S obzirom da je sporazum objavljen 09.09 te ako je dovoljan da zahtjev bude valjan i potpun onda bismo do 23.09. trebali znati odluku Hanfe.
Ne mogu tvrditi ali mislim sam da se Hanfa nije zadovoljila sporazumom. Iz istog teško da se može nešto iščitati jer bi to onda i mi mogli išćitati. Problem je ako postoji i nekakav dodatni dogovor u kojem pišu detalji. Mi ga nismo tražili jer ne znamo da postoji.Možda Hanfa radi ono što smo mi napravili a to je da smo povadili brojke iz predmeta koji su navedeni u sporazumu, pa računaj cijenu. Vidimo da je vještaku trebalo nekoliko mjeseci za to. I ako su to napravili i nešto izračunali a onda ne paše ostatak dokumentacije (garancije i sl.) pa su onda moraju i za to tražiti dopunu. Budući da SNHO i HFP sigurno daju tražene informacije na kapaljku to traje. Eto možda sad zatraže i ovo vještačenje koje se spominje danas. Budući da je Granić izjavio da se radi o 1,8 milijardi ja se ne bunim da to bude temelj za izračun no evo sad će me se odmah optužiti za gramzljivost 🙂
Šalu na stranu, u izračunu koji smo poslali Hanfi i to po pitanju izračuna cijena stjecanja je na razini 5300 kuna. Rekao sam i jučer da je tu negdje blizu i realna vrijednost kompanije. (Ne mogu vjeroavti da sam svojom odokativnom metodom pogodio tako blizu) Dakle ne radi se o nikakvim nerealnim novcima. Nerealna je vrijednost na tržištu, a ista je razlog nekih sasvim drugih parametara.
Nije ovo jedina potcjenjena tvrtka i dionica na tržištu. Ali ovu je baš sad Vlada odlučila privatizirati. Pomalo nespretno i naivno ili su znali za scenario? Jeli Ostoja nategao samo Opatiju ili je dovoljno jak da može ovako izigrati i vladu? Malo mi je čudno da se usudio napraviti ovo jučer Opatiji s obzirom na Čobankovićeve izjave o rješavanju situacije na opće zadovoljstvo svih (naravno ne baš svih tj. nije on znao da mi postojimo inaće bi i nama rekao da ne brinemo i da će sve biti ok)
evo za drage kolege malo razbibirige za rješavanje nakupljenog stresa
http://www.igra.hr/igre/9/samo-na-igrahr/681/glavonje/
Pozdrav!
Do sada nisam bio ukljucen u forum.
Inace sam dionicar LRH .
Pitanje za g. Dražena -predsjednika Udruge malih dioničara:
Da li je Udruga registrirana?
Navodno je informacija iz LRH da Udruga malih dionicara nije registrirana.
Hvala na odgovoru
Evo iz prve ruke, Udruga je osnovana kao Udruga bez pravne osobnosti zbog brzine i kao takva po svemu je izjednačena sa ostalim udrugama koje imaju pravnu osobnost i mora djelovati u skladu sa Zakonom o udrugama. Ja sam osobno preuzeo na sebe zapravo veću odgovornost jer na taj način i osobno odgovaram kao osnivač. Limit je npr nemogučnost financiranja od državnih institucija ali to nije ni bilo namjera. Na osnivačkoj skupštini donešena je odluka o pokretanju registriranja udruge, izglasan statut, Upravni odbor, predsjednik. Registracija je pokrenuta i ovih dana se nadam da ćemo otvoriti i žiro račun, pečat smo već napravili, te trebamo dobiti OIB, statistički broj itd. Zbog brojnih drugih obaveza to ide nešto sporije nego što je moglo biti no morao sam vagati što je važnije.
Ne mogu baš sve pisati po forumu i na mailove ali bilo je i nekih komplikacija koje baš nisu za "javnost" jer ja ne znam baš tko sve ovo ćita.
Hvala, inaće na našim stranicama objavljen je i osnivački ugovor, a evo odmah stavljam i statut ako već i nisam.
Hvala na razumijevanju i što ste me podsjetili da to objavim
A što hanfa više čeka? Njihovom kilavošću Ostoji je omogućena ova akcija jučer.
Gradonačelnik Dujmić danas vidimo ne stvara nikakvu graju glede toga. Pun sam teorija zavjere i u Hrvatskoj se one uglavnom pokažu točne.
A što se tiče Dujmića, kako on i ostali gradonačelnici mogu danas stvarat graju kad ih je jučer Ostoja odmah poslije skupštine dobro najeo i napio.
