LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@101
Nešto dugo odluke HANFE sa 49. sjednice nisu objavljene. Da ne čekaju kraj današnjeg trgovanja zbog cjenovno osjetljivih nformacija? Vidjet ćemo.

moš se mislit bilo bi bidu ili asku po par stotinu kom

po pitanju skupstine ne mozemo bas pisati na forumu sto cemo poduzeti 😉 nisu ni oni najavili da ce dodati clanak 5 u izmjenu statuta (dokap).. Dakle polako. Ideje na pm ili mail

@101

Nešto dugo odluke HANFE sa 49. sjednice nisu objavljene. Da ne čekaju kraj današnjeg trgovanja zbog cjenovno osjetljivih nformacija? Vidjet ćemo.

još ništa od objave … možda sjednica još traje ? 🙂

pa kog oni zezaju
ante ante

http://www.hanfa.hr/index.php?ID=0&AKCIJA=230&LANG=&vijestid=731

i dalje se zna da se ništa ne zna 🙂

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

.

Mislim da je ovo dobro!!! Konstatirano je da je "expertiza Tešije" bitno utjecala na sklapanje nagodbe!!!
Unutra se moraju nalaziti neke brojke!!!
I čini mi se da po ovome SNHO treba preuzeti moguće obveze od Opatije i dr.!!!
Molim i druga mišljenja.
Pozdrav

Mislim da je ovo dobro!!! Konstatirano je da je "expertiza Tešije" bitno utjecala na sklapanje nagodbe!!!
Molim i druga mišljenja.
Pozdrav
[/quote]
nisam pravnik ali laički zaključujem da malo po malo sve će biti utvrđeno što za nas može biti
samo pozitivno
za razliku od ostoje koji od početka sve skriva(znači da neide mu u prilog)
sve je to mogao već odavno sam dostaviti hanfi da mu je odgovaralo
zato pustimo hanfu da u miru radi posao koliko god treba da se sve rasčisti
očito je da hanfa ima poštene namjere
sad se može samo pokrenuti lavina javnosti protiv ovakvog sporazuma
a to je prvestveno ostojin problem
da je dao ponudu 6k sve bi već bilo gotovo,zaboravljeno
ali nije mu bilo dosta lrh na dlanu,sad može izguti sve
možda ni za nas nije najbolje ali nismo mi krivi što je on nezasitan

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Molim i druga mišljenja.
Pozdrav
[/quote]

ASko može samo malo pojašnjenje – zašto misliš da po ovome snho treba preuzeti potraživanja od opatije?
Meni se čini samo da snho preuzima obveze HFP-a , kao što piše i u sporazumu. E sad, nemam sad baš vremena sve bolje prokopat, ali mi se čini da je jedna od stvari koju je sporazum opatija-vlada iz 2007 (valjda je bila 2007) donio, bila i ta da će država (pretpostavljam hfp) opatiji nadoknaditi dionice kupnjom na burzi ili slično u slučaju da opatija iz nekog razloga izgubi dionice. To je sve iz razloga jer je tada postojala mogućnost da snho sudskim putem dobije nazad dionice (mislim oko 87%)njih koje su mu bile dodijeljene pa oduzete. E sad koliko kužim oni misle to izvest ovako: poništi se sporazum iz 2007. Snho dobija sve dionice liburnije s tim da 25%+1 odmah prebacuje opatiji iz razloga jer sad HFP mora opatiji nadoknadit izgubljene dionice i time ustvari razrješuje sve obveze HFP-a. U cijeloj priči i daljese nezna cijena stijecanja a vlada misli da će nova ponuda opatije morati biti ista kao i ponuda snho-a. Sve je još uvijek jednako zapetljano kao i prije, jedino je evidentno da se hanfa trudi raspetljat stvari i svaka im čast. Bravo Samodol.

Neke će dionice vrijditi više od sadašnje cijene. Puno puno više. Donirajte humanitarnoj organizaciji po vašem izboru klikom na ovaj link http://www.thenonprofits.com

Očito je nešto tu sumnjivo.

New Report

Close