije se radilo,koliko je meni poznato,o Hanfi već o
Komisiji za vrednosne papire.
Hrvatska se ipak pretvara u pravnu Državu odmicanjem pristupnih pregovora za EU.
Ovo je dobro za nas,male dioničare.
Pozdrav

he he.. stranica 22 je još zanimljivija.. dobro štivo moram priznati 🙂

58 komada po asku u jednom cugu…..
Izgleda da je konačno odzvonilo štoperima cijene….. [thumbsup]

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Mislim da je ako netko potražuje 100 kuna, i ako on tvrdi da se odrekao 50% potraživanja, i ako mu se za taj ostatak potraživanja da jedna dionica nečega, Onda je tu dionicu on platio 200 kuna (a ne 50), jer je time što se odrekao dijela potraživanja sam sebi povisio cijenu dionice koju uzima u zamijenu za novac. To je moje mišljenje o dijelu u kojem ostoja priča da se odrekao nekog dijela potraživanja. Razmislite malo o ovome pa ćete vidjeti da drži vodu. s druge strane ako je cijena dionice na neki način utvrđena prije dogovora, onda se neko može odreći dijela potraživanja. Ako cijena nije utvrđena onda je njegova cijena stijecanja dionice 100 kuna.

aj ponovi još jednom [pray]
[/quote]

pa ovako:,

1. slučaj: Ti si mi dužan 1000 kuna. Nemaš para nudiš mi auto. Ja pristajem. Dakle prihvatio sam da auto vrijedi 1000 kuna.

2. slučaj: Ti si mi dužan milju kuna. Nemaš para. Nudiš mi pola auta. Ja pristajem i izjavljujem da sam dobio pola auta i da sam se u stvari odrekao pola duga. Drugim riječima trebao sam dobiti 1000 kuna a dobio sam pola auta. DAKLE POLA AUTA SAM STEKAO ZA 1000 KUNA IZ ČEGA SLIJEDI DA CIJELI AUTO VREDNUJEM 2000 KUNA u ovom slučaju.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

i još kaže Tešija….

da bi RH prihvaćanjem ove nagodbe samo na dionicama LRH uštedjela 636 mil.kn ili 87 mil €…….

a što ono kaže Ostoja , koliko je ono dobio….

[proud]

Interesantno! Od kada je stigla str. 30, krenulo lupanje po asku!?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

počinje li konačno utrka….?????????

@fin čovjek

1. kristalno jasno
2. jasno ali se ne mogu složit [thumbsup]

još 21 komad do 2700…navali narode…. [lol] [lol] [lol]

Prvo se uzimalo zdravo za gotovo da je u igri samo tromjesečni prosjek……onda se spominjala nominala…..a sad kad prave cifre konačno izlaze na vidjelo…..bit će uskoro jeftino i ovo malo jada izloženo na 4,5k….. [wink]

ako mi investor dobro radi, još samo 89 komada na prodaji uopće [thumbsup]

New Report

Close