LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kao što znam, dokap ne može ispod nominale., jer bi inače išlo za razvodnavanje temeljnog kapitala. Onda ispod 3200 ništa od dokap?

Kao što znam, dokap ne može ispod nominale., jer bi inače išlo za razvodnavanje temeljnog kapitala. Onda ispod 3200 ništa od dokap?

Kolega znanac mi je javio.
Ne mora biti ta cijena!
Uglavnom mora odobrit skupstina, a kod lrh, po novome, nadzorni (tome je i sluzila izmjena statuta).

Dujmiću, drugovi iz SDP-a,
Da li sada polako razumijete kakva pušiona su vaš "kontrolni paket"? Vrijedi vam isto kao i mojih 20 komada!

[shocked]

Kao što sam već jednom spomenuo, mi mali dioničari se nemamo zašto braniti pred bilo kakvim ispadima koji se mogu pročitati u novinama, svoje dionice smo pošteno kupili po tržišnoj cijeni i samo tražimo da se sprovodi zakon. Zato molim kolege da se ne pravdaju i ne objavljuju tko je kad i po kojoj cijeni što kupio. Opatija je i dalje u obvezi, a SN Holding bi trebao dati bolju ponudu da dokine obvezu Opatije. Održimo dostojanstvo i tražimo poštivanje zakona.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

@Funky
Prilično sam siguran, da ISPOD nominale dokapitalizacije nema – jer ako bi bilo to moguče. temeljni kapital bi mogao iznositi i manje nego broj dionica x nominalna vrijednost, što je samo po sebi nonsens. Slažeš se?

Kao što sam već jednom spomenuo, mi mali dioničari se nemamo zašto braniti pred bilo kakvim ispadima koji se mogu pročitati u novinama, svoje dionice smo pošteno kupili po tržišnoj cijeni i samo tražimo da se sprovodi zakon. Zato molim kolege da se ne pravdaju i ne objavljuju tko je kad i po kojoj cijeni što kupio. Opatija je i dalje u obvezi, a SN Holding bi trebao dati bolju ponudu da dokine obvezu Opatije. Održimo dostojanstvo i tražimo poštivanje zakona.

Slažem se!!!!!!!
[thumbsup] [thumbsup]

@Funky

Prilično sam siguran, da ISPOD nominale dokapitalizacije nema – jer ako bi bilo to moguče. temeljni kapital bi mogao iznositi i manje nego broj dionica x nominalna vrijednost, što je samo po sebi nonsens. Slažeš se?

a zašto ne bi mogli? izdaju novu seriju dionica npr. LRH-R-B i stave za nju nominalu npr. 1600 kn…

moje pisanje je moje osobno mišljenje, nije savjet ili poziv za kupnju ili prodaju dionica!

Kolega, slažem se s Vašim riječima 100%.

Kamelija, simbol Opatije!

@hodor
U pravu si.

kak malo vjerujemo u sudstvo i hanfu
pogled na kupnju sve govori još bu smo
sretni sa 2250 jadna smo mi nacija

@Funky

a zašto ne bi mogli? izdaju novu seriju dionica npr. LRH-R-B i stave za nju nominalu npr. 1600 kn…
[/quote]

Ili recimo povlaštene (kao kod ADRISA) koji ima različitu cijenu. Sad kad mogu mijenjati statut mogu puno toga … i sve unutar zakona.
Ako im je želja kasnije prodat firmu u cjelini biti će dobro za nas male.
Ako ju misle cijepkati i prodavati na komade onda naravno da nije.
[bye]

ma nek skajla opatiju i dujmića

Ma oni su se "skajlali" sami… I naravno netko im je drugi za to kriv, a ništa nisu poduzeli da aktivno sudjeluju u rješavanju problema. Da ne kažem da su odlučili nagodbu potpisati tek nakon objave ponude od SNHO i time si odgodili eventualno priznavanje glasova na skupštini..

New Report

Close