LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

i tako je Ostoja nategao Opatiju, a bome i male dioničare i njihovu udrugu [lol]
zabavno mi je gledati kako su si neki mali dioničari umislili da su neki faktor i da će miševi kolo vodit i uzet mački iz njenog tanjura koliko se njima svidi [lol]
Ostoja majstore! [thumbsup]

Čuvajte hlače da ne odu i gaće!

i tako je Ostoja nategao Opatiju, a bome i male dioničare i njihovu udrugu [lol]
zabavno mi je gledati kako su si neki mali dioničari umislili da su neki faktor i da će miševi kolo vodit i uzet mački iz njenog tanjura koliko se njima svidi [lol]

Kolega, degutantno je vidjeti ovoliku količinu zluradosti… Ali fino što ste svoja razmišljanja odlućili podijeliti s nama.

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

pa ne vjerujem da su mali dioničari nešto i mogli očekivati od skupštine. opatija je formalno izgubila, iako ne znam koliko je ostoji u interesu iritirati Opatiju, ipak su oni lokalna vlast.
Malima ostaje kao i do sada uzdati se u HANFu i posredno preko medija vršiti pritisak.

treba inzisistirati kod nadležnih institucuja da se potvrdi legalnost donesenih odluka
s obzirom da smo u procesu davanja ponude koja nije još odobrena od hanfe
te da će taj broj glasova tek možda imati(ako da ponudu)
pa neće valjda raditi šta hoće u lrh sa 2,5%

što će biti ako hanfa odredi cijenu 6000 a ostoja ju neće htjeti dati jer nema ni on te novce.
a hypo banka više nije u kombinaciji.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

shit all over the place 🙂

Nemam LRH, ali imam SNHO.

@Jajar
– Ovo što si ti napisao da je Ostoja natega Opatiju.
– Svi oni koji sada leže u Remetincu i oni koji će tek doći, oni su nategli tebe i svih nas. Kad im dajemo glasove svake 4 godine.
– Oni će tebi dati nekoliko novčića da zaradiš na SNHO-u i da si kupiš par volovskih jaja, a njima ostaje vrhnje.
– Stvarno te ili nas mogu vozati žedna preko vode više puta. Žalosno da su većina Hrvata glupi i brzo zaboravljaju.

du du du .. nema nam pomoći

Iskreno svi smo bili svjesni da smo kaljuži, a evo tek kroz jučerašnju Latinicu čovjek vidi da je ta kaljuža i do 100 puta veća od onoga što je mogao u najluđim snovima zamisliti. Monstruozno je koliko je vladajuća elita pokrala od svojih građana te je ravno izdaji države i naroda. HANFA nam je trenutno jedina, no bojim se i slaba nada, a ukoliko donese negativan rezultat za nas, morati ćemo pravdu potražiti izvan hrvatske jer u ovoj hrvatskoj za nas male ulagače nema opcija pravde je samo tlapnja.
Ovo bi trebao biti još jedan slučaj za USKOK, no kao što se vidi i USKOK bira koga će uskočit…

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Kolega jajar toliko očaja na nekoj dionici koju nemate. Žao mi je zbog vaših gubitaka na burzi i nadam se da će te barem polovinu povratiti.

Naravno da od ostoje i te cijele priče nisam ništa drugo ni očekivao, pa ipak mi živimo u RH. No ovdje postoji izrazita volja ljudi koji žele da se u Hrvatskoj nešto promijeni nabolje i nadam se da ćemo u tome uspijeti. Iako kod nas sve te afere prolaze nezapaženo, ipak se nalazimo pod povečalom Eu i poglavlje 23 će biti teže za HR od bilo čega drugoga. Nadam se da ste barem malo jučer škicnuli latinicu [wink]

Baš je zanimljivo … i jadno u isto vrijeme.
Sada bi Vlada i "čelnici" Opatije trebali objasniti svima što su postigli sporazumom glede zadržavanja "prava" glasa i kontrolnog paketa sada kada ih je Ostoja ovako izigrao.

– Jaca je poglavlje 23 zbrojila kao: 2+3 = 5.
– Zabunila se u predznaku : 2 – 3 = -1.
– Nije samo važno donjeti zakone. Treba ih i provoditi. Sa ovom ekipom to ne ide.

du du du .. nema nam pomoći

Ako nisi neki neki od Ostojinih prislužnika, kojima je ovo posao, onda izjava pokazuje prilično začuđujuće stanovište.
Stanovište koje pokazuje potpuni nedostatak razumijevanja o čemu je ovdje u biti riječ i što ljudi pokušavaju napraviti da se globalno stvari počnu mijenjati nevezano samo s LRH!

Ali uvjeren sam da to već i sam predpostavljaš jer ipak i trunčica razuma, koja uvijek ostaje kod čovjeka, omogućuje mu da shvati gdje je u hijerarhiji-kako moralnoj tako i stručnoj.

Naravno sad tek postoji pitanje zašto su čelnici opatije ovako lako pristali na to da više nemaju kontrolni paket u lrh i to sve prepustili ostoji? A do sada su se za to grčevito borili

New Report

Close