Evo , ja ću ti odgovoriti da sam dionice kupio po 6000kn i do sada nijednu nisam prodao – siguran sam da još ima takovih ovdje ! Ja sam " pohlepan " jer želim nakon nekoliko godina izići sa nulom, Opatija ne poštiva zakone ove države a Ostoja nas želi prevući žedne preko vode .
nema dionice koja nije žestoko pala od svog ATH, neke se sada trže na 7% ATH cijene. u usporedbi s njima, LRH se još odlično drži.
tebe još mogu razumjeti jer se nadaš izaći s nulom, ali ove što se kunu u pravdu i poštenje, a kupili su dionice nakon nastanka obveze Opatije, pa ih sad žele uvaljati Opatiji po 6000 kn sa +300%, njih niti podržavam niti opravdavam! to smatram običnom pohlepom i farizejstvom!!…a vrhunac farizejštine je što sebe proglašavaju prirodnim saveznikom Opatije!?! [bye]
Jajaru pa zar bi mi trebali biti sretni i čekati tri godine da cijena bude 6000 ako postoji mogućnost da to uzmemo odmah. Da li udruga dioničara traži nešto protuzakonito? Ti pričaj što hoćeš, naravno da sam pohlepan kad mi je ispred nosa dobra zarada, ali iskreno reci da li bi ovaj slučaj odnosno eventualna ponuda od 2.300 bila moguća u bilo kojoj uređenoj pravnoj državi?
@jajar
Kolega "jajar" ne razumijem zašto "osuđujete" investitore koji su kupovali dionice nakon objave
rješenja Hanfe o obveznoj javnoj ponudi Opatije i dr. za otkup dionica po cijeni oko 6000 kuna???
Što ima logičnije i razumnije nego kupovati te iste dionice po nižoj cijeni na burzi?
Proglašavate ih pohlepnicima i licemjerima između ostalog i stoga jer samo žele da pravna Država
funkcionira!!!
I Hanfa je potvrdila da obveza Opatije i dr. i dalje postoji!
Ja se zalažem za pravnu Državu,a ne za anarhiju.
Postojanje Udruge i ima cilj,koliko je meni poznato, da se osigura jednakost svih pred zakonom!!!
Pozdrav
Jajaru pa zar bi mi trebali biti sretni i čekati tri godine da cijena bude 6000 ako postoji mogućnost da to uzmemo odmah. Da li udruga dioničara traži nešto protuzakonito? Ti pričaj što hoćeš, naravno da sam pohlepan kad mi je ispred nosa dobra zarada, ali iskreno reci da li bi ovaj slučaj odnosno eventualna ponuda od 2.300 bila moguća u bilo kojoj uređenoj pravnoj državi?
e pa tako otvoreno recite: želimo 6000 kn po dionici od Opatije i zato smo osnovali udrugu da se izborimo za tih 6000 kn, ne da ovdje danima čitamo nekakve floskule da se borite protiv nemorala, za prava svih dioničara, za ZSE, za bolju Hrvatsku i slične predizborne pamflete.
gola istina je da želite 6000 kn po dionici da biste (debelo) zaradili i to je vaše pravo.
Evo , ja ću ti odgovoriti da sam dionice kupio po 6000kn i do sada nijednu nisam prodao – siguran sam da još ima takovih ovdje ! Ja sam " pohlepan " jer želim nakon nekoliko godina izići sa nulom, Opatija ne poštiva zakone ove države a Ostoja nas želi prevući žedne preko vode .
nema dionice koja nije žestoko pala od svog ATH, neke se sada trže na 7% ATH cijene. u usporedbi s njima, LRH se još odlično drži.
tebe još mogu razumjeti jer se nadaš izaći s nulom, ali ove što se kunu u pravdu i poštenje, a kupili su dionice nakon nastanka obveze Opatije, pa ih sad žele uvaljati Opatiji po 6000 kn sa +300%, njih niti podržavam niti opravdavam! to smatram običnom pohlepom i farizejstvom!!…a vrhunac farizejštine je što sebe proglašavaju prirodnim saveznikom Opatije!?! [bye]
[/quote]
bitno da ovi iz Opatije nisu pohlepni
a ovi iz SNHOa nedaj bože, ni pomislit [bye]
Jajaru nisi mi reka da li misliš da bi ponuda od 2300 prošla u bilo kojoj pravnoj državi?
@ Jajar
Pa pobogu čovječe zašto ne zaraditi, pa i debelo ; zašto ne ?
Država je propisala zakone o dioničarstvu. Kupujemo dionice po tim zakonima. I svi se ravnamo po tim zakonima.
I zamisli da ti prvi dadeš cijenu za neku dionicu 100 kn; Ja poslije tebe isto kupujem za 100 kn, ali imam poznanstvo i ja prije tebe kupim po 100 kn , a ti ne. I tako drugi, treći… , a ti koji nemaš poznanstvo ostaneš praznih šaka. Jeli to OK. Naravno da ne. Imamo zakone , a ne držimo se zakona.
A što hanfa više čeka? Njihovom kilavošću Ostoji je omogućena ova akcija jučer.
Gradonačelnik Dujmić danas vidimo ne stvara nikakvu graju glede toga. Pun sam teorija zavjere i u Hrvatskoj se one uglavnom pokažu točne.
pozdrav ekipa
Hanfa ceka HFP ..
sto je po misljenju izvor svih nasih problema (HFP) tj dokumentaciju koju je hanfa trazila od HFP.
uusudio bi se reci da HFP namjerno nije dostavilo "na vrijeme" dokumentaciju (prije skupstine)
i moje misljenje je da bi se kolega Nikolić trebao fokusirati (iako se dosta fokusirao i sve pohvale kolegi Nikoliću) znaci fokusirati na HFP ..pokusati napraviti neku vrstu pritiska na fond..
hvala
Jajaru nisi mi reka da li misliš da bi ponuda od 2300 prošla u bilo kojoj pravnoj državi?
prošlo bi u svakoj državi gdje lisci uspiju pronaći odgovarajuću rupu/prazninu u propisima. vlada i SNHO su je našli i to koriste, a imaju još neka rješenja u rukavu koja će potegnuti u krajnjoj nuži, ali o tom -potom
@ Jajar
Pa pobogu čovječe zašto ne zaraditi, pa i debelo ; zašto ne ?
zaradite ako možete, samo nam nemojte ovdje palamuditi o borbi za prava dioničara, poštenju i ne znam čemu.
ovo je bitka za pare i tko se bolje snađe u prljavoj igri, taj će pobijediti.
sve strane u ovom sporu smatram amoralnima na određen način
evo ja ću mu prodati samo nek nadopiše jednu jedinicu ispred onoga 2300
može mi se ostoja javiti i na privat
inače bum ih vse tužil, i moj brat robert