Dujmić je na skupštini izgledao potpuno smireno kad se čitao članak o mogućoj dokapitalizaciji i mislim da uopće nije shvaćao što ga je snašlo. Neznam kako je njemu prisjeo ručak ali nadam se da gradonačelniku M Drage nije, jer sam mu taman prije tog ručka sa Ostojom uspio objasnit što ih je snašlo. Da sam ja na njihovom mjestu vjerojatno bi poslije tog ručka dugo boravio u WC-u, i ne zato što bi se najeo nego od muke.
A što hanfa više čeka? Njihovom kilavošću Ostoji je omogućena ova akcija jučer.
Gradonačelnik Dujmić danas vidimo ne stvara nikakvu graju glede toga. Pun sam teorija zavjere i u Hrvatskoj se one uglavnom pokažu točne.
A što se tiče Dujmića, kako on i ostali gradonačelnici mogu danas stvarat graju kad ih je jučer Ostoja odmah poslije skupštine dobro najeo i napio.
Dujmić je na skupštini izgledao potpuno smireno kad se čitao članak o mogućoj dokapitalizaciji i mislim da uopće nije shvaćao što ga je snašlo. Neznam kako je njemu prisjeo ručak ali nadam se da gradonačelniku M Drage nije, jer sam mu taman prije tog ručka sa Ostojom uspio objasnit što ih je snašlo. Da sam ja na njihovom mjestu vjerojatno bi poslije tog ručka dugo boravio u WC-u, i ne zato što bi se najeo nego od muke.
[/quote]
Dao ti 100 a imas 25%.
Dakle, troje prije su ti dala jedinicu. Iako je to jedan te isti lik s 3 nicka.
Zašto?
Jer si rekao istinu. A to nekoga boli i smeta. Kao što će smetati svaki puta kada ideš protiv Ostoje ili za male dioničare!
Evo nazvao sam Gržina (načelnik Lovrana) jer sam mu obećao da ću se javiti nakon skupštine, a malo da zadovoljim i svoju sujetu i kažem: "jesam li vam rekao" No stav je isti, mali dioničari su i dalje neprijatelji br 1. a Ostoja im je objasnio i obećao da će sve biti ok. (Dakle ovo na GS je bila samo šala 🙂 ) Da se mi ne brinemo za njih, da oni imaju situaciju pod kontrolom. Ok. Ja sam mu samo rekao da je lisica u kokošinjcu, i mislim da tu nema smisla više razgovarati. No ima tamo i drugih ljudi koji se bave politikom, možda njih zanimaju i njihovi sugrađani koji su dioničari, a i sudbina LRH. Pretpostavljam da oni nisu bili pozvani na ručak, potapšani po ramenu i progutali priču: da će sve biti ok. Neka stisnu malo sad čelnike.
quote=drazenni]
Evo nazvao sam Gržina (načelnik Lovrana) jer sam mu obećao da ću se javiti nakon skupštine, a malo da zadovoljim i svoju sujetu i kažem: "jesam li vam rekao" No stav je isti, mali dioničari su i dalje neprijatelji br 1. a Ostoja im je objasnio i obećao da će sve biti ok. (Dakle ovo na GS je bila samo šala 🙂 ) Da se mi ne brinemo za njih, da oni imaju situaciju pod kontrolom. Ok. Ja sam mu samo rekao da je lisica u kokošinjcu, i mislim da tu nema smisla više razgovarati. No ima tamo i drugih ljudi koji se bave politikom, možda njih zanimaju i njihovi sugrađani koji su dioničari, a i sudbina LRH. Pretpostavljam da oni nisu bili pozvani na ručak, potapšani po ramenu i progutali priču: da će sve biti ok. Neka stisnu malo sad čelnike.
[/quote]
Imaju situaciju pod kontrolom ?? Možda su određeni ljudi podmazani da imaju stvari pod kontrolom, a poslije će kojekakvim pravnim manevrima – iznad i ispod stola morati objašnjavati svojim sugrađanima kako oni ustvari nemogu ništa napraviti, odnosno pushing rođo! Nemogu se oteti dojmu da se grad nekim tajnim dogovorima nije dogovorio s Ostojom, no Ostoja je već povukao prvi šahovski potez.Pitanje je kada slijedi mat, to jest završni udarac kojim će Opatija popušiti do kraja,no nadam se da nas male neće moći tako matirati, pa makar morali ići i na sud pravde ![
ili je veliki naivac ili je veliki glumac(za lovu naravno)
preporuka od ostoje [lol] [bye]
dujmić kao da je pao s marsa prije pet minuta pa u životu nije čuo za ostoju i njegovu
priču o životnom uspjehu.
šta se taj toga u životu naobećavao to crna rupa nebi mogla progutat odjednom
@ruki
Mislim da Opatija i dr. "neće nikako popušiti do kraja".
Ako ikome spremaju ili žele "pušionu" to smo mi mali dioničari.
Naravno da treba učiniti sve sukladno poz. Zakonima da ih spriječimo u tome.
Pozdrav