LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@spiderman
Kolega, Vas dakle vodi "sindrom susjedove krave".
Ako ja nisam dobio više od 2500 kuna za dionicu,zašto bi oni?
Da li se to možda zove zavist?
Pozdrav

Spidere,
ako može, koja te onda zvijezda vodilja vodi da toliko postova staviš na ovom forumu na kojem nemaš nikakva interesa?
😉 [pray]

Imam interesa za sve dionice koje mogu donijeti dobar, a posebno extra profit, tako sam imao i za LRH. No, kada sam realno sagledao stvari i dobro proučio sva događanja, odlučio sam ne ulaziti ponovo po ovim razinama. Bio sam u LRH kada je Opatija trebala dati ponudu, nedugo zatim prodao po malo većoj cijeni i nisam se više previše ostvrtao na nju do nedavno. Kupio je jesam oko 2000, ali i prodao po 2500 kn. Naravno da onda i pratim što se događa sa svim. Opet ponavljam, volio bi da dobijete 6000 kn, ali ne vidim tu mogućnost. Ostoja se pokazao kao dostojan igrač i nadigrao je RH, stoga mislim da će lako nadigrati vas male!
[/quote]
Iskreno ne znam koliko imaš dionica ali ako te ova u kojoj nemaš nikakv interes privlači s toliko postova, možeš li mi pokazati neki forum gdje imaš više interesa (da vidim broj postova) jer bi tamo sve trebalo vrvjeti od tebe….
[lol]

Što se se uhvatili tako, danas ste napisali 20 stranica na LRH?

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Dakle, na stranicama HANFE objavljenje odluke zadnje sjednice i na žalost, još nema rješenja.

@Spider
dva zadnja posta 74% i 100%
Dakle i profesor te voli i ne daje ti jedinice.
Iz toga zaključujem da je i "profa" altruista kao i ti i na ovom forumu je čisto iz nematerijalnih pobuda.

A možda se vas dvojica (dvoje, dvije) i poznajete??
[smiley]

eto da se ne brinete za mene.. Ja sam skocio u baranju na fis i decideci.. U ponedjeljak nastavljomo..

"Izvornih malih dioničara najvjerojatnije i nema u Udruzi zato što svoj interes ne vide na tržištu nego u razvoju tvrtke što bi povećalo vrijednost dionice. Neki na dionicu gledaju kao na obiteljsko srebro te ih nisu prodavali niti kada je cijena bila najviša."

http://www.poslovni.hr/vijesti/udruga-malih-dionicara-ne-predstavlja-radnike-lrh-158880.aspx

Kao da živimo u zemlji meda i mlijeka. [smiley] Samo moglo bi se "dogodit" da se "sutra" delistiraju dionice s burze, pa će se obiteljsko srebro prodavat preko oglasnika. Ima moja majka sličnog "obiteljskog srebra" samo je pitanje jel bi ga i preko oglasnika mogla prodat. Opet se vraćamo u mračno doba 90-ih, kad su se dionice dijelile šakom i kapom, a radnici otplaćivali 100 i više DEM. Onda je išla druga faza, trampa radničkih dionica za odojke i radna mjesta. Tako sad imamo finu uglađenu elitu i velike poduzetnike.

Zašto ovih 60-ak% dionica LRH nisu raspoređene na račune ratnih stradalnika i invalida čije su izvorno trebale i biti? Danas se za prognanički paket ne može dobiti ni 30 000 kn. A dobili su kupone prije 13 godina. Ali eto čekaju da vrijednost firme naraste što bi povećalo vrijednost dionice. Sad im je sigurno puno lakše. Početkom godine VLHO niste ni mogli prodat osim u oglasniku. Jel to način zbrinjavanja ratnih prognanika i stradalnika? Ali najbitnije da neki vode brigu o Nikoliću. Eh da je bar onda bio netko poput Nikolića pa digo frku.

Dražene samo nastavi. Tvoji mali dioničari i "veliki špekulanti" su uz tebe!

