LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kolega jajar za vašu informaciju ja neću prodavati ni po 6000kn, što sam mislio prodat, prodao sam. ovo ostavljam

pa to je baš dražesno, cijelo vrijeme piskarao si ovdje kako nemaš LRH, već da se boriš i pišeš ovdje radi prava i pravde, za bolju budućnost dioničarstva u rvata i bla bla
pretpostavljao sam da si se skrivao iza tih floskula, a da ipak imaš dionice
toliko o iskrenosti i moralu malih dioničara [bye]

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

Gledao sam sad latinicu … he,he ..svetu hrvatsku zemljicu su prodavali po 5 EUR/m2. A narodu
prodavali priče o svetoj geri i piranskom zaljevu.

ma maratonci su k za vas
nemrem si pomoć negoda cijeli dan budem na forumu
ps možda bi nekom mogli prodat aut.prava za sapunicu

Draženi, a možda bi bilo dobro da kontaktiraš Denisa Latina da vidiš dali ga zanima ova tema ??

odlična ideja

100tka za rukija

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Gledao sam sad latinicu … he,he ..svetu hrvatsku zemljicu su prodavali po 5 EUR/m2. A narodu
prodavali priče o svetoj geri i piranskom zaljevu.

da ali nažalost ne na vrhu velebita (vjerojatno ni tamo nebi prošla ova cijena)
nego na obali prvi red do mora
bravo za jakovčića
istarskog sanadera

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Jajaru nisi mi reka da li misliš da bi ponuda od 2300 prošla u bilo kojoj pravnoj državi?

prošlo bi u svakoj državi gdje lisci uspiju pronaći odgovarajuću rupu/prazninu u propisima. vlada i SNHO su je našli i to koriste, a imaju još neka rješenja u rukavu koja će potegnuti u krajnjoj nuži, ali o tom -potom

@ Jajar
Pa pobogu čovječe zašto ne zaraditi, pa i debelo ; zašto ne ?

zaradite ako možete, samo nam nemojte ovdje palamuditi o borbi za prava dioničara, poštenju i ne znam čemu.
ovo je bitka za pare i tko se bolje snađe u prljavoj igri, taj će pobijediti.
sve strane u ovom sporu smatram amoralnima na određen način
[/quote]

Šta je amoralno u tome što ja želim da se javno kaže cijena sjecanja i da se po toj cijeni odradi ponuda? Jer to je ona cijena po kojoj je SNHO dobio LRH i to je cijena po kojoj mora ići ponuda. Da li je u redu da je SNHO prebio dug po recimo 4500 kn po dionici, a obvezu će odraditi po 2300?
Možda je neprimjereno da ja tražim 4000 5000 6000 kuna po dionici jer sad vrijedi 2300? Kakve to veze ima sa zakonom o preuzimanju? Takva odredba o neprimjerenosti ne stoji u zakonu.
I meni je neprimjereno da sam dobio 500 kn duga struje, pa ću svejedno platit.

Only God, Muammar and Libya!

ne znam što se palite na jajaru…

www.lociraj-popust.com

kolega jajar za vašu informaciju ja neću prodavati ni po 6000kn, što sam mislio prodat, prodao sam. ovo ostavljam

pa to je baš dražesno, cijelo vrijeme piskarao si ovdje kako nemaš LRH, već da se boriš i pišeš ovdje radi prava i pravde, za bolju budućnost dioničarstva u rvata i bla bla
pretpostavljao sam da si se skrivao iza tih floskula, a da ipak imaš dionice
toliko o iskrenosti i moralu malih dioničara [bye]
[/quote]

koleg pišete gluposti, pronađite sve moje postove pa pročitajte ako vas baš zanima. Na svim dionicama drukate na pad i na svima se naslađujete, bilo bi vam bolje da uzmete neku knjigu i zagrijete stolicu, jer će te svoje neznanje skupo plaćati kao i do sad.

Zakon o preuzimanju dioničkih društava, članak 25.:

"(1) Kada je zahtjev ponuditelja nepotpun ili nerazumljiv ili uz zahtjev nije dostavljena ponuda za preuzimanje i sve isprave iz članka 22. stavka 3. ovoga Zakona, Agencija će od ponuditelja zatražiti da uredi zahtjev i dostavi nedostajuću dokumentaciju te odrediti rok u kojem je dužan to učiniti.
(2) Ako ponuditelj, u ostavljenom roku, ne postupi po traženju Agencije iz stavka 1. ovoga članka, smatrat će se da zahtjev nije niti podnesen, te će Agencija donijeti zaključak kojim se zahtjev ponuditelja odbacuje."

Zasto Hanfa nije odredila datum za dostavu dokumentacije prije skusptine LRH i onemogucila SNHu pravo glasa u slucaju nedostavljanja dokumentacije? Po zakonu je to mogla napraviti. Ne mogu se oteti dojmu da se i ovaj put islo na ruku SNH kao i prijasnjim blokiranjem trgovanja dionicama LRH kad je cijena mogla rasti i podici prosjek.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Stil kolege jajare debelo podsjeća na sve dosadašnje slučajeve gdje su građani ukazivali na nasilje i pogodovanje kroz sustav, te na kraju bili zgaženi zato što se bune, jer u biti, šta se oni imaju bunit i tko su oni da se bune (zadnji primjer Varšavska). I Slažem se s kolegama, kolegom jajarom se uopće ne bi trebali baviti.

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

evo ja ću mu prodati samo nek nadopiše jednu jedinicu ispred onoga 2300
može mi se ostoja javiti i na privat
inače bum ih vse tužil, i moj brat robert

a možemo se dogovoriti i gospon ostoja da mi ponudite jednu i/ili više 0 na kraju
iza onih 2300 koji nisu sada zaista nešto što je ikakva ponuda
javite se ljudi smo dogovorit ćemo se
vidite da se klupko polako odmotava, jaca grca u problemima, saki produžio boravak u tirolu a i ostali iz simfonijskog orkestra dolaze što na matineju što na pretpremijeru

Postanite Eu-robovi

Zakon o preuzimanju dioničkih društava, članak 25.:

"(1) Kada je zahtjev ponuditelja nepotpun ili nerazumljiv ili uz zahtjev nije dostavljena ponuda za preuzimanje i sve isprave iz članka 22. stavka 3. ovoga Zakona, Agencija će od ponuditelja zatražiti da uredi zahtjev i dostavi nedostajuću dokumentaciju te odrediti rok u kojem je dužan to učiniti.
(2) Ako ponuditelj, u ostavljenom roku, ne postupi po traženju Agencije iz stavka 1. ovoga članka, smatrat će se da zahtjev nije niti podnesen, te će Agencija donijeti zaključak kojim se zahtjev ponuditelja odbacuje."

Zasto Hanfa nije odredila datum za dostavu dokumentacije prije skusptine LRH i onemogucila SNHu pravo glasa u slucaju nedostavljanja dokumentacije? Po zakonu je to mogla napraviti. Ne mogu se oteti dojmu da se i ovaj put islo na ruku SNH kao i prijasnjim blokiranjem trgovanja dionicama LRH kad je cijena mogla rasti i podici prosjek.

Nažalost Hnafa je zatražila sporazum a ostoja ga je (ako je to što smo vidjeli) i pokazao.

E što Hanfa nije dalje reagirala na takav sporazum to je već drugi par cipela…

Opet nekako Hanfa ispada "bad guy" a jedino nam ona može pomoći!

New Report

Close