Zašto Dražen nije napravio ovakvu frku kad su Grad Opatija i općine bile u obvezi javne ponude??? Tu je barem bilo sve čisto po zakonu, a kako on kaže bio je dioničar LRH i tada!
[/quote]
Možda je čovjek " ipak previše vjerovao u institucije pravne države " – što ti kažeš ??
Sve je meni ovdje postalo jasno odavno! Onaj tko je imao i kupio dionice LRH po 1500 ili 1700 kn, dobro je prošao i uopće se ne žali. Ista je stvar sa SN Holdingom, ako si ga kupio po 80 ili 100 kn, sve ok!
Problem je u vama špekulantima koji ste prekasno ušli ove dvije dionice, po 2500 (LRH) ili 230 kn (SNHO). E, hebiga! Nemože sve biti uvijek kako si zamisliš, a lijepo ste vi to ovdje zamislili!
[/quote]
Ako ti je sve tako " jasno " onda ti je također " jasno "da tržište kapitala postoji da bi netko zarađivao , a netko gubio , a ako si ti slučajno " MALI " dioničar – tvoj tekst vodi na sasvim drugu razinu !!Možda to nemožeš – ili nećeš da shvatiš , no ovdje ima dioničara koji su ulazili na 6000 i više i zato respekt barem prema njima !
U toku je objava odluka jučerašnje sjednice Hanfe. Mislim, da za nas ništa zanimljivog.
Čekaju oni Upravni sud.
A kako nisu dužni reći u kojoj je fazi postupak, mogu rastezati koliko žele. A u isto vrijeme Ostoja radi kao da je sve već platio.
U toku je objava odluka jučerašnje sjednice Hanfe. Mislim, da za nas ništa zanimljivog.
Ah, pa da je jucer bila odluka valjda bi vec neki čovjek sa dobrim sluhom odradio čišćenje. Diskretno naravno hahaha… a jesmo baruština od zemlje.
…no ovdje ima dioničara koji su ulazili na 6000 i više i zato respekt barem prema njima !
Još imaš čuču ispod nicka, pa malo respekta prema starijim članovima nebi škodilo!
Što se mene tiče, ja nemam ništa protiv da vam Ostoja plati 6000 kn po dionici, samo realno gledam na stvari i skoro da ne vidim nikakvu mogućnost za takvo nešto!? Nemam dionice LRH, a možda zato nemam ni emocija kao vi, no očito vam to malo brka razum. Sretno!
Još imaš čuču ispod nicka, pa malo respekta prema starijim članovima nebi škodilo!
Što se mene tiče, ja nemam ništa protiv da vam Ostoja plati 6000 kn po dionici, samo realno gledam na stvari i skoro da ne vidim nikakvu mogućnost za takvo nešto!? Nemam dionice LRH, a možda zato nemam ni emocija kao vi, no očito vam to malo brka razum. Sretno!
[/quote]
Spidere,
ako može, koja te onda zvijezda vodilja vodi da toliko postova staviš na ovom forumu na kojem nemaš nikakva interesa?
😉 [pray]
Spidere,
ako može, koja te onda zvijezda vodilja vodi da toliko postova staviš na ovom forumu na kojem nemaš nikakva interesa?
😉 [pray]
Imam interesa za sve dionice koje mogu donijeti dobar, a posebno extra profit, tako sam imao i za LRH. No, kada sam realno sagledao stvari i dobro proučio sva događanja, odlučio sam ne ulaziti ponovo po ovim razinama. Bio sam u LRH kada je Opatija trebala dati ponudu, nedugo zatim prodao po malo većoj cijeni i nisam se više previše ostvrtao na nju do nedavno. Kupio je jesam oko 2000, ali i prodao po 2500 kn. Naravno da onda i pratim što se događa sa svim. Opet ponavljam, volio bi da dobijete 6000 kn, ali ne vidim tu mogućnost. Ostoja se pokazao kao dostojan igrač i nadigrao je RH, stoga mislim da će lako nadigrati vas male!