Only God, Muammar and Libya!

znao sam ja da će ovdje biti jedna velika igra živaca, politike i prava koja uopće nemaju veze sa fundamentima dionice i svako miješanje u ovu priču je samo gubitak vremena…

…no ovdje ima dioničara koji su ulazili na 6000 i više i zato respekt barem prema njima !

Još imaš čuču ispod nicka, pa malo respekta prema starijim članovima nebi škodilo!

Hehe, vjerovatno ja pratim ovaj forum prije od tebe , jer ga pratim od njegovog početka( a prije njega sam pratio onaj drugi sa "Brojem 1" , ako ti to nešto govori ) , no do sada se nisam uključivao i zato nemoj suditi po nekom datumu kada se netko uključio :-)) !! I normalno, napast ću svatkoga tko bez neke ograde trpa sve dioničare u isti koš .

Opet se vraćamo u mračno doba 90-ih, kad su se dionice dijelile šakom i kapom, a radnici otplaćivali 100 i više DEM. Onda je išla druga faza, trampa radničkih dionica za odojke i radna mjesta. Tako sad imamo finu uglađenu elitu i velike poduzetnike.

Kao što mnogi vjerovatno znaju ratni stradalnici su debelo prevareni sa dodjeljivanjem dionica – obećano im je bila protuvrijednost od 7000 DM – oko 26,600 Kn , a na kraju se to svelo ( za one koji su upisali u Pifove ) na najviše 1500 kn !Tek rijetki sretnici koji su svojim " neznanjem " upisali neke druge dionice ( npr. Atlantsku plovidbu ) i godinama nisu prodavali su došli do neke love, no velika većina je prodala još dok su bili u progonstvu – ljudi su bili needucirani što se tiče dionica i nisu vjerovali da bi u budućnosti nešto mogli zaraditi, a tu je Ostoja sa klapom odigrao za sebe jer mu je država to i omogućila !

…no ovdje ima dioničara koji su ulazili na 6000 i više i zato respekt barem prema njima !

Još imaš čuču ispod nicka, pa malo respekta prema starijim članovima nebi škodilo!

Hehe, vjerovatno ja pratim ovaj forum prije od tebe , jer ga pratim od njegovog početka( a prije njega sam pratio onaj drugi sa "Brojem 1" , ako ti to nešto govori ) , no do sada se nisam uključivao i zato nemoj suditi po nekom datumu kada se netko uključio :-)) !! I normalno, napast ću svatkoga tko bez neke ograde trpa sve dioničare u isti koš .
[/quote]

Naravno, ovaj post se odnosio na spidermana !

evo mene, nakon malo odmora… Naravno da sam očekivao da će se igrati i prljavo, ali nema veze.. pregrmiti ćemo i to. Dakle nekoliko činjenica, možda ih i znate ali neka se ponove:

za clanstvo u udrugu se prijavilo 111 dionicara
nisam uzimao podatak jesu li bivsi ili sadasnji radnici LRH i ni ne namjeravam (nije bitno) ali ih ima
27 clanova ima 10 i manje dionica!
37 clanova ima od 11-30 dionica

Što se tiće mene osobno, eto ja sam odabrao da izađem iz anonimnosti i postanem meta. No neka taj koji je poslao novinarima pismo kaže kakav nas predsjednik udruge treba predstavljati, visinu, broj dionica, kada i po koliko ih je trebao kupiti, koliko bivših žena smije imati i mislim da između nas 111 bi mogli naći nekoga pa da se onda koncentriramo na ono što govorimo i ukazujemo, a ne na moju malenkost

Po pitanju uticanja na tržište, tražio sam zaustavljanje trgovanjem LRH iz istih razloga, obavjestio HANFA-u o našoj inicijativi i udruživanju, poslao naše stavove na 3 stranice u obliku izjava za medije i u svakom obračanju bio vrlo pažljiv sa izjavama o cijeni dionice. Ponovio sam 100 puta da mi ne tražimo za dionicu nikakav određeni iznos nego da se proces privatizacije i preuzimanja odvija transparentno i po zakonu.
Ja sam za razliku od druge strane (tko god da to je pa šalje anonimke novinarima) za svoje postupke i izjave spreman odgovarati.

New Report

Close